Máte skúsenosti s prácou na doma?
Máte niekto nejaké skúsenosti s prácou na doma? Chcem sa spýtať či niekto niečo také robí,robil,alebo pozná niekoho kto má prácu na doma?
@evittam no, aj napr. Avon je mlm, aj Oriflame atď. a nemám pocit, že im to nefunguje🙂 a naša akadémia je na Slovensku a v Čechách v plienkach, v zahraničí už funguje dlhšie🙂a FOREX tu bude dokedy budú existovať banky🙂takže ozaj sa sklamania nebojím 🙂
@kesymoniki Ako citam je mi jasné ze vôbec nerozumies o com pisem. Ja nepisem ze to nefunguje. Ale nevadí. Este raz vela šťastia, viery a sil. 😉 Len zo zaujímavosti-ako dlho to robíš?
@kesymoniki aj ja robím s forexom 🙂 ale nerobím mlm, to ma nezaujíma :D
@airaw aj ja robím na 99% len FOREX🙂
Forex je cista špekulácia, forma gamblingu. Ak máš zopár stovák, ktoré hľadáš ako stratiť a chceš si to vyskúšať, tak v tom nevidím nič zlé - je dobré mať vlastnú skúsenosť, naučíš sa určite veľa nových vecí. Ale neodporúčam to ako spoľahlivú a bezpečnú formu investovania. Cize čistá špekulácia a kde kedy co vyjde a kto ti co odporuci a kam investovať a ci to vyjde nikto nevie.
@evittam písala som, že to robím tri mesiace a už aj na Forexe pekne zarábam🙂a prosim ťa, objasní mi to, ako to myslíš? Píšeš, že sú to drísty...prečo myslíš?
@kesymoniki 3mesiace?! A uz sa nebojis sklamania? 🤣🤣🤣 Ja ti nemam preco nieco objasňovat. Zaklad som ti napisala. Ostatne je na tebe. Naozaj želám vela šťastia...
@evittam áno, je to gambling, keď nevieš, čo mas ako použiť, ako si stanovis správny risk management, tak to žiaden gambling nie je a toto učí naša akadémia a omnoho viac🙂samozrejme, ísť na FOREX len tak, tak to je čistá samovražda🙂
@evittam prepáč, reagovala si skorej, než som ti stihla napísať🙂
@kesymoniki Takze za 3mesiace ťa ta vaša akadémia vyucila a uz sa ničoho nebojis a caka za len zivot plný penazi z FOREXu..... Naozaj krasna predstava.
@kesymoniki A ta vasa akademia vie dopredu ako vsetko na trhu dopadne a z teba a zo vsetkych budu milionari.... Ach jaj...
@evittam ja to vidím aj na ľuďoch, čo sú v našej akadémii dlhšie ako ja napr. rok, rok a pol, že sú na Forexe ziskový, a samozrejme naši zahraniční kolegovia, ktorí sú na Forexe roky ani nehovorím...takze nie, nebojím sa sklamania...
@kesymoniki Vidíš len ludi ktorých chcu oni aby si videla.😉 (Podobnych spolocnosti je na trhu ako maku a všetky su "super" a všetci len zarábajú a nikto sa ničoho neboji) V style-americky sen a tlačenie nekrytych dolárov....ten sen kazdym dnom spadne a veľa ľudí sa preberie do nechcenej reality...
Ale poslednykrat-naozaj ti zelam vela šťastia a žiadne sklamanie....
@evittam nikto nevie nič dopredu, ale máme na to rôzne nastroje, aplikácie, ktoré vedia napr. s 80-90% presnosťou určiť, ako sa bude ďalej vyvíjať trh, takže, keď som mám napr. z 10 transakcií 1-2 v minuse, tak mi to vôbec nevadí, ak mám stanovený správny risk management...vždy som zisková🙂
@kesymoniki Pekne čítanie. Len dokedy...
Viete na 80-90% ako sa bude vyvijat trh? 🤣🤣🤣
Ty mas aj nejake ekonomicke vzdelanie ci len "dristy" od vasej akadémie?
@evittam kľudne ti môžem napísať aj o rok, o dva, ja sa toho nebojím...
@kesymoniki Kludne napis.
@kesymoniki Po troch mesiacoch pôsobenia a "objavenia" nejakého akoze "zazraku" si sa prišla podelit a poskytnúť nam zarobok?! Jaj dievca o ekonomike a trhu vies velmi malo ako pises....
@evittam a čo teda ty odporúčaš? To, že príde čoskoro ďalšia kríza, je mi nad slnko jasnejšie...
@evittam o ekonomike a trhu viem toho dosť, toho sa nebojím...mne to funguje a to je pre mňa hlavne...pre mňa nie je chodenie do práce a plnenie snov zamestnávateľa už prijateľné...a chvalabohu už ani možné...
@kesymoniki Nebodaj zacinas pochybovať o svojom odbornom presvedčeni..Prepac moje investicie nevesam na nos cudzim ľuďom. Ale určite to nie je to o com pises ty. Keby si vsak trošku bola ekonomicky vzdelana tak by si sa nepýtala. Ale mas 3mesacnu neskutočnú skusenost so super zarobkami....
@evittam áno, mám aj ekonomické vzdelanie🙂a nikde som nenapísala, že celý život budem robiť len FOREX...
@kesymoniki Ja tiež nespĺňam sny zamestnavatela ale svoje...a je to mozne aj bez podobných veci ako je mlm. Našťastie. A cim skor na to všetci pridu tym lepsie.
Tymto končím nasu debatu. Lebo uz je o nicom. Pekny zvysok dna.😉
@evittam a nie, nepochybujem, len keď stala mud a, tak som chcela vedieť, čo ty odporúčaš...
@kesymoniki Ja presne viem do coho investujem svoje peniaze a nepotrebujem na to "rychlokvasne" rady od "odborniciek na mlm" , ktore sa len kvoli tomu prihlasili na MK aby tu akoze pomohli zarobit ostatnym a samozrejme nie že sebe lebo ony su take super ze tie peniaze ani nechcu ani nepotrebuju..😉😀
🙂 A ja som nenapísala, že ja z toho peniaze mať nebudem, ale budu mať aj zaregistrované...buď z mlm alebo z forexu alebo z oboch🙂a nikde som ani nenapísala, že príjem nechcem ani nepotrebujem, ale moj príjem z mlm je nič oproti zárobkom na forexe
@kesymoniki Isteze. "Božechráň" ty si nas tu prisla vlastne "zachrániť" a dat nam zarobiť....😂😂😂

@kesymoniki Ja našťastie nikde neotrocim. Robim presne to co chcem a ako chcem. A to co pises su presne recicky mlm ludi. Nic tu nie je v plienkach len niektorí ludia maju vedomosti a možnosti a niektorí nie. A uz sa to zmenilo-cim dalej tym menej ludi verí podobným "dristom". To je cele. A mlm naozaj nie je dlhodobá záležitosť. Ale prajem ti vela stastia a cim neskor sklamanie z toho vsetkeho.
To je všetko k uvedenému.