Kolegyňa po mne vo všetkom opakuje
Dobry den zienky,
Co by ste urobili na mojom mieste ,uz ma to stve.
Moja mladsia kolegyna ,co nastupila ako posledna.(je novacik) sa pomne vo vsetkom opici.
Poviem napr. Ze ja mam difuzer roky a milujem proste vone a vecer same sviecky .Na druhy den mi v praci ukazuje ze si objednala difuzer a vonne oleje atd .
Tak isto co sa tyka aj inych veci ,ktore ona doteraz nerobila tzv .nema taky zivotny styl tak zacina praktikovat aj ona .Dalej su to veci ,ktore po mne opakuje nakupovanim po par dnoch co nieco preberame napr do domacnosti a tak .Naposledy som sa dozvedela ze si premalovala kuchynu na tu este aj na tu istu farbu co ja ,pritom ona vzdy chcela vsetko nove...no je toho uz priliss vela a mna to uz zaraza ...neviem ako mam pri nej fungovat ci sa jej s niecim zdoverovat dalej a tak .Uz aj moje nazory na temy prebera za svoje .Nerozumiem tomu .Zas nevhcem aby sme sa o nicom nebavilli spolu
@elizabet173 ale vo je na yom sa nieco tske dpytat. Mozno sa chce poradit lebo chce zmenu. Mne by vobec nevadilo, ze ma kolegina rovnakej farby linku. Ved yo je chore, ze by mi toto vadilo.
Myslím, že chápem prečo ti to vadí. Máš pocit, že strácaš výnimočnosť a jedinečnosť, tým, že niekto iný si zariadi byt tak ako ty. Alebo kúpi také isté veci ako ty.. Keby to bola tvoja kamarátka, tak ti to asi vadit nebude, ale vadí ti nejako ona... Ľudia bezne kopírujú iných. Preto je milión videí na internete kde ľudia čerpajú inšpiráciu, opakujú po celebritách, youtuberoch a podobne...
Mozno meni svoj zivot a ty ju inspirujes... Ako neviem ale mate rovnaku farbu kuchynskej steny a osviezovac.
Ked ta zacne stalkovat vtedy by som sa bala... Ked zacne nosit ten isty uces, tuistu kabelku to iste oblesenie... Zacne ti kradnut smeti lebo su tvoje alebo kedti preberie chlapa a pride na tu istu terapiu akp ty... Vtedy by to bol problem ale napisalasi dve... Asi najnepodstatnejsie veci co by mna srali...
@luciannka83 problem je v tom, ze autorke temy to vadi, pisala, ze je toho viac. Nejde predsa o farbu linky. Aby z nej nevytahovala, na to je jediny recept - svoje sukromie si chranit
osobne by mi to bolo asi jedno :D
Kedysi som čítala že najväčši kompliment pre človeka je, ak po ňom niekto opakuje.. 🤷
😂😂čau prepáč za smajlíky ale to mi pripomenulo mňa a moju rovnako starý kolegyňu 🤦🤦ja som to mala horšie ... Keď som prišla prefarbena do práce aj ona na ďalší deň. Keď som si kúpila novú bundu aj ona a tu rovnakú keď som si dala vlasy predĺžiť aj ona...všetko opakovala ten istý názor ja som niečo povedala hneď už aj ona takto a toto. Toto ...nemohla som nič povedať lebo hneď aj ona . O aute ani nehovorím len najhoršie čo asi mohlo byť dozvedela sa že som tehotná to veľmi ťažko rozdychavala že ona nieje prvá a hneď za 2 mesiace skákania na Tom jej frajerovi prišla že aj ona je ... Takže nerieš nerozprávaj jej nič alebo úplne od veci ... Lebo to je jednoducho taký človek ... To nezmenis vidí vzor v tebe ...
@katarina9593 no nejak takto podobne to funguje 🤦🏻♀️ ...zaujmave osoby ,ale tak uz to riesit nebudem a nadstavim hranice
Dávaj si pozor, aby ťa nakoniec nedala vyhodiť z práce .... aj také sa stáva. Mám to z vlastnej skúsenosti bohužiaľ ☹ Už si sa poučila a hneď od zajtra jej mimo práce nič nehovor .... o to ťa prosím, viem o čom píšem bohužiaľ ☹ 😢 /ak ti smiem poradiť v dobrom ❤ /
No som rada že v tom niesom sama ...🤦naozaj nič nehovor a keď tak fakt úplne od veci niečo iné a sprav si po svojom ... Lebo to nemá hraníc ... Vieš toto všetko som ešte ako tak prijala ale že už o Tom bábätku .. .to už bolo moc a každý už si srandu robil s toho aj v robote všetci že keď ty si tak aj ona hovorím no zrejme to tak bude... No až mi bolo trápne .. no ale čo už narobis aj taký ľudia sú ... Hlavne teraz keď ide porovnávať naše deti ...🤦🤦 Z 2m rozdielom ...
