Môže zamestnávateľ prepustiť za zabudnutie skontrolovať tovar?
Dobrý deň chcem sa opýtať či ma môže zamestnávateľ vyhodiť ak mal zákazník v ruke tovar. Na otázku odkiaľ ho ma mi povedané z iného obchodu. Ja som ho ale zabudla požiadať o ukázané bloku za tento tovar.
To neviem, ale bežne chodím s nákupom z iného obchodu, poviem službe alebo pri pokladni a nikdy nikto odo mňa nepýtal bloček.
Nie. Nemôže.
napíš na fb stránku pracujucachudoba, tam sa skus spytat , ale myslim že toto nieje hrubé porušenie pracovnej discpliny, v podstate v pracovnej náplni by si mala mat všetko rozpísané, nie len všeobecné kecy pod ktoré spadne všetko
Preco by mal byt povinny ten zakaznik mat blok? Mohol ho hned zahodit. Pokial ja viem (a aj sa tym riadim), ako zakaznik nie som povinna nikomu oznamovat, ze mam iny tovar a obchodnik, ak ma podozrenie, musi zavolat policiu, jemu ja nemusim nic dokazovat a on si ani nesmie dovolit ma kontrolovat ani nic podobne.
@betka191 bezne tak chodim a nikdy odo mna blocek nikto nepytal
Ak to samozrejme bolo pred vstupom do obchodu
Bloky si neberiem ked idem z obchodu do obchodu a keby ma niekto obvinil, ze kradnem, nech sa paci, nech mi ukazu kamerovy zaznam ako a odkial som to zobrala. Ako ja mam veci v taske, je pravda, ze s niecim len tak v ruke by som do ineho obchodu nesla
@betka191 zákazník nemusí mať pri sebe blok , môže si ho dať aj poslať na mail a nikto nie je povinný ukazovať maily predavačom , tak že nie to nie je porušenie p.d

@betka191 Môže okamžite.