icon

Koľko kilometrov pešo chodíte denne do práce?

24. júl 2025

Ja idem ráno 1,5 km peši, potom ešte busom desať minút. Naspäť opačne. Chodíte pešo viac do práce ako 1,5 km tam a 1,5 km späť? Mne to nerobí problém, len v zime to bude horšie ..

Strana
z2
rachel36a
24. júl 2025

Teraz som na HO, sle kým som chodila tak každý deň 3,5km tam a 3,5km domov, za každého počasia....a mala som odchodné kroky na den

anonym_034b6e
24. júl 2025

Ber to pozitivne , pohyb treba a cez zimu sa ti nebude chcieť moc na prechádzky a tak to budeš mať povinne do práce a späť,to mas aspoň 3 km. Keď sme bývali tak ,že MHD nešla nejak.dobre alebo by som musela dlho čakať potom na ďalší spoj,chodila som pešo 40 minút ráno väčšinou a potom ďalšiu hodinku poobede a vieš aká som bola chudá a teraz pri deťoch je tých kríkov menej a vidím to aj na sebe a na váhe . A cez zimu mi to až tak nevadilo, horšie boli horúčavy v lete ,to sa ti ani nechce chodiť.

balerina2025
24. júl 2025

@anonym_autor milujem chodzu ked sa mi podari denne prejdem minimalne 5-6km. aj to je mi malo.

klarissa25
24. júl 2025

Do prace chodim autom. No v praci dam tak 15000 krokov

janka_266
24. júl 2025

chodila som ráno 2,5 km, večer 2,5 km, v zime, keď snežilo, pršalo, tak sa mi nechcelo a taxík :D teraz tak 500m do škôlky a do práce :D ale snažím sa mať cez deň aspoň 5 km, cez obednú prestávku doháňam :D

balerina2025
24. júl 2025
@klarissa25

Do prace chodim autom. No v praci dam tak 15000 krokov

@klarissa25 lekarka tvrdi ze v praci to je ine, fitnes trener povie ze kazdy krok sa pocita.

minenkaa
24. júl 2025

@anonym_autor nie do prace ale v bývalej práci som chodila a chodila denne 10-12km,chyba mi to

denkabemommy
24. júl 2025

@anonym_autor chodila som cca 1.3km, kým som chodila do kanclu -cestou odbočka do škôlky. Keď som nešla do škôlky tak som to mala 900m. Ale teda prechádzka ráno akurát. Aj v zime to bolo v pohode 🙂

dskjhfdlkdjhl
24. júl 2025

Chodim 2km tam a 2km naspat, je to prijemny relax, mam tam aj trochu stupania a klesania, ja si to uzivam.

anonym_cadca2
24. júl 2025

@anonym_autor parkujem v areály, ak by som chcela chodiť pešo, ale problém by mi to nerobilo, bežne nachodím s palicami počas víkendu 10km a počas týždňovej dovolenky aj 50

biba_18
24. júl 2025

do práce a z práce nie - chodím často vo vyšších podpatkoch - ale ak by som nechodila, tak by som chodila 😂 lebo potom prídem domov, prezujem sa a šlapem - do obchodu, do posilky, z posilky, na páse, po meste ..

jaroe
24. júl 2025

@anonym_autor 1 km ráno, 1 km poobede. Niekedy ráno 3 km, keď vystúpim z MHD skôr.

klarissa25
24. júl 2025
@balerina2025

@klarissa25 lekarka tvrdi ze v praci to je ine, fitnes trener povie ze kazdy krok sa pocita.

@balerina2025 u mna plati ze kazdy krok sa pocita. Len upravou stravy resp deficitom som schudla 8 kg zatial. A to teda necvicim. No v praci mam vela pohybu

0silvia0
24. júl 2025

@anonym_autor chodila som do práce pešo 4 km tam a 4 km naspäť. Po operácii chrbtice chodím len raz denne, a to ráno 4 km, ale celý deň sedím za monitorom. Z práce idem busom.

nikha2809
24. júl 2025

Asi 30 krokov mam do prace z domu

balerina2025
24. júl 2025
@klarissa25

@balerina2025 u mna plati ze kazdy krok sa pocita. Len upravou stravy resp deficitom som schudla 8 kg zatial. A to teda necvicim. No v praci mam vela pohybu

@klarissa25 aj ja si ty riadim.

autor
24. júl 2025

Baby tu sú moje kroky tento mesiac. My máme psa, sú prázdniny, tak sa teším koľko som na chodila. Len teda v zime to bude horšie. Ja milujem chôdzu. Len ma zaujímalo, či niekto takto aj do práce chodí... Peso pár km...

