icon

Nechce sa mi chodiť do práce

2. sep 2021

Aby ste ma nepochopili zle. Pracujem najskor brigadne od 15stich. Popri VS som brigadne robila v jednej firme a po VS sa hned zamestnala. Nikdy som nebola bez prace. Nezarabala som vela,ale na zivot akurat. Nie som karierista. Dnes ked mam 37 rokov,som bezdetna citim,ze som nesmierne unavena a nechce sa mi chodit do prace. Strasne by som potrebovala byt doma aj 2-3 mesiace. No v mojom odbore je narocne najst pracu. Aj tuto kde som, som hladala 3 roky a za ten cas robila v inej sfere,co ma deprimovalo. Toto je dovod,preco nechcem odist z prace,lebo viem,ze najblizsie roky znova nenajdem robotu v odbore.nemyslim,ze som leniva,ale mne sa uz naozaj nechce pracovat. Svoju pracu mam rada,len sa mi tam necgce chodit. Homeoffice sa neda robit. Asi sa potrebujem len vyrozpravat. Viem,ze nic nevyriesim

Strana
z2
ankare
2. sep 2021

A keby si sa stala profi rodičom?

zuzuliennka1
2. sep 2021

z toho, ako to pises a opisujes, mi to takmer na 100% pripada ako realne vyhorenie, a to teda nie je sranda.
Ako ti aj vyssie dievcata radili, takto ako to pises, to povedz lekarovi a ries to, volnom.
Lebo to sa vie brutalne vypomstit na zdravi, to nie je lenivost, to je vazna vec

autor
2. sep 2021

@vilma7 lebo by na mna nepockali potrebovali surne zamestnanca a zase by som nenasla robotu vo svojom odbore. Skusala som sa vtedy dohodnut so zamestnavatelom,aby pockal. Cakal 3 mesiace. 2 mesiace som mala vypovednu lehotu,mesiac som si dala pauzu. Ono sa to lahko hovori a planuje,ale realita je ina. A v case korony som bola stastna prestastna,ze som vobec nasla robotu.

loginexistuje
2. sep 2021

vnimam to podobne od pondelka som na PN skus zajst za obvodnou nech ta vypise

loginexistuje
2. sep 2021

a kolko robis v tej novej praci? a za ten mesiac co si nerobila si sa ako citila

autor
2. sep 2021

@loginexistuje 4 mesiace. Za ten mesiac,co som bola doma som bola v siedmom nebi len posledny tyzden som uz bola nervozna z toho,ze zase musim ist do roboty. Ten mesiac som si uzila,oddychla a uplne vypla. Citila som,ze by to chcelo viac

monikaplank
7. sep 2021

Dobrý deň.. skúste osloviť iveta bacikova.sk...mam osobnú skúsenosť s nou a som veľmi spokojná s jej pracou.pomocou s nasmerovanim v zivote...

Strana
z2