icon

Koľko ste ochotné cestovať do práce?

21. feb 2021

Ahojte.
Naskytla sa mi možnosť zamestnania.
Ale znamená to 20 min pešo.
Hodina vlak a 20 MHD.
Som z toho na prášky v tejto korona dobe.
Dieťa pod 3 roky ako tak pokryju stari rodiča.
Mam strach aj z nakazenia aj ze budem mega vyčerpaná len z ciest.
Dá sa to zvládať?

Strana
z3
matapo
3. mar 2021

...ja som dochadzala 5 rokov do prace 1 hodinu vlakom a cca 30 minut peso, poobede to iste. Nemala som v tom case ste deti. Ja som si ten cas celkom uzila (je to ine ako ked cestujes autom a vycerpava ta to), zvykla som aj citat knihy, chodila som aj dialkovo do skoly, ucila sa na skusky, aj precitat noviny a novinky, maily som stihala, niekedy som aj pospala hlavne cestou domov z vlaku som potom vystupila uplne svieza 🙂 prechadzka mi tiez len prospela, zvacsa som sla s niekym a pokecali sme, ale ked som sla sama snazila som sa co nejrychlejsim krokom a sutazila sama so sebou za kolko to dam tentoraz 🙂 Mne osobne to cestovanie nevadilo, vo vlaku som stravila cas tymi cinnostami akoby som ho mozno stravila aj doma. Ak soferujes je to uplne o inom, to velmi vycerpava, hlavne v zime ak musis este aj po tme. Muz dochadzal tak hodinu autom a vzdy prisiel zmoreny z tej cesty.

wawna
8. aug 2021

do prace to mam cca 2km a to chodim bud na bicykli, alebo na kolobežke

mareri
Odpoveď bola odstránená
marca12
7. nov 2021

Lebo toto nema vyznam ani skusat. To jedna matka nemoze tolkoto cestovat!!!! Kde chces zobrat energiu na dieta,domácnosť a manzela? Ja dochadzam 40minut autom a uz to citim,ze je proste vela. Za mlada som dochadzala skoro jodinu blakom a potom peso nejakych 15 minut,ale tak riadne rychlym tempom. Ale to som nemala rodinu,mikto ma doma necakal. Bolo jedno,ci spravim veceru alebo si dame len chlieb s niecim a mala som pre seba cely vecer. Ano bo vlaku som si čítala,pocuvala hudbu. Ale dnes by som uz tak nevedela fungovat a ani by to nebolo mozne.

Strana
z3