Najnáročnejšie pracovné pohovory
14. apr 2025
Rada by som sa spýtala,aké máte skúsenosti, ktorý pohovor do práce bol pre Vás najťažší a v čom? Dakujem
autor
•
14. apr 2025@veltraud jj, ja sa ešte dávam dokopy z posledného , čo som robila pred mesiacom😅, vôbec som nečakala takú náročnosť..tiež ma vzali, idem podpisovať zmluvu, tak ale aspoň vidím, že je to asi normálna cesta🙂 na veľa pohovoroch som v živote nebola, naposledy pred skoro 7mimi rokmi, ale teda, nikdy to nebolo také ťažké🙂
Cestoval som 1000km autom,rano o cca.siedmej som bol na mieste,prezliekol som sa v restauracii a o deviatej pohovor.Hned po pohovore domov a dalsi den do prace.Zobrali ma😁.
autor
•
15. apr 2025@tundra 🙂 a 1000 km autom sa kam oplatí kvoli práci?

asi najnarocnejsi som mala asi pred 20 rokmi, mala som asi 22 rokov. Prisla som normalne na pohovor a stravila som tam asi 6 hodin v kuse. Najprv "obyc" pohovor, potom ze testy a psychotesty a potom, ze pacim sa im, ze rovno aj s generalnym, v anglictine. bol to dost zahul, nepocitala som s tym, nepripravila som sa dopredu, pocas psychotestov mi skvrkalo v bruchu. Zobrali ma, neprijala som to 🙂. A potom bol celkom narocny aj do sucasnej prace. Mal asi styri kola, ale - chvalabohu- rozlozene pocas dvoch mesiacov. Bol to moj prvy pohovor po asi 15 rokoch, vobec som to neprezivala (bola som zamestnana, toto sa vyskytlo) a vyslo to