icon

Má niekto skúsenosti s prácou v MediaCall?

claudaia
30. mar 2024

Ahojte. Ma niekto skúsenosti s prácou v MediaCall ? Zaujala ma ich ponuka, brala by som iba ako privyrobiť porpi aktuálnej práci. Ma niekto s nimi skúsenosť?
Ďakujem

lesanka845
30. mar 2024

@claudaia ano co Ta zaujima

claudaia
autor
31. mar 2024

@lesanka845 ahoj. Ide o to, se musíš ty volať a otravovať alebo ľudia volajú teeb ? Ako prebiehalo zaškolenie?

lesanka845
1. apr 2024

@claudaia volať musíš Ty.Zaskolenie prebieha on line z domu.Nie je to nič zložité,väčšinou sa volajú prieskumy,že sa pýtaš a zapisujes odpovede.Alebo voláš a vysvetľujes nejaký produkt .Ale je to vlastne tak,že otravujeme ľudí Ale ako privyrobok dobrý .Ono vlastne všetko čítaš,ale musíš to dodržiavať presne.Pretoze supervizori hovor kontrolné odpočúvajú a dávajú Ti spätnú vazbu

claudaia
autor
1. apr 2024

@lesanka845 no dobre.. pošlem životopis a uvidíme. Možno sa ani neozvú mi lebo mam živnosť... telefón to oni poskytnú firemný a ak potrebuješ voľno nieje a tým problém?

lesanka845
2. apr 2024

@claudaia živnost je právě výhoda.Telefon sa nepoužíva,bola sa cez počítač,cez ich program.Potrebujes počítač alebo Notbuk a sluchátka s mikrofonom

lasona
2. apr 2024

A to ešte aj niekto zdvíha taketo hovory? Vacsinou nové telefóny napíšu že podozrenie na obťažovanie, alebo ak náhodou zvihnem a počujem ze je to nejaká anketa alebo prieskum, tak automaticky vypínam hovor...neznášam to

claudaia
autor
2. apr 2024

@lasona ako tiež sa čudujem, ale každú chvíľu vidím nejaké inzeráty na podobnú prácu alebo aj predaj. Toto ma akurát zaujalo že sa predaj neuvádza .. ale paradoxne ja tiež nedvíham takéto hovory 🤣

lesanka845
3. apr 2024

@claudaia najdu sa aj takí,čo zdvíhajú.A dosť prieskumov sa robí tak,že sa obvolávajú firmy

181218
18. júl 2024

@claudaia ahoj chcela by som sa opýtať či ste poslala životopis a ozvali sa dakujem

claudaia
autor
18. júl 2024

@181218 ahoj. Nakoniec som neposielala.

181218
18. júl 2024

@claudaia dakujem a našli ste si nieco iné či

claudaia
autor
23. júl 2024

@181218 mam prácu, ale hlavný príjem išiel dole tak hľadám niečo popri tomu na doma

rozhliadnisaonline
Odpoveď bola odstránená
lydion20
21. okt 2025
@claudaia

@181218 mam prácu, ale hlavný príjem išiel dole tak hľadám niečo popri tomu na doma

@claudaia dobrý deň mne dnes volali , ešte u nich pracujete?

anonym_7944d5
4. dec 2025
@lydion20

@claudaia dobrý deň mne dnes volali , ešte u nich pracujete?