@katarina9593 tak to je uz moc toto s tymi detmi 😨 akoze tiez niekedy sa neviem vyznat z nej ci je vobec ok alebo proti mne ..napr. som parkrat pocula ako sefke povedala moje slova ktore prevzala za svoje nazory alebo napady , to bol tiez taky zvoncek v hlave ,napr. Od sefky si drzim sukromie roky a tiez parkrat vedela sefka niektore veci ,ktore mohla vedet len od nej ..dalsi zvoncek .No musim sa od nej odselektovat a vyhybat sa sikovno odpovedi alebo si vymyslat ako mi tu baby radili 😊
@beata_k to snad nie 😁
@77katarina odpoved vyssie je aj pre teba 😊
Dobre ti zazvonil zvonček, presne ako keby si písala o mojej bývalej kolegyni .... a takto to začína a potom ťa vyhodí ženská ktorej si pomáhala v práci a po 21 rokoch v jednej firme sa ocitneš na úrade práce ako taký lúzer ☹
@77katarina ved to je to ,chrapunstvo nema hranic ,asi tak
👍
Áno je ale čo už preto už ani neriešim nekomunikujem radšej a keď tak odpovedám neutrálne ... A pre teba už toto musí byť mega zvon ... Sleektuj sa a veeelmi rýchlo ... Nič nehovor len okrajovo a konec žiadne detaily..skús jej odpovedať na otázku otázkou
Ta je nejaka uchylna..len aby nechcela aj tvojho muza..urcite je to dievca ok ???
@elizabet173 no citala som tych zopar veci co mi prislo za smiesne. No ked jej to vadi, tak situaciu vie zmenit len ona sama. My jej tu nijak nepomozeme, ked si nevie dat pozor na jazyk. Alebo napr. Na obedy by s nou nemusela chodit😉
@kitycat Akorat idem pisat,ze po mne moja kolegyna opakuje oblecko.Rovnaku bundu,vestu,kabelky....Nic za par korun,ale lepsie znacky. A z toho mam uz pekne nervy,no zda sa,ze moj monolog zabral.Naposledy si kupila to iste co ja par mesiacov dozadu🙏Ked uz aj muzski kolegovia sa na tom smiali,ked stala vedla mna vysmiata v rovnakej bunde,to uz je co povedat.Ja autorku chapem.
@katarina9593 Som stastna,ze je niekto na tom rovnako,aj ked po mne neopakovala vlasy,ale okrem oblecka a doplnkov ,,len,, gelove nechty.Rovnaky odtien,tvar...Nechapem🤦
@edien no buď rada keď človek príde jeden deň takto a druhý deň zafarbený rovnako alebo aj vlasy a hlavne to oblečenie čo ona je xxl a ja l xl tak sa snažila napratať do mojej veľkosti a tvrdila mi že jej tocje všetko ok 🤦🤦...noa ako hovorím najväčší gool bol to tehotenstvo ona totiž potom strašne básnila nonstop že chce dieťa bla bla ...no a ja som ani neplánovala a bum prišla som skorej ako ona a to veľmi ťažko niesla .... 🤷
@katarina9593 tak ta moja je tiez sirsia..ma tipujem l/xl a ja mam xs/s..a opakovala aj kozenkove leginy😂😂😂jej muz jej povedal ze je to otras,tak ich potom uz nemala,no ostatne veci si kupila vo svojej velkosti.Vlasy nemoze opakovat,lebo ich ma svoje cierne kratke a ja blond takmer po pas. S tym tehotenstvom to mate pravsu..je to extrem. Evidentne su narusene obe nase mile kolegynky🤦😂
@edien 👍☺️
@edien asi tak nejako a preto jej hovoríme XS ... Lebo ta čo si trúfa obliecť uf ... 😂🤦No ale ako vidím ľudia sú vselijaky ...to už má najviac zabilo a hlavne keď porovnávala čo naše deti robia a čo už aj jej malé dieťa o 2 mesiace dokáže a s papanim ani nehovorím v pred 4 mesiacom jej už dala mrkvy a všetko možné lebo už aj naša papala .... A keď mala 5mesiacov tá jej mala tak už dostala vtáčika a ryžu 🤦🤦...lebo variť nebude ona dvojmo...hej majú to nejako narušené ale čo už aj to sú ľudia

Netreba sa zdôverovať detailne o každej veci a ak sa vypytuje treba ju stopnúť alebo ignorovať. Ale možno je na tom všetko celá nevinne a naozaj len hľadá nejaký štýl alebo ako nováčik v práci si sa jej zapáčila možno aj ako osobnosť a skúša sa stať podobným človekom ako ty. Mňa tiež veľa ľudí buď motivovalo ale aj zle aby som vedela aká nebyť a ty máš aspoň to šťastie že niekto sa po tebe ,,opičí" lebo sa mu páči ako žiješ a funguješ. 🙂