Ktorá práca prináša minimum stresu?
Aka praca je kludna?ze sa tam nerobi vkuse 8h a clovek sa ani nezastavi a stresuje? Poznam chlapika čo robi v podstate asi nejakeho pomocnika vo firme a on cely den ze nic nerobi a plat ma fajn, chcem pracu ktora nebude narocna moc a budem vediet si aj oddychnut tam a nie pendlovat vkuse (to mam teraz), v akej praci je to takto? Ze sa tam robi v podstate malo
Takže ty chceš mať zmluvu na 8 hodín, byť platená za 8 hodín, ale nechceš odrobiť 8 hodín. 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ Aké máš zručnosti, prax, koľko jazykov plynulo ovládaš? Lebo sú aj skvelo zaplatené práce, kde sa človek nenarobí, ale človek aj musí poskytnúť dostatočné zručnosti na takú prácu. Niečo za niečo.
Možno v nejakej poisťovni, mobilného operátora ale tak neviem či netlačia na plány a bola by si v strese... Alebo v nejakej predajni nábytku podľa mňa nie je 8 hodín vkuse ľudia..
ide o to ze moc nezvladam stresove situacie, natlak, a celkovo stale nieco robit, velmi ma to stresuje a frustruje, preto by som radsej nieco kludne kde sa viem aj nadychnut
Veď sa spýtaj toho chlapíka.
autorka píšeš že kamarát robí pomocníka vo firme, celý deň nič nerobí a dobre zarobí?
koľko to je to "dobre" zarobí... pochybujem žeby takého človeka držali kdesi vo firme, dnes musíš všade podávať výkony, raz dva si preveria či si tam potrebná alebo nie, zadarmo neplatia nikde....
A aku pracu mas teraz? Dusevne ci fyzicky narocnu?
@deti95060810 no ma tusim 1100 hrubom aspon, a v podstate tam nerobi vela, len sem tam nejake opravy a tak, ale on vravi ze tam su 2 na to a ze sa vobec nenarobi
@deti95060810 Asi je to len jej predstava, že nič nerobí.
@natalienka12 v podstate oboje asi
1100 v hrubom? To je dobry plat? 😂😂😂
@h2 sam mi to vravel ze za den niekedy nic nerobia , ze len ked nieco treba a to je malokedy
1100 v hrubom je fajn plat? A ešte pre chlapa?
@natalienka12 na to ze sa nenarobi vobec je podla mna v poriadku, niesom si ista ci ma tolko, nevravel presne
@natalienka12 ak nič nerobí tak celkom fajn...len ešte kde... v Bardejove áno...
@h2 Nuz, kazdy ma ine priority, modry konik ma nikdy neprestane udivovat.
@h2 nema deti ani zenu takze to je dobry plat
Preco nejdes robit tam kde robi ten chlapik?
Jedine, že by bol dotyčný pán už na dôchodku a toto by mal len na prilepšenie.
@natalienka12 je to muzska praca a nehladaju na tu poziciu nikoho, ostatne pozicie niesu take ake ma on
Ved ked nic nerobi, tak ako to moze byt “muzska” praca?
@natalienka12 No lebo on tam niečo opravuje a teda asi to musí vedieť. 😁
@natalienka12 vravim, ked nieco treba tak robi, aj ked malokedy, ale ked uz tak prenasaju nejake tazke krabice a podobne, vykladaju nieco, opravuju nieco, je to ako udrzba alebo take nieco, neviem uplne presne
Bože,niektoré ste tu tak blbé až to bolí.Nemyslim autorku
no napr kniznica zalozna. maly obchod. upratovacka v statnych instituciach niektorych
Podla toho, co je fajn plat
Autorka, čo máš vyštudované? Akú máš prax? Aké znalosti?
@h2 hotelovu akademiu, prax nemam v podstate, mam problem s pracou s ludmi a celkovo stresovymi pracami lebo mam mierne uzkosti, teraz robim v podstate v takom sklade kde nas len nahanaju, chcela by som pokojnejsiu pracu, no platovo su take prace ako pisali vyssie nie moc dobre
nebolo by dobré pracovať v tom čo si vyštudovala? a postupne nadobúdať prax a tak postupne vyššie a vyššie...
@doriiis Ano my sme blbe, len ty si lietadlo 😂 Autorka, pripominas mi ten vtip…hladam sekretarku do 18 rokov s 30 rocnou praxou. Nic nevies, nemas vzdelanie ani prax, robit sa ti nechce (akoze mas stres, kto ho dnes nema???), ale zarabat by si chcela. Zacni podnikat, rob nieco sama, potom uvidis co je “stres”. Nuz, za nicnerobenie ta veru nikto platit nebude!

Knižnica, nejaký butik s oblečením kde chodí málo ľudí, vrátnica,