@lydion20 asi píšem pozde ale ja som tam pracovala, ak nemáte chrbtovú kosť tak to môže byť práca pre vás, v podstate tam človek len otravuje ľudí a ponúka im niečo, ale z vedenia ste tlačená do predaja, sú tam rôzne “motivačné” súťaže medzi zamestnancami, skript ktorý máte nasledovať a tzv “námietky” sú manipulatívne a zavádzajúce, ľudia na druhej strane hovoru sú väčšinou podráždení (niet sa čomu čudovať keď má callista nalinkované každé manipulatívne pasívne-agresívne slovo). Obvolávaní na vás ponadávajú, nakričia, zdrbú, niektorí si pýtajú vaše kontaktné údaje aby sa mohli ísť sťažovať len preto, že ste si im dovolili zavolať a mať o nich údaje. Taktiež si často myslia, že ste zamestnaná v organizácii, za ktorú voláte (nie MediaCall, ale outsourcovaná). Len málo je takých milých, a málo vie, že my ten skript musíme dodržiavať, nie je to to, čo chceme hovoriť a systém vyvoláva za nás úplne náhodne cez internet. Niektorí zamestnanci sú takí nahypovaní, že idú aj cez mŕtvoly len aby mali ten predaj, z ktorého dostanú mizernú províziu (pár eur - doslova pár). Ten plat sa delí na fixný (minimálna sadzba na hodinu podľa zákona) a provízie (ako som povedala pár eur, keď nepredáš tak len fixný plat). Človek nemôže mať empatiu, aby urobil niekoľko predajov každý deň. Okrem toho v systéme musíte pracovať presne do sekundy, lebo to počíta. A to ani nevravím o faktoch, ktoré hraničia s ilegálnosťou (alebo ju aj prekročili) a kvôli ktorým sa podpisuje mlčanlivosť. Je to proste práca, ktorá nie je pre každého lebo v podstate nie je pre nikoho, keďže to ani nie je seriózne, aj keď sa tvária že je. Proste to bola práca horor, jediná výhoda je že je to z domu a dá sa vybrať odkedy dokedy chcete pracovať. V podstate neviem či toto platí len pre MediaCall. V inom callcentre som nepracovala, tak to môže takto fungovať všade.

lydion20
4. dec 2025
@anonym_7944d5

@lydion20 asi píšem pozde ale ja som tam pracovala, ak nemáte chrbtovú kosť tak to môže byť práca pre vás, v podstate tam človek len otravuje ľudí a ponúka im niečo, ale z vedenia ste tlačená do predaja, sú tam rôzne “motivačné” súťaže medzi zamestnancami, skript ktorý máte nasledovať a tzv “námietky” sú manipulatívne a zavádzajúce, ľudia na druhej strane hovoru sú väčšinou podráždení (niet sa čomu čudovať keď má callista nalinkované každé manipulatívne pasívne-agresívne slovo). Obvolávaní na vás ponadávajú, nakričia, zdrbú, niektorí si pýtajú vaše kontaktné údaje aby sa mohli ísť sťažovať len preto, že ste si im dovolili zavolať a mať o nich údaje. Taktiež si často myslia, že ste zamestnaná v organizácii, za ktorú voláte (nie MediaCall, ale outsourcovaná). Len málo je takých milých, a málo vie, že my ten skript musíme dodržiavať, nie je to to, čo chceme hovoriť a systém vyvoláva za nás úplne náhodne cez internet. Niektorí zamestnanci sú takí nahypovaní, že idú aj cez mŕtvoly len aby mali ten predaj, z ktorého dostanú mizernú províziu (pár eur - doslova pár). Ten plat sa delí na fixný (minimálna sadzba na hodinu podľa zákona) a provízie (ako som povedala pár eur, keď nepredáš tak len fixný plat). Človek nemôže mať empatiu, aby urobil niekoľko predajov každý deň. Okrem toho v systéme musíte pracovať presne do sekundy, lebo to počíta. A to ani nevravím o faktoch, ktoré hraničia s ilegálnosťou (alebo ju aj prekročili) a kvôli ktorým sa podpisuje mlčanlivosť. Je to proste práca, ktorá nie je pre každého lebo v podstate nie je pre nikoho, keďže to ani nie je seriózne, aj keď sa tvária že je. Proste to bola práca horor, jediná výhoda je že je to z domu a dá sa vybrať odkedy dokedy chcete pracovať. V podstate neviem či toto platí len pre MediaCall. V inom callcentre som nepracovala, tak to môže takto fungovať všade.

@anonym_7944d5 ďakujem som rada že som tu prácu neprijala ;)