Mladá vedúca v práci
Mame 20 rocnu veducu predajne - mlada baba studentka - absolutne nadriadene chovanie , nemozes cokolvek oponovat kazde jedno “oponovanie” hned smeruje regionalnej menezerke . Pravidelne kontroly ci nesedime v praci, nieco jej povie clovek aby ton normalizovala - na druhy den osobny teefonat od regionalnej. Mam 42 rokov. Mam pocit ze som sa ocitla v materskej skolke alebo niekde v detskej zone. Odišli by ste ? Nebavia ma naozaj taketo zdrbavania pre nic. Su evidentne aj dobre kamaratky. Ja som ram dlhsie ako oni aj druha kolegyna . Ta ale nikdy nic nepovie , sklopi usi a necha na seba od mladej nakricat .
no asi aj odišla. len či máš kde.
@deti95060810 nemam nič co vyhlade zatial, ale prestava ma tato atmosfera v praci baviť.
Ja by som veru taketo spravanie v praci netolerovala a popozerala by som sa po inej.
@deti95060810 nemam nič co vyhlade zatial, ale prestava ma tato atmosfera v praci baviť.
@anonym_autor niet na co cakat. Zacni hladat ci a ake mas ine moznosti.
@anonym_autor odid... Uvidis, ze najdes lepsie. Ja som tak minuly rok skoncila, nedalo sas veducou vydrzat.
Dakujem baby asi dam teraz vypoved v pondelok ja uz som na 95% nalomena aj manzel ma v tom podoruje samozrejme .
Len je toto uz aj hranica so šikanou a buzeraciou. Žeby mi dieťa dirigovalo arogantne . A žaluje večer regionalnej a na druhý deň ťa zvozí ako takeho niktoša.
Neviem sice kde robis a ako to u vas funguje ale my sme teda mali moznost v praci komunikovat aj s vyssim veducim ako priamym nadriadenym. Sice pises ze su kamaratky ale kazdy nadriadeny ma svojho nadriadeneho.
Inak zazila som to aj ja. Dlho nevydrzali na svojich poziciach.
Ak by sa nic nemenilo hladala by som ine. Nestoji ti to za dohadovanie sa s niekym kto nema o takych veciach ponatie. Riadenie ludi nie je take kednoduche ako si mlada predstavuje.
Dakujem baby asi dam teraz vypoved v pondelok ja uz som na 95% nalomena aj manzel ma v tom podoruje samozrejme .
Len je toto uz aj hranica so šikanou a buzeraciou. Žeby mi dieťa dirigovalo arogantne . A žaluje večer regionalnej a na druhý deň ťa zvozí ako takeho niktoša.
@anonym_autor najskor si najdi pracu a tak daj vypoved
@anonym_autor to nie je o veku, ak sa chceš sťažovať, riešiť treba jej kompetentnosť a správanie, nie vek. Ja som bola zástupkyňa vedúcej v 25 - vedúcu urobili vedúcou len preto, že mala 50. Ja som za ňu robila komplet všetko na PC, lebo ona tomu už nerozumela. Hádaj koľko tam vydržala, keď som ja dala výpoveď...
Chcem si vypocut aj druhu stranu. Tak velmi operujes jej vekom, tak velmi ta to skrie, ze si veru nie som ista ze si v tom tak nevinne.
Ak pracujes dobre a si tam sluzobne najstarsia, preco nespravili veducu z teba?
Chcem si vypocut aj druhu stranu. Tak velmi operujes jej vekom, tak velmi ta to skrie, ze si veru nie som ista ze si v tom tak nevinne.
@anonym_4a9c49 presne toto bola prvá vec čo mi udrela do očí. Nevadí ti tak náhodou len že je mladá?
Ja by som ju otravovala s každou blbostou a určite by sa uvedomila..
Neviem sice kde robis a ako to u vas funguje ale my sme teda mali moznost v praci komunikovat aj s vyssim veducim ako priamym nadriadenym. Sice pises ze su kamaratky ale kazdy nadriadeny ma svojho nadriadeneho.
Inak zazila som to aj ja. Dlho nevydrzali na svojich poziciach.
Ak by sa nic nemenilo hladala by som ine. Nestoji ti to za dohadovanie sa s niekym kto nema o takych veciach ponatie. Riadenie ludi nie je take kednoduche ako si mlada predstavuje.
@anonym_e55277 druha kolegyna ma zas 30. Ale ako hovorim nie len do mna skace ale do oboch. Vyslovene my nemozeme sediet ona si sadne do skladu a sedi. Nas hned nazaluje… nieco ju upozornis , ze aj ja uz by som si rada sadla , otoci to menezerke tak , ze ti vycisti zaludok na druhy den a vyhraza sa stylom “ Viete pani .. ze kazdy je nahraditelny ?” Tak ako motivacia uzasna . Preto im idem ukazat ze okey. Nech nahradia
@anonym_4a9c49 Myslim to skor vekovo uctou. Ja by som si nikdy nedovilila k staryej kolegyni takto . Druha ma 30 a sme uzasna partia boli. Tato 20 rocna prisla miesto 35 to je jedno, proste aj na pracovisku sa da autorita vybudovat slusne nie agresivnou rozkazovaciou formou a prekruca to menezerke uplne inak.
@anonym_autor
Áno u vás žien to je iné,ale na mojom mieste ako chlap by sa môjmu nadriadenému ešte aj po papuli ušlo,aspoň by som nemusel čakať na výpovednú lehotu 😜.
@anonym_autor
Áno u vás žien to je iné,ale na mojom mieste ako chlap by sa môjmu nadriadenému ešte aj po papuli ušlo,aspoň by som nemusel čakať na výpovednú lehotu 😜.
