Kolegyňa využíva práceneschopnosť kvôli novému psovi
Baby prosím vás je toto normálne? Cez víkend si kolegyňa zaobstarala šteniatko a dala sa na pn 🙈 kvôli psovi. Ja som bola minulý týždeň pn lebo covid, zajtra už idem do práce a samozrejme musím svoju aj jej robotu urobiť. Akože toto je fakt neférové od nej. Mám tisíc chutí zajtra zahlásiť šéfovi že ona nie je chorá je len so psom doma. Vás by to nenahnevalo?
@anonym_532d0f nie veď sama písala o svojom kroku 😂😂 veď už som písala že ja o nej viac viem ako ona o mne. Ona furt čo manžel, čo deti, čo jej nedobrá svokra, ani o šéfovi nerozpráva pekne
@anonym_autor prajem ti v živote veľa šťastia a taku príjemnu kolegynu akou si ty 🙂 závisť je zla, a ked závidís niekomu pn tak to je choré. Hlavne aby si nemala veľa roboty 😘😘
@anonym_autor pane bože :D ved ty ňou žiješ
@anonym_532d0f ešte aj tým sa chválila že ona psa on chovnej stanice nekúpi, toho psa ma od nejakého množitela 🙄🙈
@anonym_autor prajem ti v živote veľa šťastia a taku príjemnu kolegynu akou si ty 🙂 závisť je zla, a ked závidís niekomu pn tak to je choré. Hlavne aby si nemala veľa roboty 😘😘
@anonym_532d0f keby to bola pn kvôli chorobe tak to teda nie, ale využívanie systému a ísť na pn na čierno kvôli psovi? To naozaj nezávidím
Ale v konečnom dôsledku bude mat ona problémy nie ja
úprimne, mne by to vadilo, ale neriešila by som to s nikým.. som asi divna, ale nestalo by mi to za to..
úprimne, mne by to vadilo, ale neriešila by som to s nikým.. som asi divna, ale nestalo by mi to za to..
@jana_eyre_2 no už som sa ukludnila nebudem riešiť, veď karma si ju nájde
@jana_eyre_2 no už som sa ukludnila nebudem riešiť, veď karma si ju nájde
@anonym_autor niekto sa po💩?
@anonym_532d0f a kde je problém? Ved sama písala ze ide off lebo ide so psom von 😂
@anonym_532d0f a kde je problém? Ved sama písala ze ide off lebo ide so psom von 😂
@anonym_autor par minút dozadu ja jej poviem a teraz nebudem riešiť, karma si ju nájde 🤣🤣🤣
@anonym_autor par minút dozadu ja jej poviem a teraz nebudem riešiť, karma si ju nájde 🤣🤣🤣
@anonym_532d0f riešiť nebudem v práci s nou to preberiem
Ale vieš,že karma funguje aj tak,že ak niečo niekomu zlé praješ, samé si ťa to nájde (keď už sa dokolečka oháňaš ňou) 😏.
Ale vieš,že karma funguje aj tak,že ak niečo niekomu zlé praješ, samé si ťa to nájde (keď už sa dokolečka oháňaš ňou) 😏.
@zuzanita1609 ja jej prajem nieco zle?
@zuzanita1609 ja jej prajem nieco zle?
@anonym_autor no veď praješ jej "karmu, ktorá si ju nájde" 😉
@anonym_autor no veď praješ jej "karmu, ktorá si ju nájde" 😉
@zuzanita1609 ta si najde aj teba, každého z nás
@mandzula dovču mala minulý týždeň, v sobotu bola pre psa a v nedeľu mi písala že sa dá na pn
@anonym_autor mňa by to nasralo ak by som musela kvôli nej makať navyše. Toto nie je dôvod na PN. Naštvalo by ma to hlavne preto, že dobre vedela co odnáša zaobstaranie psa. Mala si to naplánovať a čerpať dovolenku, alebo počas sviatkov, pripadne zaobstarať klietku a kameru.... hocičo iné. Je to neferove z jej strany, podvod.
Ty zas ber do úvahy, či sa to stalo prvý krát alebo opakovane. Ak prvý krát, tak to naozaj nikam nenahlasuj. Zrejme ste kamošky keď sa ti takto zverila a Išla s pravdou von. Povedz jej ze sa ti to nepáčilo a nech si nabudúce poriadne rozmysli podobne flakacstvo
@zuzanita1609 ta si najde aj teba, každého z nás
@anonym_autor Tak to dúfam, pretože sa ňou zbytočne neoháňam 😉. A je pravda,že nehrá kolegyňa fér(keď ti to vadí,rieš to s vedením) a je tiež pravda,že si "chová hada na prsiach",keď ti tak verí a zdôveruje sa ti s jej pochybnou pn.
@anonym_autor ale kto jej dal PN? ved PN sa da iba s papierom od lekara
@anonym_autor To ti otvorene povedala, že ide na PN lebo má nového psíka? Ak má dobrého lekára čo ju vypíše tak bohužiaľ ..nebola by som taká, žeby som ju bonzovala Robí to veľa ľudí, len samozrejme iné je v závodoch kde vedia nahradiť a iné je keď musí dotyčný makať za dvoch.
Samozrejme, ze to nie je v poriadku, ze je na PN kvoli psovi. A ked sa to zda niekomu normalne, potom sa necudujem, ze sme tam, kde sme.
