icon

Máte brigádu popri práci?

6. dec 2025

Ahojte baby máte brigádu? Cítim sa ako chudera čo musí mať dve prace 😔🤥

biba_18
6. dec 2025

ak niekto pracuje, nie je to hanba. práve naopak

pribinak
6. dec 2025

Zarobím slušne a mam ešte bocak popri TPP
Nehanbím sa za to ! Skôr by som sa hanbila mat názor ako ty

Poznám lekárov čo majú viac úväzkov, učiteľky čo doučujú, profesorov čo máju x úväzkov, vedcov, poznám kopec mamičiek čo doučujú po večeroch, účtovnícky, čo doma účtujú pre malé firmy, ….

a0
6. dec 2025

Áno, mám. A nie preto, že musím (stále rovnaký odbor). Príde mi to úplne v poriadku a popravde obdivujem každého, kto má 2 rozdielne práce. Napr učiteľ a dokladač tovaru. To sú wau ľudia, ktorí si zaslúžia obdiv, že miesto fňukania vezmú život do svojich rúk a makajú 🙏

doriiis
6. dec 2025

Boli časy, keď som mala dve práce na TPP naraz. Nie dlho, ale bolo to tak. Ako chudera som sa necítila vôbec. Jedine, čo som cítila bola únava. 😂
Nechápem, prečo sa cítiš jak chudera

luccys
6. dec 2025
@a0

Áno, mám. A nie preto, že musím (stále rovnaký odbor). Príde mi to úplne v poriadku a popravde obdivujem každého, kto má 2 rozdielne práce. Napr učiteľ a dokladač tovaru. To sú wau ľudia, ktorí si zaslúžia obdiv, že miesto fňukania vezmú život do svojich rúk a makajú 🙏

@a0 Mne to pride skor smutne, ked ucitel nevyzije zo svojho platu a ide dokladat tovar...

timinochka_95
6. dec 2025
@doriiis

Boli časy, keď som mala dve práce na TPP naraz. Nie dlho, ale bolo to tak. Ako chudera som sa necítila vôbec. Jedine, čo som cítila bola únava. 😂
Nechápem, prečo sa cítiš jak chudera

@doriiis To je ako možné prosím ťa? Myslím časovo. 🙂

doriiis
6. dec 2025
@timinochka_95

@doriiis To je ako možné prosím ťa? Myslím časovo. 🙂

@timinochka_95 .... No jedna bola cez víkend, druhá pon- pia. Za mesiac som mala dva dni voľna. 🤣Bol to masaker, ale bolo to nutné a potrebné a osozne.A trvalo to iba 2 mesiace.Potom sa situácia ukludnila.

biba_18
6. dec 2025

@doriiis že nie je schopná zarobiť veľa peniazov v jednej robote…

doriiis
6. dec 2025
@biba_18

@biba_18 ... To bola odpoveď, či konštatovanie, či čo teraz?

doriiis
6. dec 2025
@biba_18

@biba_18 ... A nebolo to kvôli veľa peniazom. Bolo to kvôli tomu, že mi jedna práca končila a druhú som si nechcela nechať ujsť kvôli tej prvej. V tej prvej som pracovala 7 rokov takže veľa peňazí bolo. 😂Potom prvá práca skončila a mala som len druhu.
Len tak pre vysvetlenie, keďže máš potrebu komentovať moju ( ne) schopnost

anonym_931c6b
6. dec 2025

worklife balance…. to je to, co je pre mna prioritne.. nebola by som ochotna mat dve prace..zarobim 2500.. niekedy viac.. nie je to az tak vela..ale mam vela volneho casu.. ja sa radsej uskromnim

biba_18
6. dec 2025

@doriiis to bolo vysvetlenie prečo sa ona cíti ako chudera. neviem čo sa pýtaš. proste ona to má tak

anonym_611072
6. dec 2025

take trapne anonymy co napisu ze 2500 nie je vela

biba_18
6. dec 2025

@anonym_611072 tiež ma to pobavilo ☺️

doriiis
6. dec 2025
@biba_18

@doriiis to bolo vysvetlenie prečo sa ona cíti ako chudera. neviem čo sa pýtaš. proste ona to má tak

@biba_18 ... Jaj, aha. No to je fakt a mnohí to tak majú.

autor
6. dec 2025
@anonym_931c6b

worklife balance…. to je to, co je pre mna prioritne.. nebola by som ochotna mat dve prace..zarobim 2500.. niekedy viac.. nie je to az tak vela..ale mam vela volneho casu.. ja sa radsej uskromnim

@anonym_931c6b to je výsmech? Mhm 2500 nie veľa

anonym_235a67
6. dec 2025

@anonym_autor Ked som ucila, tak som chodievala vecer strazit deti. V podstate som nemusela, byvala som s rodicmi, ale naskytla sa mi prilezitost.
Potom som si nasla taku robotu, kde by som velmi dalsiu pracu asi nedala a ani som to financne nepotrebovala.
A teraz hoc by sa zisli viac penazi, nedala by som to uz. Nasjkor deti boli dost male a teraz uz druhu robotu nevladzem, mozno ak by bolo nutne, tak par mesiacov, ale . Pokial sa poznam, ochorela by som.
A dost, ze muz robí aj popri robote este aj navyse projekty. Keby aj ja, tak neviem, kto by riesil deti a domacnost.

anonym_410781
Včera o 07:59

@anonym_autor robim v odbore ktory som vystudovala ,mnohi ma preto poznaju
Napriek tomu sa nehanbim zaskocit dceru pri rozdavani letakov ked sa jej neda😁

rozculena
Včera o 11:05

áno,mala som,upratovala som popri hl.práci,keď vypadla upratovačka.