Moja práca je pre mňa utrpenie
Ahojte, nenavidim svoju robotu a nemozem odist, lebo idem v marci na matersku. Chodim s odporom do prace, mam v naplni taku pracu, co som povodne vobec nemala robit. Kopec veci, s ktorymi nemam skusenosti a vyzaduju sa odo mna. Nikto mi tu nepomoze, ak neviem, mam hladat riesenie na googli.
Najhorsie je, ze ani neviem, aku robotu by som chcela robit, co by ma bavilo. Mali ste niektora podobny problem?
No fnuk fnuk fnuk chudatko janulka...boze spamataj sa...to si si fakt myslela, ze ta budu vodit za rucicku a tebe pristane len pekna vyplata na ucet???samostatnost sa vyzaduje uz vsade, toboz v IT...nevyplakavaj a bud nieco so sebou sprav, zmen pristup alebo uvolni miesto cloveku kt. si ho zasluzi a bude vazit...zamestnanca s takymto fnukanim a sebalutovanim by som veru nechcela...
Janulka, praca v IT je denno-denne o ATFG (Ask The Fucking Google) a RTFM (Read The Fucking Manual).
Ak sa s tym nestotoznujes a nechces sebe a svojmu okoliu dokazat ze si poradis aj s vecami mimo rozsah tvojich povodnych ocakavani, najdi si inu pracu. Niekde kde budes na Facebooku cely den, budes zarabat 300 v cistom a budes spokojna. Cely zivot je o volbach.. ty sa chces vybrat cestou neuspechu, gratulujem k tomuto dobrovolnemu vyberu ku ktoremu svojim fnukanim smerujes 🙂
mne napadlo jediné....rozmaznanec,choď na tanec...vieš,koľké by s tebou menili?čo nemajú prácu alebo zle platenú a nesedia si niekde v teple na riti? treba ti vydržať pár mesiacov,tak čo riešiš....

@janulka24 bože a to už nemôžeš tam do marca vydržať. ved ja kebych vedela, že idem na materskú, hned by bola pre mňa práca potešením, lebo by som vedela, že má koniec aspoň načas.