@anonym_aabb83 to ti prinesie akurat este aj obvinenie z ublizenia na zdravi
@anonym_autor do mňa by si takéto správanie nedovolila, nedala by som sa.
ak nieje na výber, daj radšej výpoveď.
@anonym_e55277 druha kolegyna ma zas 30. Ale ako hovorim nie len do mna skace ale do oboch. Vyslovene my nemozeme sediet ona si sadne do skladu a sedi. Nas hned nazaluje… nieco ju upozornis , ze aj ja uz by som si rada sadla , otoci to menezerke tak , ze ti vycisti zaludok na druhy den a vyhraza sa stylom “ Viete pani .. ze kazdy je nahraditelny ?” Tak ako motivacia uzasna . Preto im idem ukazat ze okey. Nech nahradia
@anonym_autor ked nam niekto povedal ze kazdy je nahraditelny tak idpoved bola jasna. Ano kazdy. Aj ty. Cize ked nabuduce s tymto vyleti treba jej odpovedat ze aj ona je nahraditelna a nic netrva vecne.
Pokial ide o nejaku predajnu alebo teda nejake odvetvie kde sa da rychlejsie najst praca isla by som prec.
Odisla, ale CEO by dostal pekny list, ze co tam je za bordel. Pretoze zdrbavat ludi neznamena viest ludi
@anonym_autor keď pracuješ v obchode tak áno na to sú všetci hlaklovi, keď sedíš a nie je spravena robota.Tak odíď, keď ti to vadí.Moja svokra sa sťažovala, keď pracovala v sklade a chodila von fajčiť.Tiez, že jej nebude soplanda rozkazovat, ale potom jej zrátali, že 10 cigariet po 10 minút a ostatní robia a ona sa rozpráva so šoférmi a fajčí.
Je to sedenie opodstatnené?Sedíš a nič nerobis?
Odisla, ale CEO by dostal pekny list, ze co tam je za bordel. Pretoze zdrbavat ludi neznamena viest ludi
@kiki68 20 r nemôže vedieť viesť ľudi
@anonym_4a9c49 presne toto bola prvá vec čo mi udrela do očí. Nevadí ti tak náhodou len že je mladá?
@natall113 myslim, ze je podobna ako jedna u nas, tiez 23 rokov a drza baba, proste z pozicie moci mala dojem, ze ludia budu skakat. Akurat ze toto funguje len kratkodobo. Ludia odchadzali, na tej pobocke nikto nechcel byt a tak sa baba musela velmi uskromnit. Vela ludi si mysli, ze autorita funguje len silou…
Úprimne ani neviem či by som si dala námahu niečo vysvetľovať alebo sa obhajovať, z toho čo píšeš mi príde, že je to ako sa hovorí hrach o stenu hádzať. Dievča si pôjde svoje aj s nadriadenou a ty sa iba vynervuješ. Skús pohľadať niečo kde s tebou budú jednať ako s človekom, so základnou úctou, rešpektom nie ako nejakou poslednou chuderou. Zažila som si to v práci a teda potom sa to odzrkadlilo aj v osobnom živote, ako som mala nervy z práce som začala byť nepríjemná aj na blízkych, nestojí to za to🙂 Držím palce.
Ja mam takych kolegov, su mladi, drzi, nezdravia, chovaju sa arogantne a povysenecky. A kedze to uz niekoho nastvalo do tej miery, aby to povedal vedeniu, tak to asi riesit nejak budu. Neviem sice ako, ci im povedia, ze ako sa maju chovat alebo co, lebo ja neviem ako preonacis chovanie dospelych ludi.
Dalsia vec je to, ze niektori starsi maju problem, ak ma ich nadriadene menej rokov a je jedno, ci o rok alebo o 10.
Môj otec robil v jednej nemenovanej spoločnosti cez 30 rokov. Vedenie sa za tie roky menilo, on mal 50 a nadriadený bol mladý 20 ročný chlapec. Panovacny, arogantný, nad neho nebolo. Tak dal výpoveď. A vravel, ze keby vie, odíde skôr.
@anonym_autor ked si ako anonym, napis v akom retazci... Ja mam pocit, ze v niektorych tych veducich normalna skolia ako sikanovat podriadenych. A je jedno, ci ma 20, ci 50
Prva vec je nekompetentnost aj je to cele pravdive tak ako je napisane. Pokial kazda vec je smerovana regionalu tak nieco neni dobre s veducou. Proste ona si ma poradit a nie kazdu blbost “zalovat”
Pokial to regionalke vyhovuje tak su obe nekompetentne, lebo ja mat podriadenu veducu ktra si nevie poradit tak leti.
@anonym_autor Ahoj, a neda sa ti porozpravat sa s tej 20r. nadriadenej a jej nadriadenou? Ze ist este vyssie nez su tieto dve kamosky? Skus, ak sa da este tuto cestu a pokial taku moznost nemas, tak odtial odid, ale byt tebou tak tomu este vyssie nadriadenemu poslem mail,ze co sa tam zacalo diat odkedy tam prisla 20r neskusena manazerka..pri odchode ti to uz moze byt jedno a aspon bude vediet pripadne preklepnut tuto osobu... Inak 20rocna ma ozaj manazersku prax ako 100vka rúra🤦♀️ Nepoviem, keby mala aspon o par rokov viac, tak uz sa da polemizovat, ze niekde ju nadobudla, ale v 20tich urcite nie a preto ide tymto jej nevrlym sposobom. Ale ved ona sa zbada,ked jej postupne ludia poodchadzaju, myslim ze to potom ani vyssim jedno nebude.
ja som šikanu znasala 7 rokov, az som dosla do fazy, ze viac som si vedela predstavit byt v azylaku, ako si udrzat robotu kde som tyrana, urcite odid, kym nemas znicenu psychiku

no asi aj odišla. len či máš kde.