icon

Mám ísť pracovať na loď?

katka996
22. nov 2023

Ahojte dostala som ponuku ísť na loď pracovať ako čašníčka..jazyky nie sú problém 🙂 teda viac viem anglicky ako nemecky ale aj nemčina sa pomaly na mňa lepí..len som počula že je to tam tvrdá drina..

Strana
z2
zuzulka558
23. nov 2023

@katka996 mňa tiež chceli ale ja som rebelujuca povaha 🤣, čiže ak by neprišlo tehotenstvo už som úplne inde asi,,, je to tvoj život ty musíš o sebe rozhodovať

katka996
autor
23. nov 2023

@zeldia ja som chcela ísť pôvodne na pol roka ako čašníčka do Nórska..ale tam ma samu nechceli pustiť ani za nič...tak som povedala že ok tak pôjdem na loď:D

vilma7
23. nov 2023

@katka996 no neviem... Ako je to a tým cestovaním. Sesternica bola pol roka na Miami. Drina akože od rána do večera, v deň voľna rôzne školenia, takže z toho cestovania veľa nemala. Po polroku to zabalila... A to v akých podmienkach spali na lodi, ani písať nebudem. Povedala, Nikdy viac.

katka996
autor
23. nov 2023

@vilma7 myslím si ze na tých riečnych to nebude také prísne🙂

kitycat
24. nov 2023

Poviem ti, ze kuchyna a casnici maju tu najdlhsiu casovu dobu. Priprava na ranajky, obedy a vecere, castokrat je pol hodina ci hodina medzi servisom, to zalezi od casu, kedy aky chod zacina a konci. Zvykne byt jeden celodenny vylet, vtedy je viac volna. Miesta uvidis viac z lode ako z pevniny, ale ber to tak, ze zarobis a daco aj uvidis.

Vo volnom case budes spat, umyvat spotene vlasy...mozno si najdes nejakeho lodneho nabijaca, ste tam zavreti a iskra preskoci ani nevies ako. Co sa stane na lodi, ostane na lodi. Si pekna, pobiju sa o teba

Kajuty su zdielane, dvoj-troj ba aj stvorlozkove....takze sa priprav na stratu sukromia tak trochu. Vezmi si fakt dobre topanky, stuple do usi a klapky na oci, zobudua ta vibracie.

Je to iny svet, rychla rutina

Ja s radostou spominam

No a americania by boli lepsi, nemecke je otras. Co za firma?

katka996
autor
24. nov 2023

@kitycat Viking agency🙂

sisaka
24. nov 2023

@katka996 koľko máš rokov, keď sa pýtaš rodičov na povolenie ísť si zarábať podľa svojich predstav?
Vieš o tom, že od 18 rokov si dospelá a rozhoduješ za seba?
Podľa mňa tie lode je otras, ako rodič, keby som mala rozhodovať práve tam by som dieťa nepustila, dokumentov je o tom dosť - pre posádku na lodi nie je žiaden život, je to ako píše @vilma7. Ak si taká nesamostatná, že bez rodičovského súhlasu sa nevieš pohnúť, aj Nórsko bude na teba veľa, ale rozhodne lepšie ako loď.

kulumulu123
24. nov 2023

@katka996 roba som na zaocenskej lodi apravdu piviem casnicku by som robit nechcela ani za nic.. Skus iny department kde po sichte nepadnes na hubu.. Za mna bol super gift shop v kazdom pristave mas volno a moznist nieco vidiet. A hlavne si tam nezmasakrujes chrbticu 👍

ibatanecnica
24. nov 2023

ak nemáš záväzky choď. Ja som sa kvôli vzťahu vzdala možností, cestovania a nestálo to za to.

raduska555
18. feb 2025

@katka996 Ja mam ist pracovat na sezonu na riečnu lod ako recepčna, ma s tym niekto skusenost,?Ďakujem

Strana
z2