Môže byť učiteľ v materskej škole asistent?
Ahojte môže robiť osoba s ukončenou SŠ odborom ucitel MŠ a vychovávateľ v skole asistenta?
@anonym_autor áno môže
môže
Nikto to za tie peniaze robit nechce. Tak beru kazdeho s pg vzdelanim🙂 ved ten asistent na tych hodinach sedi, pocuva ucitela..
@anonym_020516 píšeš hlúposti
@anonym_autor a prečo by nemohol,? Veď to je v podstate učiteľ, ktorý dohliada na žiaka podľa potreby a pokynov učiteľa. Taktiež ho vie doucit, venovať sa mu individuálne. Ja z tej pozície chcem veľmi rýchlo vypadnúť, za mňa je to dehumanizacia učiteľmi okolo. 🫣 a napr kamoska to robí po 10rokov v škôlke. Tá zas nechce byt už učiteľka. Ja zas hľadám učiteľstvo. Ak by mi do triedy pridelili asistentku, ochotne jej pomôžem, poradím a nedovolila by som si také veci, ako si učiteľky dovoľujú 🫣
@anonym_autor pytam sa lebo som pocula ze nemoze ze na to je odbor, tak sa mi to nezdalo.. preto som sa chcela spytat
Nikto to za tie peniaze robit nechce. Tak beru kazdeho s pg vzdelanim🙂 ved ten asistent na tych hodinach sedi, pocuva ucitela..
@anonym_020516 "nikto" asi tazko kedze to robia tisice ľudí a podla zakona staci sš pedagogicka, a asistent tam nesedi ale pracuje s detmi casto aj s 5-8 v 1 triede
@anonym_020516 píšeš hlúposti
@fajnova v com sa ti zdaju hluposti? Som ucitelka a viem kto a za kolko robi asistenta.mam ich skoro na kazdej hodine.bohuzial🤣
áno, môže.. na asistenta stačí akákoľvek SŠ s maturitou