jana_eyre_2
24. júl 2025

Do práce sa mi nedá chodiť pešo, ale v práci nachodím v priemere 10tis.krokov denne, čo je asi 7km.. (nemám sedavu prácu, ale fyzickú kde sa veľa hýbem)

ak k tomu pridám cestu do školy pre deti to je ďalších 6km(3km tam a 3km späť), ale keďže sú už veľké takú cestu nedávam bežne iba keď je čas.. tiež mám veľmi rada chôdzu, ale bolievaju ma nohy, mám kŕčové žily.. najnovšie aj niečo s chodidlom, veľmi ma bolí jedna noha z vonkajšej strany.. asi z pracovnej obuvi..

dm1
24. júl 2025

@anonym_autor chodim 2,5km pesi do prace tam a 2,5km spat. NIekedy idem autom alebo na bicykli ale vacsinou pesi

sense
24. júl 2025

Do práce autom , z práce občas vlakom a potom podľa únavy 1,5 km pešo hore briezkom alebo ak ide MHD idem tou, keďže stojí rovno pred domom
V práci sa nachodim až az

diamand2326
24. júl 2025

@anonym_autor 2 km pešo do práce a 2 km z práce. Medzitým ešte do obchodu pešo, a iné aktivity. Už viac rokov takto fungujem, zima nie je problém, treba však kvalitnú obuv 🙂 Takto vo voľnom čase zasa neriešim posilky a povinné prechádzky cez víkendy, skôr oddychujem pasívne 😅 Čo ale neznamená, že sa nehýbem vôbec, chodím na bike, ale ten pohyb nesílim už.

autor
24. júl 2025
@diamand2326

@anonym_autor 2 km pešo do práce a 2 km z práce. Medzitým ešte do obchodu pešo, a iné aktivity. Už viac rokov takto fungujem, zima nie je problém, treba však kvalitnú obuv 🙂 Takto vo voľnom čase zasa neriešim posilky a povinné prechádzky cez víkendy, skôr oddychujem pasívne 😅 Čo ale neznamená, že sa nehýbem vôbec, chodím na bike, ale ten pohyb nesílim už.

@diamand2326 ppras tu obuv prosím. Presne keď bude pršať,mokro,sneh...doteraz som mávala obyčajne čižmičky...

princezna_bosorka
24. júl 2025

@anonym_autor chodievala som 1,5 km dlhe roky pesi...

anonym_1571ca
24. júl 2025

iz 12 rokov chodim denne minmlane 3km. aj to je malina.rovina.

diamand2326
25. júl 2025
@anonym_autor

@diamand2326 ppras tu obuv prosím. Presne keď bude pršať,mokro,sneh...doteraz som mávala obyčajne čižmičky...

@anonym_autor No v podstate v zime nosím čižmy od Reiker, nepremokli mi, keď moc prší, kožené tenisky, možno raz sa stalo, že mi premokli, to pršalo už akože dosť. Gumáky nenosím, ale už som sa nad nimo zamýšľala.

adonish
25. júl 2025

@anonym_autor ak idem priamo do práce, tak to mám 2km. Väčšinou však idem pešo škôlka a z tade to práce a to mám 2,5km. Chodím peso ci je pekne, prsi, snezi.

autor
25. júl 2025
@adonish

@anonym_autor ak idem priamo do práce, tak to mám 2km. Väčšinou však idem pešo škôlka a z tade to práce a to mám 2,5km. Chodím peso ci je pekne, prsi, snezi.

@diamand2326
@adonish veď to neviem aku obuv kvalitnú kúpiť, napr raz tak lialo, že mi premokli aj kožené topánky. Bol to už riadny lejak, ale tak jeseň býva taká... Zas turistické topanky je dosť čudné nosiť, robím v kancelárii...

balerina2025
25. júl 2025
@anonym_autor

@diamand2326
@adonish veď to neviem aku obuv kvalitnú kúpiť, napr raz tak lialo, že mi premokli aj kožené topánky. Bol to už riadny lejak, ale tak jeseň býva taká... Zas turistické topanky je dosť čudné nosiť, robím v kancelárii...

@anonym_autor v robote sa mozes predsa prezuvat. ja tak mala z tenisiek do lodiciek

autor
25. júl 2025
@balerina2025

@anonym_autor v robote sa mozes predsa prezuvat. ja tak mala z tenisiek do lodiciek

@balerina2025 veď to ano, prežívam sa do slapiek. Zas nechodím úplne elegantne... Uvidím teda...

0silvia0
25. júl 2025
@anonym_autor

@balerina2025 veď to ano, prežívam sa do slapiek. Zas nechodím úplne elegantne... Uvidím teda...

@anonym_autor ja nosim tenisky, v inych topankach ma bolia nohy. V zime mam cizmy s pohodlnou pevnou podrazkou.

Strana
z2