Koľko ste ochotné cestovať do práce?
Ahojte.
Naskytla sa mi možnosť zamestnania.
Ale znamená to 20 min pešo.
Hodina vlak a 20 MHD.
Som z toho na prášky v tejto korona dobe.
Dieťa pod 3 roky ako tak pokryju stari rodiča.
Mam strach aj z nakazenia aj ze budem mega vyčerpaná len z ciest.
Dá sa to zvládať?
do prace to mam cca 2km a to chodim bud na bicykli, alebo na kolobežke
Lebo toto nema vyznam ani skusat. To jedna matka nemoze tolkoto cestovat!!!! Kde chces zobrat energiu na dieta,domácnosť a manzela? Ja dochadzam 40minut autom a uz to citim,ze je proste vela. Za mlada som dochadzala skoro jodinu blakom a potom peso nejakych 15 minut,ale tak riadne rychlym tempom. Ale to som nemala rodinu,mikto ma doma necakal. Bolo jedno,ci spravim veceru alebo si dame len chlieb s niecim a mala som pre seba cely vecer. Ano bo vlaku som si čítala,pocuvala hudbu. Ale dnes by som uz tak nevedela fungovat a ani by to nebolo mozne.

...ja som dochadzala 5 rokov do prace 1 hodinu vlakom a cca 30 minut peso, poobede to iste. Nemala som v tom case ste deti. Ja som si ten cas celkom uzila (je to ine ako ked cestujes autom a vycerpava ta to), zvykla som aj citat knihy, chodila som aj dialkovo do skoly, ucila sa na skusky, aj precitat noviny a novinky, maily som stihala, niekedy som aj pospala hlavne cestou domov z vlaku som potom vystupila uplne svieza 🙂 prechadzka mi tiez len prospela, zvacsa som sla s niekym a pokecali sme, ale ked som sla sama snazila som sa co nejrychlejsim krokom a sutazila sama so sebou za kolko to dam tentoraz 🙂 Mne osobne to cestovanie nevadilo, vo vlaku som stravila cas tymi cinnostami akoby som ho mozno stravila aj doma. Ak soferujes je to uplne o inom, to velmi vycerpava, hlavne v zime ak musis este aj po tme. Muz dochadzal tak hodinu autom a vzdy prisiel zmoreny z tej cesty.