icon

Ktorý projekt zvoliť: Výzva alebo pohoda?

28. feb 2024

Mám na výber z 2 projektov, obe sú na pol roka a jedno si vybrať musím, preto potrebujem poradiť.
Som mladá baba bez detí, vo vzťahu ale ešte v oddelenej domácnosti. Čo sa týka cestovania, to ani pri jednom netreba riešiť.

1.
-vyšší plat
- lepšia náplň práce
-väčšia výzva
-náročná pracovná doba (málo voľna, veľa hodín v práci)

2.
-horší plat
-horšia náplň práce
-kľudnejšie
-extrémne dobrá pracovná doba a dosť voľna na rodinu, kamarátov, partnera aj výlety

Strana
z2
veronicka88
28. feb 2024

Skutočný partner ťa podporí teraz. Aby mal spokojní,úspešnú a vysmiatu partnerku,možno neskôr manželku ktorá aj po eventuálnej materskej môže robiť čo ju baví. Treba nájsť kompromis. Ak máte byť spolu tak ho najdete

janickacrazy
28. feb 2024

Určite si zober tú prvú možnosť, robiť 2 dni celý den od rána do večera je celkom masaker a tie dalšie dva dni sa budeš z toho "liečiť" a žiadne voľno si moc neužiješ, robila som tak a teda mne to vobec nevyhovovalo, bola som viac unavená ako pri "normálnom" pracovnom čase od 6 do 14:00hod každý den.

nelka93
28. feb 2024

Porozpravaj sa o tom s partnerom, že ťa zaujíma jeho názor, čo by si vybral on. Ak sa teda bojíš o vzťah. Ja by som volila 1, ale nie kvôli platu, no kvôli pracovnej naplni. Robila som niečo čo ma nebavilo a zmenila som prácu, kde bola lepšia pracovná náplň a bola to pre mňa vyzva

marcela8866
29. feb 2024

Prvá možnosť

Strana
z2