Na to nech si berie dovolenku.
Samozrejme, ze to nie je v poriadku, ze je na PN kvoli psovi. A ked sa to zda niekomu normalne, potom sa necudujem, ze sme tam, kde sme.
Na to nech si berie dovolenku.
@anonym_4cb05e zaujímalo by ma ako to máte ked si beriete paragraf ... ste len potrebný čas mimo pracoviska alebo ste celý den potom doma ?? Na nevyhnutnú situáciu ste nikdy ,,p,, nepoužili???
Neviem či pn je tá správna voľba, ale môj muž bol doma kvôli psovi týždeň, aby si zvykol, ale tak čerpal dovolenku a bolo to pred 15r.
Mňa by to tiež nasralo , mam dosť svoje roboty a ešte mám potiahnuť za kolegyňu , ktoré doma venčí psa ! No ďakujem pekne . Zastupovala som kolegyňu pol roka , bola som v práci aj 12 hodín denne, ale mala vážny zdravotný problém a nepovedala som ani pol slova . Ale toto ? A ešte tu budete na autorku útočiť 🫣 .
@anonym_72ec9f urcite ukázala môj pozitívny covid test a lekár je to uveril 😂
@anonym_autor ja som na PN s covidom len som napísala mail doktorke nikto nič nechce vidieť.Je to jej vec mala dovolenku a teraz pn píšeš, že každý mesiac to nech si rieši zamestnávateľ.Nebud pomstychtiva je to jej vec ona príde o plat.Ty si v práci a budeš pracovať ako vždy.Alebo sa hod na PN aj ty
@anonym_autor mňa by to nasralo ak by som musela kvôli nej makať navyše. Toto nie je dôvod na PN. Naštvalo by ma to hlavne preto, že dobre vedela co odnáša zaobstaranie psa. Mala si to naplánovať a čerpať dovolenku, alebo počas sviatkov, pripadne zaobstarať klietku a kameru.... hocičo iné. Je to neferove z jej strany, podvod.
Ty zas ber do úvahy, či sa to stalo prvý krát alebo opakovane. Ak prvý krát, tak to naozaj nikam nenahlasuj. Zrejme ste kamošky keď sa ti takto zverila a Išla s pravdou von. Povedz jej ze sa ti to nepáčilo a nech si nabudúce poriadne rozmysli podobne flakacstvo
@simona20201309 no ona mala dovolenku len cely týždeň doma či kde, psa si zaobstarala v sobotu. Tak mohla v pondelok či utorok a mohla mať celý týždeň čas toho psa si zvykať.
A ona ten pn využiva na to aby ten pes si tam zvykol u nich 🤷♀️
@anonym_4cb05e zaujímalo by ma ako to máte ked si beriete paragraf ... ste len potrebný čas mimo pracoviska alebo ste celý den potom doma ?? Na nevyhnutnú situáciu ste nikdy ,,p,, nepoužili???
@anonym_532d0f co sem pleties paragraf? Ked idem k lekarovi, vezmem si ho, zvycajne tam stravim cele doobedie, a po niektorom osetreni idem po lieky a domov lezat. Ak nie, vratim sa do roboty. Lebo inak by mi na cely rok bohuzial tych 7 dni nestacilo.
@anonym_autor To ti otvorene povedala, že ide na PN lebo má nového psíka? Ak má dobrého lekára čo ju vypíše tak bohužiaľ ..nebola by som taká, žeby som ju bonzovala Robí to veľa ľudí, len samozrejme iné je v závodoch kde vedia nahradiť a iné je keď musí dotyčný makať za dvoch.
@anonym_9acf40 ano takto otvorene povedala
@anonym_532d0f a tebe o co ide? Načo tu provokujes v každej vete?
@anonym_autor ja som na PN s covidom len som napísala mail doktorke nikto nič nechce vidieť.Je to jej vec mala dovolenku a teraz pn píšeš, že každý mesiac to nech si rieši zamestnávateľ.Nebud pomstychtiva je to jej vec ona príde o plat.Ty si v práci a budeš pracovať ako vždy.Alebo sa hod na PN aj ty
@anonym_22c48c mne dr pn už nechcela predĺžiť 😬 ale nevadí
@anonym_532d0f co sem pleties paragraf? Ked idem k lekarovi, vezmem si ho, zvycajne tam stravim cele doobedie, a po niektorom osetreni idem po lieky a domov lezat. Ak nie, vratim sa do roboty. Lebo inak by mi na cely rok bohuzial tych 7 dni nestacilo.
@anonym_4cb05e lebo to je tiez vydrbavanie zo systémom, preto sa pýtam
@anonym_532d0f a tebe o co ide? Načo tu provokujes v každej vete?
@anonym_55f5ba lebo autorka ma plnú hubu reči ale tej osobe to nepovie

@mandzula je to relatívne ... neviem aká je náplň práce, ani ako často sa dá byť pn v ich práci, ani ako sa to dá riešiť ak je niekto na pn v podstate každý mesiac - u nás by ju jej agenda počkala ...
@biba_18 V mojej ex praci sme sa museli zastupit, takze autorku chapem. Slahlo by ma, ze musim tahat za niekoho, kto klame. Nastastie som takychto chrapunskych kolegov nemala.