Ktorý projekt zvoliť: Výzva alebo pohoda?
Mám na výber z 2 projektov, obe sú na pol roka a jedno si vybrať musím, preto potrebujem poradiť.
Som mladá baba bez detí, vo vzťahu ale ešte v oddelenej domácnosti. Čo sa týka cestovania, to ani pri jednom netreba riešiť.
1.
-vyšší plat
- lepšia náplň práce
-väčšia výzva
-náročná pracovná doba (málo voľna, veľa hodín v práci)
2.
-horší plat
-horšia náplň práce
-kľudnejšie
-extrémne dobrá pracovná doba a dosť voľna na rodinu, kamarátov, partnera aj výlety
Určite si zober tú prvú možnosť, robiť 2 dni celý den od rána do večera je celkom masaker a tie dalšie dva dni sa budeš z toho "liečiť" a žiadne voľno si moc neužiješ, robila som tak a teda mne to vobec nevyhovovalo, bola som viac unavená ako pri "normálnom" pracovnom čase od 6 do 14:00hod každý den.
Porozpravaj sa o tom s partnerom, že ťa zaujíma jeho názor, čo by si vybral on. Ak sa teda bojíš o vzťah. Ja by som volila 1, ale nie kvôli platu, no kvôli pracovnej naplni. Robila som niečo čo ma nebavilo a zmenila som prácu, kde bola lepšia pracovná náplň a bola to pre mňa vyzva
Prvá možnosť

Skutočný partner ťa podporí teraz. Aby mal spokojní,úspešnú a vysmiatu partnerku,možno neskôr manželku ktorá aj po eventuálnej materskej môže robiť čo ju baví. Treba nájsť kompromis. Ak máte byť spolu tak ho najdete