Koľko zarába administratívna pracovníčka na východe?
Dobrý deň, prosím to naozaj robí niekto v kancelárii administratívu za 690 € v čistom? (východ, nakoľko viem že na západe sú určite lepšie platy) Ako strašné tie ponuky na profesii. Prosím vás koľko je normálny plat, koľko zarábate ako administratívna pracovníčka, resp. váš názor koľko by to malo byť. Ja už neviem či som náročná či čo? Ale neviem si predstaviť chodiť do práce za taký plat.
Podľa mňa ako back Office by mala mať nejakých 1100-1200 brutto.. taká že prelož papier, uvar kávu, bez cudzieho jazyka asi tých 800-900€ znie fér
Tie najjednoduchšie administrativne pozície nebudú nikdy platené lepšie - napr práca v podateľni. Ono naozaj na to nepotrebuješ nejaké speci vedomosti okrem práce s pc a prípadne jazykom. Okrem toho tieto pozície sú už v súkromnej sfére nahradzane rpa robotmi a po nasadení nejakej formy aspoň čiastočnej ai budú podľa mňa uplne nahradené.
Pracujem v administratíve u exekutora, mam len strednu skolu, nevyuzivam cudzi jazyk a zarobim 900-1000 v čistom, lenze to nie je administrativa typu uvar kavu,zaloz zmluvu, prelož papier ... mam pod palcom aj ostatne baby v kancli, riesim IT, taktiez pri kazdej zmene zakona oboznamujem zvysok s tymito zmenami a ako jedina mam na starosti drazby a to ani nehovorim kolko nadavok si denne vypocujem a nie len telefonicky ale aj osobne.
@leushka564 ...mne ponúkali presne za túto prácu 900€ v hrubom...tak môžete byť s vašim platom spokojná.

@marcellka32 ja viem ze strasne málo ale realne dokola tu tolko ponukaju, ozaj to nebola jedna pozicia... bohuzial