icon

Ku ktorému dňu končí RD?

lenzas
15. jan 2020

Poradte mi prosim, ku ktoremu dnu konci RD? V den, ked dieta ma 3-tie narodeniny uz musim nastupit do prace alebo az na dalsi den? Na UPSVaR mi dnes povedali, ze na dalsi den, ale ci je to ozaj tak, nejak neviem vygooglit. Dakujem.

Strana
z2
evittam
16. jan 2020

@lenzas Lenze ty budes zamestnanec na neplatenom volne. Ak ti ho schváli zamestnavatel. Ak nie tak jedine ukoncenie PP. Dobre píše.
@ikonica

klarissa25
16. jan 2020

@luba_buba strašnú somarinu si napísala.

nikpa
16. jan 2020

@evittam opravila som sa ze sa to tyka decembra. A neviem prečo tu spochybňujes niekoho slová, keď napíšem ze mi prišiel oznam z UPSVAR tak mi asi prišiel, načo by som si vymyslala. Zbytočne sa robíš múdrejšia než si. Mne RD konči až 2 dni po narodeninách SYNA! Tu to máš.

klarissa25
16. jan 2020

@nikpa rodičovská dovolenka končí dnom ked dieťa dovrší 3 roky resp na druhy den už nie si na rodičovskej dovolenke...

nikpa
16. jan 2020

@klarissa25 mne z UPSVAR napísali nieco iné, je to nad tvojim príspevkom 🙄

lenzas
autor
16. jan 2020

@evittam Dakujem za odpoved. Aj pisem, ze nie je to predlzena RD, a len neplatene volno, nakolko predlzena RD je len platena. Zamestnavatel prave suhlasil, len potrebujem ziadost napisat. A prosim nevies ako to so zdravotnym poisteniem? Je to ako pise @ikonica, ze budem platit si sama zdravotne poistenie aj ked sa nahlasim v zdravotnej poistovne, ako osoba starajuca o dieta do 6 rokov? Lebo doteraz som bola v tom, ze nemusim platit zdravotne poistenie v tom pripade.

evittam
16. jan 2020

@nikpa Tak toto vidim prvýkrát. Prepac. Ale co sa tyka konca RD plati co som uz napísala. Ta konci dnom dovŕšenia dietata 3rokov.

evkao
16. jan 2020

@nikpa ale tento list uvadza, ze poberas RP do 31.12.2020, nie ze ti vtedy konci RD, ci sa mylim?

evittam
16. jan 2020

@evkao Presne tak.Ako som uz napisala su to dve odlišné veci. Len to treba aj pochopit.😉

Strana
z2