icon

Koľko zarábajú make up artisti a influenceri?

22. júl 2025

Ahojte, veľmi by ma zaujímalo aký príjem majú asi make up influenceri. Ak je tu niekto, kto sa tým živí, či môže anonymne odpovedať. Niežeby som čakala, že influenceri budú na MK.

Viem, že to závisí od spoluprác, ale aj tak. Ja pozerám Zuzku Mračkovú, robí make up, líčenie, kurzy, instagram a trochu youtube. Dnes spomínala vo videu, že bola ráno na jóge, potom sa nalíči a urobí video a ide na pedikúru. Žije si veľmi pekne, pokojne, no stress. Totálna flexibilita počas dňa. Podobný prípad Make Up by Mon z východu. Myslím, že veľmi podobný záber.

Koľko teda zarobí priemerný makeup influencer? Nemyslím Lucid style apd.
5000, 10 000? Viac?

Majú kopec make up produktov od Make up by Mario, Charlotte Tilbury, Natasha Denona, neviem, či toto všetko dostávajú do spolupráce. Veď to stojí nemálo peňazí. Musia si platiť dane, odvody.

Nemám nikoho vo svojom okolí, tak privítam vaše postrehy.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_8f6abc
22. júl 2025

Podľa teba človek, ktorý bol niekoľko týždňov hospitalizovaný na psychiatrii, otvorene hovorí o alkorexii a bojuje každý deň, vo veľa videách sa priznáva, ako bojuje so psychickou chorobou, žije pokojne a no stress?

autor
22. júl 2025
@anonym_8f6abc

Podľa teba človek, ktorý bol niekoľko týždňov hospitalizovaný na psychiatrii, otvorene hovorí o alkorexii a bojuje každý deň, vo veľa videách sa priznáva, ako bojuje so psychickou chorobou, žije pokojne a no stress?

@anonym_8f6abc vieš, čo? Vyzerá tak? Dosť vážne sa zamýšľam nad tou jej PPP. Lebo poznám baby, čo majú anorexiu a bulímiu roky - a vyzerajú inak - tým myslím fyzicky inak. Ak ako tvrdí, že sama bojuje s PPP ako to povedala- 30r - tak by nemala také vlasy, tie baby majú vypadané vlasy a veľmi nezdravé, nemala by takú pleť - i keď ju trápi periorálka, pleť má super, má zuby v dobrom stave. Jej úzkosti podľa toho, čo hovorí plynú z PPP. Neberie lieky pokiaľ viem, chodí na terapie. Ale nevyzerá, že by bola v strese, v zhone, v úzkostiach či depkách. A to ju nesledujem iba z IG, čiže ten pohľad do vnútra trochu mám ... A áno, príde mi no stress.

kofa77
22. júl 2025

co Zuzka, ale ta lucifuk ci jak jej meno, co zije s dcerkou v Thajsku😀, to je panecku zivotny styl, no, asi som sa mala lepsie ucit😝

t1nusa
22. júl 2025

@anonym_autor no v prvom rade - never všetkému čo je na sockách ☺️ takito ľudia dávajú na internet len to, čo chcú aby ostatní videli…

rozculena
22. júl 2025

Make Up by Mon mi občas vyskočí....ona je makeupistka? Som myslela,že len seba maľuje...nikdy som nezachytila nič o tom,žeby sa tým živila.

autor
22. júl 2025
@rozculena

Make Up by Mon mi občas vyskočí....ona je makeupistka? Som myslela,že len seba maľuje...nikdy som nezachytila nič o tom,žeby sa tým živila.

@rozculena nie líči, robí veľmi pekné také umelecké art líčenie, veľmi je šikovná. Plus robí aj kurzy. 150 eur jeden kurz, v cene Jessup štetce.

hiro
22. júl 2025

Google? Tá Mračkova má s.r.o. Príjem cca 33k za rok, zisk cca 11k:
https://finstat.sk/55750206

autor
22. júl 2025
@hiro

Google? Tá Mračkova má s.r.o. Príjem cca 33k za rok, zisk cca 11k:
https://finstat.sk/55750206

@hiro ďakujem, povedala by som, že to sú tie priznané financie. Ale je ich ďaleko asi viac.

hiro
22. júl 2025
@anonym_autor

@hiro ďakujem, povedala by som, že to sú tie priznané financie. Ale je ich ďaleko asi viac.

@anonym_autor No pozri, možno súkromné líčenie tam nie je ale od YouTube musí dať všetko alebo nič...

autor
23. júl 2025
@hiro

@anonym_autor No pozri, možno súkromné líčenie tam nie je ale od YouTube musí dať všetko alebo nič...

@hiro no youtube áno, ale spolupráce, barter určite teda nie, líčenie tam nebude, kurzy tam nebudú. Yotube kanál ma maličký, z toho jej asi nejde veľa. Dominuje IG a spolupráce.

iv007
23. júl 2025

Su to desiatky tisic eur a hlavne maju zadarmo plno produktov ktore propaguju, od kozmetiky, cez jedlo, ubytovania, handry etc. Mam znameho uctovnika ktory jednej robi papiere a vraj su to vysoke cifry.

denkabemommy
23. júl 2025

@anonym_autor priemerná influ 10-50k sledujúcich (nie v topke) zarobí z ig/ytb tak 1000-1500€ + barter, preto zvyčajne robia niečo navyše 🙂. Ale teda no stress praca to neni, neustále doťahovanie sa so značkami, hľadanie affíliate… v podstate ako influnecer robíš sociál media manažéra a súčasne aj obchoďáka, pridaj kurz a si aj učiteľ 😅🤷🏼‍♀️

anonym_dc8c47
27. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_8f6abc vieš, čo? Vyzerá tak? Dosť vážne sa zamýšľam nad tou jej PPP. Lebo poznám baby, čo majú anorexiu a bulímiu roky - a vyzerajú inak - tým myslím fyzicky inak. Ak ako tvrdí, že sama bojuje s PPP ako to povedala- 30r - tak by nemala také vlasy, tie baby majú vypadané vlasy a veľmi nezdravé, nemala by takú pleť - i keď ju trápi periorálka, pleť má super, má zuby v dobrom stave. Jej úzkosti podľa toho, čo hovorí plynú z PPP. Neberie lieky pokiaľ viem, chodí na terapie. Ale nevyzerá, že by bola v strese, v zhone, v úzkostiach či depkách. A to ju nesledujem iba z IG, čiže ten pohľad do vnútra trochu mám ... A áno, príde mi no stress.

@anonym_autor tak Zuza si postavila business na obchodovani so svojou chorobou, roky jej cisla nerastli, ale ako zacala viac pridavat a pritvrdila tak zrazu zacali cisla rast, myslim, ze prave ona so svojimi problemami a zavislostou od pozornosti by sa insta pre svoj pokoj a vyliecenie mala vyhybat…nie vzdy za to prachy stoja

chestnut
Autor odpoveď zmazal
rainee
9. dec 2025

Je to rôzne, záleží od poctu followerov, ci je to znamy clovek atd - moze to byt 200 ale aj 4000€ za spoluprácu + dostávajú vela produktov zdarma. Niektorí si zarobia desaťtisíce mesačne. A ano niekedy sú za 1 kvalitným videom aj hodiny práce. Plus je vas xicht vsade. Nie kazdy ma na to gule ale urcite je to dnes jeden z najlahsich príjmov.