Pekný večer prajem , mám len malú otázočku, od dnes som nastúpila ako brigádnička na túto pozíciu a chcela by som len vedieť, či sú tie PLU kódy potrebne vedieť, že ozaj z hlavy bez hľadania(samozrejme zakladne veci, rožok, chlieb, zelenina, čo sa bežne kupuje to viem). Prosím tie, ktoré ste robili, alebo robite na tejto pozícii ak by ste sa mi vyjadrili
Som celkom stressman tak by nezaškodila aj nejaká podpora v tomto
ďakujem Vám
@fifulik tak to sa naučíš aj keby si nechcela... Predstav si ze niekto ma 10 druhov pečiva, 10 druhov ovocia a všetko by si hľadala - ved tam budu do zajtra
Pár krát si to vyhľadáš a potom si to už zapamätáš
Pokiaľ viem Lidl pre nových tlači zoznamy kde sú všetky PLU a doma sa to môžeš naučiť
@fifulik môj syn tam robil a musel sa to naučiť naspamäť, vyžadujú to
Ahoj po dvoch týždňoch ich budeš vedieť naspamäť a pečivo ktoré sa každý týždeň dopeka nové nájdeš na pokladni v kolónke io. Každý týždeň sa v lidli robia 2-3 dvojminutove testy na plu kódy. Ak vieš kódy menej sa mýliš máš menej storno riadkov a vieš rýchlejšie blokovat pretože k tebe nemusí chodí nikto na storna keďže kazde storno nad 5 euro musíš mat potvrdene vedením
@fifulik ja som brigadovala v tescu este ked neboli obrazky na kase, tak 10r dozadu a najcastejsie kody peciva a ovocia,zel. som mala napisane na papieri vzdy vo vačku, po case som ich vedela uz naspamat kedze v kazdom nakupe bolo skoro to iste
Co si obliecť na pohovor
@majamarika no do lidla ti staci fakt hocico..
nauč sa, čo je kde a nájdeš to rýchlo. Len nedávaj na sebe vedieť, kupujúci nevedia, že to máte vedieť naspamäť a mne príde normálne, že niečo predavačka ťuká do pokladne, a zase až tak dlho to netrvá.
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať. Dá sa Vám nainštalovať aplikácia Lidl PLU SK? Nastupujem onedlho do Lidl a rada by som sa už nejaké tie kódy naučila.
Ahojte, je tu ešte niekto kto pracuje v Lidli? Chcela by som sa spýtať pár otázok ohľadom odmeňovania a motivácie zamestnancov. Vopred ďakujem za prejavený záujem