Musím na pohovore povedať, že som bola na operácii kolena?
Musím na pracovnom pohovore oznámiť,že som mala pred pol rokom operované koleno? Jedná sa o pohovor na administratívnu funkciu,nie na výkon fyzickej práce. Mám obavy,aby ma z výberu kvôli tomu nevylúčili.
@anonym_autor je potrebne to povedat iba vtedy, ak to bude mat dopad na vykonavanie prace, bola to artroskopicka operacia? Vymena kolena? Ci aka operacia? Mas trvale nasledky? Krivas? Nedokazes prejst vacsiu vzdialenost? Ci preco ta to tak trapi?
@vler naozaj? Tak aby ste vedeli ,že moju mamku nevzali do práce ,lebo ma inkontinenciu. Vysvetlite mi prosím vás ako by to ovplyvnilo výkon jej práce? Veľa toho ešte neviete čo sa deje na Slovensku.
@trisha_r prosim ta a to im pri akej prilezitosti oznamila? Naozaj si neviem predstavit, ako sa taka vec oznamuje taka vec.
Jedine teda mozno ak islo o pracu, kde sa zdvihaju tazke bremena. Tam by to cisto teoreticky mohla byt zdravotna prekazka…
Iba ak sa uchádzas o pozíciu profesionálneho riťkopača... Čo ti sebe koho zaujíma tvoje koleno sa spamataj

@anonym_autor Nechapem, co vas vedie k tejto uvahe. Preco by ste to "museli" oznamovat? Na zaklade coho?