icon

Môže nadriadený fotografovať zamestnanca počas PN?

dada767
1. feb 2024

Dobrý deň prosím vás môže si mať dať nadriadený fotiť počas PN ? Je pravda že som momentálne na PN ... A raz som musela ísť do škôlky po syna kôli tomu že priateľ nebol doma no ona si ma dala niekomu akože sledovať z môjho okolia a ten dotyčný má odfotil po ceste zo škôlky ako je to normálne ?? Ja si myslím že nie a ona si to nemôže dovoliť ... Do konca keď som sa jej na to pýtala či má sleduje napísala že ona nie že má na to ľudí ... Ako mám dosť 🤷 momentálne som na PN no ona tvrdí že niesom že mi ju nezaplatia kôli fotkám ktoré má ... Keď som jej povedala že ich chcem vidieť neposlala mi ich ... Povedala že jej je to už jedno keďže už nieje moja vedúca mi nič nemusí už hovoriť a že fotky sú už na centrále u jej vedúceho ... Na to som mu písala sms že či mi teda Pn nebude vyplatená no on nevie o žiadnych fotkách tak naozaj nechápem čo sa deje 🙏🤦

Strana
z2
petulda333
2. feb 2024

@domi2425 no ved pise,ze to ma v konverzacii,ze si ju fotili

petulda333
2. feb 2024

Ale urcite by som sa nesudila.

trgypadl
2. feb 2024

@domi2425 ano je neprofesionálny, a nie kazda ovečka ma FB

domi2425
2. feb 2024

@petulda333 to ano ale ziadnu fotku nevidela, nadriadena moze kludne povedat ze si robila srandu alebo sa priznat k tomu ze klamala a ziadna fotka neexistuje

domi2425
2. feb 2024

@trgypadl nejde iba o FB, este ze modry konik nie je pre ovecky vsak🤣existuje napr what’s app, viber.. keby mas za den riesit milion veci tak asi nevypisujes vsade maily alebo nevyvolavas kazdemu osobitne🤦🏻‍♀️

trgypadl
2. feb 2024

@domi2425 ani whats app ani viber nie je profesionalny, moj nadriadeny zdvihne telefon, na týchto apkach si tak môžem písať s kolegynami aky film som pozerala večer,

trgypadl
2. feb 2024

@domi2425 a neuveris aj v tejto dobe su ludia co FB, insta a podbne apky vôbec nepoužívajú

lienka.7
2. feb 2024

@dada767 pokial si na PN bez vychádzok, mas byt doma. A fotka je dôkaz, že ju porušujes. Sama dobrovolne by si sa asi nepriznala, tak zamestnavatel ma dôkaz .
A pokiaľ máš fiktívnu PNku, už tobôž. Môžeš byť rada, ze ešte nedá podnet na tvojho lekara a bude mať pruser nielen ty ale aj on.

domi2425
2. feb 2024

@trgypadl ano ved preto som napisala ze asi neriesis pocas dna milion veci lebo keby ti doslova kazdu sekundu zvoni mobil a popri tom mas este inu pracu tak to ani nestihas vsetko riesit 😅ano a su aj taki ktori kvoli praci musia mat minimalne what’s app, to iste v skole.. mala som spoluziacky ktore mali po 60tke a ked sa chceli dostat k informaciam tak si jednoducho ucet zalozit museli

jankasmejka
2. feb 2024

@mamina7070 dnes som čítala priamo na stránke Soc.poisťovne, riešila som bankový účet pri el.PN, že zamestnávateľ nie je oprávnený kontrolovať zamestnanca. Kontrolu môže vykonávať len Soc.poisťovňa.

mamina7070
2. feb 2024

@jankasmejka percitaj co som pisala zamestnavatel moze dat podnet na kontrolu a to pocas celej PN nielen prvych desat dni

petulda333
2. feb 2024

@mamina7070 ved ano,ale nemoze prist zamestnavatel ta domov skontrolovat

jankasmejka
3. feb 2024

@mamina7070
@mamina7070 môže dať podnet sociálke, nie, že príde niekto zo strany zamestnávateľa a už vôbec nie, že Vás bude fotiť.
@mamina7070

edita23455
4. feb 2024

Určite vás nesmie len tak fotiť ani nahrávať lebo v tomto prípade porušuje zákon .

atuska24
4. feb 2024

Počas PN,môžeš ísť do potravín,ak nemáš vychádzky....

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
mamina7070
5. feb 2024

@katarinakrizova nie nemoze iba v pripade ze je osamela tj bez partnera a zije sama domacnosti
pri kontrole by jej to nepreslo 😉 aj desat blokov moze mat

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2