icon

Koľko zarábate?

12. okt 2023

Táto téma je čisto zo zaujímavosti ak chcete odpovedať budem rada ak nie nič sa nedeje môžte sa iba vyjadriť či viac alebo menej.
Na FB stránke, kde sa ponúka práca je veľa inzerátov kde ponúkajú 5-6€ na hodinu. Hrozne veľa ľudí sa vyjadruje, že to je málo a že za to sa im neoplatí vstať z postele a podobne. Na profesii sú inzeráty, kde zarobíte ledva 800€ za celý mesiac. A potom sú tam inzeráty, kde ponúkajú aj 1200 pokiaľ máte vzdelanie VŠ 2. Stupeň. Moja otázka znie koľko zarábate a na akej pozícii, pretože by ma zaujímalo, kde tí ľudia čo im je 6€ na hodinu malo pracujú, pretože aj ja tam chcem pracovať 😉 ak sa nechcete vyjadriť v presnej sume len zo zaujímavosti máte viac ako 5€ na hodinu alebo menej 🙂 ďakujem za každú jednu odpoveď

sheila121
Odpoveď bola odstránená
matkahelka
13. okt 2023

@sheila121 aj s danovym bonusom predpokladam.

kristiii
13. okt 2023

@sheila121 to, že to porovnanie bolo úplne odveci. Nemôžeš zohľadniť len výslednú mzdu bez ohľadu na pracovnú dobu napríklad. Povolanie učiteľky si mnoho žien vyberá aj preto, že sa dá ľahšie skĺbiť s materstvom. Či už kvôli pracovnej dobe alebo "prázdninám". A nie, nezávidím im ich, ja by som to nerobila ani sa 3000 a 100 dní dovolenky. Hlavne v dnešnej dobe.

evaachesa
13. okt 2023

@sheila121 v ktorom Lidli sa dá zarobiť v čistom vyše 1400€? Videla si výplatnú pásku toho daného človeka? Bolo to bez nadčasov? Vďaka za info, rada posuniem ďalej jednej známej.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
luccija
13. okt 2023

@iwesska ale o tom nebola otázka🙂Práve tie víkendové príplatky robia predavackam lepši plat.
Autorka možno sú to jednorazové práce či pár dňove brigády to som si všimla, že ľudia hneď spustia ako to je málo cestovné...inak často pozerám profesiu a niekedy nerozumiem VS 2 jazyky pracovná doba od 9 celý deň a plat nizku a druhý inzerát nízke požiadavky a plat výborný strašne to je individuálne aká firma....Mna tak minule pobavil príspevok o hľadaní upratovačky za 8 eur/hodina do malého domu plus domáca ponúkala svoje čistiace potreby a ľudia ju strašne pourazali

simonatom
13. okt 2023

@levandula7 analytičku v korporate?

natalienka12
13. okt 2023

Aj ja som jej napisala, ze by som rada videla vyplatnu pasku predavacky v Lidli na 1400 netto a sarkasticky odpisala, ze mozno raz uvidis 😂 fakt mentalna uroven len na ten Lidl.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
vevapeto
13. okt 2023

Treba ale uvedomiť , že často to, čo ponúkajú v inzeráte, je v realite úplne inak.

doriiis
13. okt 2023

@sheila121 ...s daňovým bonusom,predpokladám.Alebo s kvartálne vyplatenými nadcasmi.A zabudla si dodať,že v Lidli sa zvyšuje prvé tri roky plat každému.Ak tam toľko vydrží.
A o 37,5 hod týždenne ani nechodíme.....vždy je to viac

levandula7
13. okt 2023

@simonatom áno, banka

sheila121
Odpoveď bola odstránená
doriiis
13. okt 2023

@sheila121 ....no tak keby si ozaj robila v Lidli,tak by si vedela,že ako to tam funguje a že koľko hodín týždenne nesmieš presiahnuť a aká je tam politika nadčasov.Akoze to nevieš?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
doriiis
13. okt 2023

@sheila121 ....a za dva mesiace si ťahala pekne osmičky? Stavím sa ,že nie

candii
13. okt 2023

@mogaa Zalezi v akom meste je ten Kaufland. Napríklad je rozdiel v plate aj 300 medzi Bratislavou a Banskou Bystricou. A nie je to len o plate, ty nemáš tak fyzicky náročnú prácu kde si 8,5h na nohách a behas z jedného miesta na druhý a natahujes sa s ťažkými olejmi alebo pracími prostriedkami. Takže ak sa to má porovnať určite máš lepšiu prácu ty za tie peniaze ako predavačka v Kaufe

candii
13. okt 2023

@natalienka12 oblastný ? Pridaj ešte +2000 ..

sheila121
Odpoveď bola odstránená
candii
13. okt 2023

@sheila121 áno ja poznam a 2000€ v hrubom, zabudni

candii
13. okt 2023

@natalienka12 chces povedať že v obchodoch ľudia pracujú s mentalnymi poruchami alebo ako? Ja viem že si pravdepodobne chcela uraziť niekoho iného ale prečo ponižovať niekoho kto robí v Lidli? Vysoká škola ti nezaručí ako si inteligentná? Prečo hneď ponižovať ľudí v obchodoch ? Veď sa správaj ako inteligentný človek.

doriiis
13. okt 2023

@sheila121 ...no veď uvidíš.....Lidl má povolený na každého zamestnanca s uvazkom 37,5 hod.tyzdenne + 8 hodín nadčasov týždenne.Takze maximálne môžeš odpracovať 45 hod. týždenne.Viac im nedovoľuje zákon.S tým,že nadčasy sa priratavaju podľa času odchodu.Vyplacane sú raz za 3 mesiace podľa počtu aktuálnych nadčasových hodín v dobe vyplacania
A samozrejme sa odratavaju hodiny,keď odídeš skorej.Oficialne sa to volá Saldo.Sa divím,že to nevieš....po dvoch mesiacoch by si mala mať za sebou kompletné školenie aj v Leone,kde je všetko vysvetlene

sheila121
Odpoveď bola odstránená
akiana
13. okt 2023

@sheila121 Ak si zacala v Lidli a niekto ti povedal, ze budes mat ako pokladnicka vyse 2000€ v hrubom, ti asi cielene klamal. Prepac, ze ta sklamem, ale taky plat neexistuje, ani keby si robila neviemake nadcasy, vikendy a sviatky. Tu je oficialna informacia z ich stranky, to je v hrubom:

Pracovať v Lidli sa oplatí
Od januára 2022 sa mesačný plat v našej spoločnosti na pozícii predavač/pokladník pohybuje na priemernej hodnote 1004 eur, v obchodnom roku 2021 to bolo pre porovnanie 939 eur. Plný pracovný úväzok v Lidli predstavuje 38,75 hodiny týždenne.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
akiana
13. okt 2023

@sheila121 Ak ti to povedali priamo tam alebo na pohovore, tak bud ziadaj dokladne vysvetlenie, alebo sa obrat na obchodnu inspekciu. Na zavadzanie o pracovnych podmienkach za ucelom prilakania zamestnanca je paragraf, to si nemozu dovolit.

palomablanca
Autor odpoveď zmazal
majka4223
13. okt 2023

@zeldia vďaka za Vás všetkých 🙏🙏

lenka2232
13. okt 2023

@ceresna79 ahoj prosim ta,si ucitelka na ZŠ? Ja som v MŠ

sheila121
Odpoveď bola odstránená