icon

Možnosti práce pre slobodnú mamičku v obchodoch

8. jan 2026

Zdravím hlavne mamičky. Je tu niekto prosím kto krobi v Lidl,Kaufland, DM, Action alebo v inom obchode? Potrebujem sa spýtať či umožňujú prácu pre slobodnú mamičku časovú tak ako dieťa chodí do škôlky? Okolie Nové Zámky. Dcérka v septembri nastupuje do škôlky a som sama (vdova) mam 26 rokov, pred tým som robila v bare, ale tam je krátky-dlhý týždeň a šéf nemá záujem upravovať čas. Aj keby skrátený úväzok nepotrebujem plný. Počuť som počula že áno ale aj to, že po skúšobnej dobe pošlú preč takú. Tak prosím vedel by mi niekto podať dôveryhodne info?🙏🙏🙏

anonym_0211e3
8. jan 2026

Lidl a Kaufland neviem. Ostatne retazce co si menovala, tam by ti 8-16 neumoznili, robi sa tam celodenne sluzby.

parvinka0001
8. jan 2026

Ani Kaufland ani Lidl . sestra robila v kaufe ,ja som bola na pohovor .no nič absolútne

denithestrange1993
8. jan 2026

@anonym_autor na skrateny mozes oslovit DMku.

autor
8. jan 2026
@parvinka0001

Ani Kaufland ani Lidl . sestra robila v kaufe ,ja som bola na pohovor .no nič absolútne

@parvinka0001 a v Nemecku to je možné (kamarátka tam pracuje) už začínam chápať prečo ženu nechcú mať deti, však takto žena nemá skoro žiadnu šancu keď je sama 😥

parvinka0001
8. jan 2026
@anonym_autor

@parvinka0001 a v Nemecku to je možné (kamarátka tam pracuje) už začínam chápať prečo ženu nechcú mať deti, však takto žena nemá skoro žiadnu šancu keď je sama 😥

@anonym_autor niesme v Nemecku . Hľadaj potom prácu tam keď sú tam lepšie možnosti. Žiaľ je to ťažké verím ale tu ti nikto nevyhoveje .....mne kde keď vravel že občas niečo po 4 tej ráno prosím ???? A dvojičky mám zobrať zo sebou keďže muž robí na smeny ....takže takéto maju tu výhodu matky .sestra tiež musíte ostať dlhšie a že jej treba ísť po deti nikoho nezaujíma

anonym_a36726
8. jan 2026

Slobodne mamicky,ale aj mamicky s muzom,co je vonku,ci robi az do vecera,to maju tazke s pracou celkovo.Kazda by potrebovala od 8 do 16,aby stihala aj skolku.
Ja vam drzim vsetkym palce.

melanta
Včera o 07:52
@anonym_autor

@anonym_autor je to možné aj na Slovensku, aj v Lidl a Kauflande. Potrebné je osloviť konkrétneho vedúceho v konkrétnej predajni a ak má dostatok ostatných zamestnancov, tak sa to dá. Ak ty budeš robiť iba pondelok - piatok a iba ranky, tak sa to dá iba vtedy, ak je dostatok zamestnancov, ktorí budú kvôli tebe robiť viac víkendov a poobedných. A rovnako to funguje aj v Nemecku. Na dieťa ste dvaja rodičia, povinnosti a starostlivosť je potrebné si rozdeliť, zároveň ste mali 3 roky aby ste to vymysleli. Nie je dôvod sťažovať sa na Slovensko. Ak máš kvalifikáciu a zručnosti, hľadaj prácu v kancelárii. Ak nemáš, je to žiaľ náročnejšie.

motylik2559
Včera o 12:32

@anonym_autor Ahoj, v DM-ke sa robia aj skratene uväzky, skus pozriet.

anonym_7ddfa2
Včera o 12:37

@anonym_autor v DM aj b Kauflande.Ak môžeš radšej DM ľahšia a lepšia praca

tiika
Včera o 15:13

@anonym_autor viem, že v DM vychádzajú v ústrety. Možno Tesco. A potom skús take obyčajne obchody nie reťazce, lenže tam je to zväčša od cca 9 do 17(18)