icon

Máte skúsenosti s prácou na doma?

lenkasan
27. feb 2012

Máte niekto nejaké skúsenosti s prácou na doma? Chcem sa spýtať či niekto niečo také robí,robil,alebo pozná niekoho kto má prácu na doma?

miroslava88
Odpoveď bola odstránená
vikis5
Odpoveď bola odstránená
stevejur
4. júl 2017

Zdravim chcem vediet viac, vopred dakujem za info

denisa981
Odpoveď bola odstránená
farmasi666
Odpoveď bola odstránená
apolonka
Odpoveď bola odstránená
lelkaacarlinko
Odpoveď bola odstránená
lelkaacarlinko
Odpoveď bola odstránená
10101985
6. feb 2018

@jajka68 prosim vas a kde a ako sa tam registuje?mne tam nic take neukazuje,dakujem

stevejur
7. feb 2018

@10101985 zdravim uz nemam vsetko to boli podvodnici

urdova
14. apr 2018

martinaxx Dobry vecer,

mam zaujem o pracu prosim o viac info.zuzana.urdova@centrum.sk

urdova
14. apr 2018

akire30Dobry vecer,

mam zaujem o pracu prosim o viac info.zuzana.urdova@centrum.sk

hankky
26. apr 2018

Ahojte, ponukam privyrobenie si katalogovym predajom prirodnej kozmetiky Farmasi, vsetky produkty s 23% zlavou, skvele akcie, sutaze, darceky....bez poplatkov, piste spravu ak chcete vediet viac 🙂

tiburon1
Odpoveď bola odstránená
kalamityjane
Odpoveď bola odstránená
petka47
Odpoveď bola odstránená
ajja1
Odpoveď bola odstránená
akire30
Odpoveď bola odstránená
barbora1989
Odpoveď bola odstránená
evittam
11. máj 2019

@barbora1989 Kolko si uz zarobila?

xenia1
14. júl 2019

Ahojte ponúkam prácu na doma a zároveň možnosť si nakúpiť pre seba a známych so zľavou

evittam
14. júl 2019

@xenia1 Pis na rovinu o co ide. Ak je to seriózna práca nemas sa za co hanbit.

tiumen
14. júl 2019

@xenia1 mlm je na koni zakázaný 😏

barbora1989
Odpoveď bola odstránená
xenia1
14. júl 2019

@barbora1989 vďaka 😏

kesymoniki
Odpoveď bola odstránená
evittam
17. aug 2019

@kesymoniki Vdaka za informáciu. Urcite to musi byt strašne výhodné a ty nepotrebujes nic ine len o tom informovať širokú verejnosť asi nielen na MK lebo rodina to uz asi "nezerie". 😀😉 A hlavne len kvôli tomu si sa registrovala aby si nam nezistne pomohla a aby sme zarobili tie "uzasne prachy" ako ty.
A všetci ste neskonale uzasni lebo urcite nechcete svoje peniaze. Naozaj si myslis ze tu najdes takých sprostých ludi co ti uveria?! No mozno par sliepociek...ale ani tie nebudu tak blbe.
Btw.reklamu si zaplat a najskor ak niekam prispievas si prečítaj pravidlá. Pekny deň.

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam pre mňa to úžasné je a ja vďaka tomu zarábam🙂a áno, aj moja rodina🙂keď raz pochopíš o čom to celé a hlavne mlm je, tak mozno možno budeš mať iný názor🙂a áno, v pravidlách je neponukat mlm, ale mlm kto nechce robiť nemusí🙂prajem ti krásny zvyšok víkendu🙂

evittam
17. aug 2019

@kesymoniki Ja viem o com je mlm a práve preto som napísala co som napísala. Aj tebe pekny zvysok vikendu.

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam tak by si mala vedieť, že kto len chce len rýchlo naberať ľudí a chce mať z toho len on zisk, tak taký človek to ďaleko nedotiahne🙂 ja to robím pre plnenie snov aj tých druhých, nie len tých mojich🙂a popísala som svoju skúsenosť s prácou na doma, s ktorou som sa ja stretla, či na to niekto už bude reagovať alebo nie, to už je na ňom🙂pre mňa je toto úžasná príležitosť môcť takto pracovať, keďže ja do normálnej práce chodiť nemôžem a vlastne už ani nechcem, keď vidím, že tu dokážem zarobiť ovela, oveľa viac, ako v praci🙂a veľa ľudí, ktorí sú v akademii, ktorí aj do práce chodili, tak vďaka tomuto už do práce nechodí🙂tu je toto celé ešte v plienkach, ľudia rozmýšľajú ešte po starom a preto otrocia v práci a neprijímajú nové možnosti zarabania, ale snáď sa to čoskoro zmení🙂