icon

Môžem učiť v škôlke, keď neviem kresliť?

ivett311
13. aug 2020

Ahojte, prihlásila som sa na pomaturitné štúdium pedagogiky. Môj problém je že neviem veľmi kresliť. Môžem učiť v MS?

elizabet245
13. aug 2020

@ivett311 ahoj, ja som chodila na strednú pedagogicku kde sme mali talentovky aj s výtvarnej a tiež nie som nejako extrémne nadaná ale prijali ma :D myslím si že ak vieš iné dôležité veci tak to zvládneš

aspinka
13. aug 2020

Teraz je tolko moznosti ktorými si vies vypomoct pinterest, krokotak... ani ja neviem extra kreslit z ruky, ale kopec makiet, obrazkov, nametov a ide to 😉

sara07
13. aug 2020

ja som videla uč čo teda nejak extra nevedela kreslit ani prvom stupni zš nie to škôlka ako picasa s teba nebudu chciet mat , stačí doslova základ

luccija
13. aug 2020

@ivett311 určite áno.moja známa nevie ani spievať ani kresliť, ale má úžasnú empatiu a deti ju bavia.

ivett311
autor
13. aug 2020

Ďakujem baby 😊

nyusika
13. aug 2020

@elizabet245 a mali ste skusku aj zo slovenciny ? 😀

elizabet245
13. aug 2020

@nyusika Ježiš jednu chybu som spravila a už je zle som len človek ktorý sa pomýli 🙂 mám na klávesnici s nad z tak sa mi asi pohol prst ... ospravedlňujem sa

nyusika
13. aug 2020

@elizabet245 nieee, netreba to brat az tak vazne, proste mi to udrelo do oci a takato moja ustipacna poznamka sa tam rovno vypytala.
ja pisem ako blazon, gramatiku inak ovladam...ale niekedy taku sprostost napisem 😀