Máte skúsenosti s prácou na doma?
Máte niekto nejaké skúsenosti s prácou na doma? Chcem sa spýtať či niekto niečo také robí,robil,alebo pozná niekoho kto má prácu na doma?
Zdravim chcem vediet viac, vopred dakujem za info
martinaxx Dobry vecer,
mam zaujem o pracu prosim o viac info.zuzana.urdova@centrum.sk
akire30Dobry vecer,
mam zaujem o pracu prosim o viac info.zuzana.urdova@centrum.sk
Ahojte, ponukam privyrobenie si katalogovym predajom prirodnej kozmetiky Farmasi, vsetky produkty s 23% zlavou, skvele akcie, sutaze, darceky....bez poplatkov, piste spravu ak chcete vediet viac 🙂
@barbora1989 Kolko si uz zarobila?
Ahojte ponúkam prácu na doma a zároveň možnosť si nakúpiť pre seba a známych so zľavou
@barbora1989 vďaka 😏
@kesymoniki Vdaka za informáciu. Urcite to musi byt strašne výhodné a ty nepotrebujes nic ine len o tom informovať širokú verejnosť asi nielen na MK lebo rodina to uz asi "nezerie". 😀😉 A hlavne len kvôli tomu si sa registrovala aby si nam nezistne pomohla a aby sme zarobili tie "uzasne prachy" ako ty.
A všetci ste neskonale uzasni lebo urcite nechcete svoje peniaze. Naozaj si myslis ze tu najdes takých sprostých ludi co ti uveria?! No mozno par sliepociek...ale ani tie nebudu tak blbe.
Btw.reklamu si zaplat a najskor ak niekam prispievas si prečítaj pravidlá. Pekny deň.
@evittam pre mňa to úžasné je a ja vďaka tomu zarábam🙂a áno, aj moja rodina🙂keď raz pochopíš o čom to celé a hlavne mlm je, tak mozno možno budeš mať iný názor🙂a áno, v pravidlách je neponukat mlm, ale mlm kto nechce robiť nemusí🙂prajem ti krásny zvyšok víkendu🙂
@kesymoniki Ja viem o com je mlm a práve preto som napísala co som napísala. Aj tebe pekny zvysok vikendu.
@evittam tak by si mala vedieť, že kto len chce len rýchlo naberať ľudí a chce mať z toho len on zisk, tak taký človek to ďaleko nedotiahne🙂 ja to robím pre plnenie snov aj tých druhých, nie len tých mojich🙂a popísala som svoju skúsenosť s prácou na doma, s ktorou som sa ja stretla, či na to niekto už bude reagovať alebo nie, to už je na ňom🙂pre mňa je toto úžasná príležitosť môcť takto pracovať, keďže ja do normálnej práce chodiť nemôžem a vlastne už ani nechcem, keď vidím, že tu dokážem zarobiť ovela, oveľa viac, ako v praci🙂a veľa ľudí, ktorí sú v akademii, ktorí aj do práce chodili, tak vďaka tomuto už do práce nechodí🙂tu je toto celé ešte v plienkach, ľudia rozmýšľajú ešte po starom a preto otrocia v práci a neprijímajú nové možnosti zarabania, ale snáď sa to čoskoro zmení🙂