icon

Muž pracuje v prostredí polonahých žien

ivv8
11. nov 2017

Ahojte slečny, dámy, mamičky...
Priateľ pracuje v nočnom klube ako sbskar, pracuje každý piatok a sobotu popritom má aj druhu prácu ale prioritne mám problém s touto. Vedeli by ste Prekusnut fakt že vás muž sa 2x do týždňa pohybuje v prostredí polonahych žien ktoré s ním koketujú? Každý víkend sa doma vždy pohadame a vždy je hádka kvôli tomu istému. Sme spolu krátko no ja ho milujem, viem, že aj on mna no prácu by kvôli mne nenechal dlho o ňu bojoval a zarába tam nadštandardne.
Býva u mna, v mojom byte a kvôli hádkam kvôli jeho práci sa chce každý týždeň sťahovať... stále je to o tom istom. kamaratky mi radia že od takého chlapa ruky preč, že určite neodolá tým naporom tuctov žien ktoré ho tam balia každú noc. Čo myslite ?? Ďakujem za nazory

Strana
z3
lillystranska
13. nov 2017

@jurio aj ja mám ale radšej ho neukazujem ešte by mi ho ukradli 😝

ankare
10. okt 2018

Veru by to aj mne vadilo a ziarlila by som. Toboz keby mal na mna narazky a vystatoval sa, ze ho tam zeny obletuju.
Ak to nebudes zvladat, nech si najde ine fusky. Drz sa!

kiwi3
10. okt 2018

@ankare ma to skoro rok, uz spolu mozno ani nie su

jamacka
2. nov 2022

@ivv8 Mne osobne by vadil taky chlap s takým zamestnaním. Ale tak isto si vedela na začiatku kde robí,tak načo si sa dávala s nim dokopy?
O mňa keby mal taky chlap záujem, prvé čo by som sa ho spýtala či dokáže koli mne zmeniť prácu. Ak by povedal nie,tak by som sa s ním viac nezblyzovala. A keby povedal,že áno, tak najprv by musel zmeniť tu prácu a až potom by som sa s ním dala dokopy. Lebo chlapom sa nedá veriť, že ti povie, že zmením. Ja by som najprv chcela vidieť skutky a až potom sa viac zblížiť.
Tak preto nehnevaj sa,ale isto si vedela do čoho ideš, mala si to riešiť pokiaľ ste boli ešte len kamaráti.
A veriť sa nedá isto takému chlapovi.

Strana
z3