Luxusná spoločníčka
Ahojte. Hneď na úvod - pokiaľ mienite urážať, osočovať, tak prosím nekomentujte!!!
Chcem sa spýtať reálnych žien, ktoré túto prácu robili, robia- ako sú spokojné, čo všetko to obnáša. Kľudne mi napíš aj súkromnú správu. Ďakujem.
Zaujimalo by ma, ako si ti arabi z krajin, kde je islam aj zivotnym stylom a šaria pravnym systemom, vedia tieto spolocnicky pred ostatnymi obhajit. Je ine, ked si najme stetku a niekde sa s nou schova. Ale oficialne zobrat inu zenu ako manzelku do spolocnosti biznis partnerov? Nie je to tam trestne ked sa neriadis islamskym pravom? Kuvajt a Saudi Arabia napriklad.
@bibiana258 ono to nie je úplne ideálne ako to niektoré filmy a časopisy prezentujú. Predtým som pracovala v hoteli na trochu vyššej úrovni a do reštaurácie a ubytovať sa chodili páni so "spoločnosťou". Ono už na prvý pohľad bolo vidieť či je to stála partnerka/ manželka alebo nie... akože musím uznať tie top spoločníčky boli fakt krásne, upravené, mali naozaj vystupovanie. Niekedy to vyzeralo akoby sa tí chlapi pretekali ktorí má tú najlepšiu. Boli draho oblečené, dokonalé účesy a manikúra. A ako vyššie spomínajú, nenosili značky ktoré kúpiš v hociktorom obchodnom dome na Slovensku. Ale úprimne Ti poviem, keď nám chyžné hovorili čo po nich zostávalo na izbe, no neviem... podľa mňa 99% dievčat by na to nemalo žalúdok. A za ďalšie dostať sa na úroveň naozaj luxusných spoločníčok nie je záležitosťou mesiaca a pár postelí. A naozaj to môže aj škaredo dopadnúť. Čo si budeme hovoriť, keď si tí chlapi za Teba zaplatia, tak budú pýtať aj to čo doma nedostanú. Nie vždy je to o večeri a pokeci.
@melanta žiaden uspesny a majetny muz do spoločnosti s prostitutkou nepôjde. Okamzite by sa tym zdiskreditoval ako obchodný partner. Mozno na Slovensku je to bežná prax, ale neviem si celkom dobre predstaviť zeby napríklad do golfového klubu alebo na tenisový turnaj, kam bezne títo ľudia chodia, dotiahol nejaký CEO spolocnicku.
Na debaty o Sýrii ma kolegov, obchodných partnerov a na pracovnú veceru sa nosia manzelky a nie "luxusne spolocnicky" - to je len slusny nazov pre nóbl *urvu.
@barborachors Očividne asi nie úplne to poznáš. Môj kamoš je v takejto spoločnosti mimo SR, všetko to čo vraví @melanta poznám aj ja.. Žiaľ máš asi veľmi naivnu predstavu. Takéto niečo stále funguje najme mimo Slovenska, v Ázii apod. Je to viacmenej bežné. Aj na tebou spomínané tenisové kurty. 🙂 Ja často som nevedela vždy úplne rozlíšiť keďže to nebol nikdy môj svet a šla som ako doprovod. A na večeru sa nosia aj takéto baby.😀 Z mojej skúsenosti najme ukrajinky či rusky. 🙂
@namornicka existuju "hodinove manzelstva" - to je dovod, preco arabi uprednostnuju iranske spolocnicky. Pred akciu ich imam zosobasi a po akcii sa rozvedu na islamsky sposob (treba povedat urcite slova a su rezvedeni pred bohom). A niektori to beru aj tak, ze ked to nie je na pode "islamskeho" statu, tak sa boh nepozera🙃 a plus mas menej vlaznych moslimov, tak tym to je jedno-odkial je spolocnicka a ci to zodpoveda nabozenskym doktrinam...
@bibiana258 preco otravujes s takouto pofidernou temou ma fore pre nastavajuce matky a matky??? Vsak si najdi stranku pre prostitutky a tam sa dopytuj 😄
Kamaratova sestra robila spolocnicku,ale v zahranici. Nestazovala sa. Ona vraj nemusela s nimi spavat,neviem,ci to aj takto funguje alebo len kecala pred rodicmi. 😆
@xnatalkax prosím vás neviete mi ten film poslať? Neviem to stiahnuť. Ďakujem
@bibiana258 neviem co chces pocut, kamoska to robila roky, skoncila teraz skrz vek a povedala by som nasledky po estetickej chirurgii. Mozno aj dobre, ze ju to konecne dohnalo s tym seknut. Lebo tie peniaze su navykove, nic ine tie baby nezaujima a chlapi sa im hnusia. Lebo s nimi robia prasaciny. Na toto musi mat clovek zaludok. Ja furt hovorim, sice su to peniaze, ale tak ako robit kdesi v pohrebnej sluzbe, je aj toto, musi mat na to ta zena zaludok a zniest to. Vacsina tych muzov neni peknych, len maju prachy. Mozno mala par takych rozvedenych a podobnych, co aj naozaj boli krasavci. Ale vacsinou nie. Ti muzi to dobre vedia a toto si kupuju ako produkt. Tiez to ma iste kategorie, lebo ona mala nejaku, kde imituje realnu partnerku. Ale su aj take, co naozaj musia vediet vystupovat vo vyssej spolocnosti, ovladat reci, mat nejaky rozhlad a kultivovane zaujmy. Ale to ja nie som si ista, co to chce natrafit na takuto nejaku ligu. Stale to vsak bude nejaky skaredy chlap, co si mozno kupuje umenie za tisice a k tomu spolocnost zeny, co neodvrava a z robi co chce. No ked toto chces, tak prosim. Ta kamoska je z toho taka dost, neviem ako to povedat, proste ju ta praca za tie roky velmi ovolyvnila v jej prejave. Teraz musi po rokoch pracovat ako my bezni ludia. Takze tazke pre nu
Moja známa robila bežnú štetku na priváte, tí priemerne zarábajúci muži sa chránili, tí za vodou si priplácali neskutočné prachy, aby to mali bez ochrany, proste gurmáni..čím väčší pán, tým väčšie zviera a musela im lýzať zadky atď😇
Treba hlavne dobrý žalúdok..
