Kolegyňa ma nazvala urážlivo

15. dec 2023

Kolegyňa ma nazvala vylgarnou urážkou. Riešili by ste to? Ako? Samozrejme okrem toho útoky na moju osobu bez dôvodu. Aj pracovne, ale hlavne osobnostne keď sme sa bavili o súkromných veciach tak z ničoho nič zareagovala. Najskôr som sa to snažila prehliadať, ale už nemienim. Tvári sa kamarátsky a potom zrazu cloveka úplne podrazí a zhodí pred všetkými.

zmrzlinka2021
15. dec 2023

O čo šlo?

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
15. dec 2023

Ak pouzila vulgarnu nadavku , nezhodila teba ale seba. Taky slovnik je neprofesionalny.

muchacici
15. dec 2023

Mne sa presne to isté stalo v práci v zahraničí, lebo sa mnou cítila byť ohrozená. Riešila som to s vedením, ale keďže si dopisovala s manažérom, ktorý bol do nej asi platonicky zamilovaný, nič som neporiešila. Ale chodenie do práce bolo pre jej protivný prístup, intrigy a naschvály, totálne stresujúce, nemohla som nad ňou "vyhrať", hoci nadávala atď, šéf jej všetko prepáčil. Nakoniec som musela odísť

viestta
15. dec 2023

Co mas robit? Teraz uz nic. Mal si si to snou vydiskutovat hned. Slusne a razne ju upratat. Upratat ju zakazdym, ked prekroci hranice. Kazdy si k tebe dovoli len tolko, kolko mu dovolis ty. Jeho nezmenis, ale mas sa vediet branit.

euka210
15. dec 2023

Ste nove ze ju nepoznas? Ci je to jej bezny slovnik?
My mame kolegynu a take slova su bohuzial jej bezny slovnik, takze neriesim, ked je uz protivna, tak jej to rovno aj poviem.
Kebyze je inak ok, tak si dam dobuducna na nu pozor a ked sa to zopakuje, tak sa ohradim.