Koľko sa vám najviac podarilo zarobiť za týždeň na chatujúci?
Zarobil niekto aj nad 200eur? Ja som najviac zatiaľ dala 180
Čo to je prosím ta? :D
Ja tú stránku mám neviem si aktivovať účet vie mi niekto pomôcť?
@grammarking ja tam robím už asi 5-6 mesiacov. Nemáš videohovor. Budeš mať tréning. No niekedy píšem od rána do večera keď nemám čo robiť je to individuálne ale snažím sa aspoň tých 50-100 denne keď mám nabitý deň a nie som tam od rána.
@paulinka17ako operátor textového chatu budete odpovedať na príležitostné správy v textovej sieti pre dospelých založenej na fantázii.
@paulinka17 je to chat pre dospelých na platenej zoznamke
tváriš sa ako reálna osoba na zoznámenie a udržiavaš komunikáciu s platiacim človekom
Inak dá sa toto robiť riadne popri praci na plný úväzok? Premýšľam že keďže pracujem z domu a čas mám flexibilny pri PC, či sa to nedá nejako na druhom Pc toto popri 😂 neviete ako to je za aký typ zmluvy apod
@grammarking ale keď som zarobila tých 180 tak som napísala omnoho viac 🙂 už neviem koľko.
@paulinka17 odrbovacia sexzoznamka
@blondinka95
vyhladsj si tu diskusie, chetujuci. Bola tu o tom dost obdirna diskusia nedavno. Dokonca tu jedna zena pisala, ze tam robi administratorku. Tam sa tych info dozvies viac.
@svetlonos dik pohlsdam si
@blondinka95 ešte tu je o nich recenzia
https://www.pracanadoma-skusenosti.eu/news/rece...
@ivanka12311 posli mi do spravy mail pod ktorym si sa zaregistrovala.
@maranco tu recenziu trosku poopravym, ale inak ma chalan pravdu. Vyplacaju nad 30 euro....to zaviedli asi pred rokom. Nepisu chlapi prevazne o sexe, je to 50 na 50. A minimalne polovica moderatorov su muzi. Pisu lepsie a maju lepsie skore. 😉
Autorka mozes mi prosim napisat? Mam otazky, ak ti to nevadi 🙂
ahoj môžeš mi prosím ťa napísať bližšie info o tomto?dakujem