*lízať 😃
@barborachors ako napísala @mimka1402 zrejme to nie celkom poznáš.
@elmivelmi áno, logika hovorí, že taká žena by si mala vedieť zarobiť aj iným spôsobom. Ale tu stačí nahodiť sa, netreba makať v tom pravom slova zmysle. To máš ako diskusie, ktoré sa tu objavujú pravidelne, že práca na doma. Nič neviem, jazyky neovládam, ale chcem robiť z domu, niečo mi ponúknite.
Na to treba mať fakt žalúdok. No isto to nie je len o tom, čo si predstavuješ. Pekný film o niečom takom boli dievčatá z dubaja, či ako sa to volalo
@bibiana258 treba sa prihlasit na miss SR a oni pod zastitou agentury takuto pracu sprostredkuju. Maju siet klientov po celom svete. Treba ale rozoznat, ci sa jedna o luxusnu stetku - to su tie, ktore si vodia pani na hotel, dovolenku,…alebo skutocne o spolocnicku - tu si vodia ako doprovod, ta nielen dobre vyzera, ale hlavne je vzdelana, jazykovo vybavena a ma celkovy rozhlad. Zvycajne ma spolocnicka 1-3 klientov dlhodobo a pravidelne ich sprevadza, sex udajne nie je podmienkou.Aj v tejto diskusii sa zamienaju luxusne stetky za luxusne spolocnicky. Luxusne stetky su platene iba za sex. Pri niektorych spolocnickach ma klient podmienku - som jediny klient, jedna sa vacsinou o politicke spicky akebo verejne zname osobnosti. Naroky su extremne vysoke, vacsina dievcat skonci iba ako luxusne stetky. Info mam priamo zo zdroja znamej moderatorky, ktora sa na uroven “luxusnej spolocnicky” dostala.
@chodec15 Tak hadam nebude taka blba, aby si deti neurobila s niekym, kto ma na elektrinu a najom. Moja kamoska sa minuly rok vydala za multimilionara a hadaj, co urobila okamzite po svadbe - otehotnela. Keby sa cokolvek stalo, minimalne na 18 rokov ma zabezpeku, a ja sa jej vobec nedivim za toto rozhodnutie. Ved chapeme, ty na kurvu nemas, ale nie kazdy rozmysla ako ty.
@zahrajzlato 🤣,ze gastrace
Ale raz pride den,ked zena pochopi,ze kabelka je len kabelka,topanky sluzia najma na chodenie,auto ma prevaza z bodu A do bodu B,vsetko su to len veci,nic viac.a laska k sebe,sebahodnota,sa vecami nahradit neda,ale stratit ano.
@ciernysokol ale ženy, ktoré robia toto, alebo onlyfans, či influencerky a iné obdobné "profesie" na to väčšinou nemyslia. Myslia na aktuálny okamih. Na druhej strane, aj kopec žien s normálnym zamestnaním rieši iba súčasnosť. Mať muža a dieťa, nemyslia na to, že muž je pako, bude to s týmto chlapom na hovno život, prachy nemáme, bude to ťažké uživiť 4 deti. Veľa ľudí nemyslí na to, čo bude "zajtra". Lebo veď nejako bude.
@chodec15 pri luxusnej spolocnicke by sa to asi stat nemalo, su to vzdelane zeny, takze pravdepodobne koncia na dobre platenych miestach. Siet kontaktov na to vybudovanu urcite maju. Z mojho pohladu je to tragicke, ze sa chcu lahko a rychlo dostat k peniazom a zahodia vlastnu hrdost.
@bibiana258 tato tema luxusnej spolocnicky, lebo je to asi o tom, kto ako ma nastavene hodnoty.
Minule som citala 1 baba bola lux.spolocnickou a uz sa jej to zhnusilo, tak to tam nechala po par mesiacoch sa znova vratila, lebo nemala na luxusne veci ako je LV taska, Gucci saty ...
Po cely cas, ked ju stary sukal myslela, len na to, ze tento chlap je taky zly v posteli, ze zadarmo by s nim nesla ani jedna.
Ja neviem, by som to nevedela robit. Mna by LV taska stastnou nespravila, ale do zrkadla by som sa pozriet nevedela.

Pozri si film - Krásky z Dubaja