Nechce sa mi chodiť do práce
Aby ste ma nepochopili zle. Pracujem najskor brigadne od 15stich. Popri VS som brigadne robila v jednej firme a po VS sa hned zamestnala. Nikdy som nebola bez prace. Nezarabala som vela,ale na zivot akurat. Nie som karierista. Dnes ked mam 37 rokov,som bezdetna citim,ze som nesmierne unavena a nechce sa mi chodit do prace. Strasne by som potrebovala byt doma aj 2-3 mesiace. No v mojom odbore je narocne najst pracu. Aj tuto kde som, som hladala 3 roky a za ten cas robila v inej sfere,co ma deprimovalo. Toto je dovod,preco nechcem odist z prace,lebo viem,ze najblizsie roky znova nenajdem robotu v odbore.nemyslim,ze som leniva,ale mne sa uz naozaj nechce pracovat. Svoju pracu mam rada,len sa mi tam necgce chodit. Homeoffice sa neda robit. Asi sa potrebujem len vyrozpravat. Viem,ze nic nevyriesim
z toho, ako to pises a opisujes, mi to takmer na 100% pripada ako realne vyhorenie, a to teda nie je sranda.
Ako ti aj vyssie dievcata radili, takto ako to pises, to povedz lekarovi a ries to, volnom.
Lebo to sa vie brutalne vypomstit na zdravi, to nie je lenivost, to je vazna vec
@vilma7 lebo by na mna nepockali potrebovali surne zamestnanca a zase by som nenasla robotu vo svojom odbore. Skusala som sa vtedy dohodnut so zamestnavatelom,aby pockal. Cakal 3 mesiace. 2 mesiace som mala vypovednu lehotu,mesiac som si dala pauzu. Ono sa to lahko hovori a planuje,ale realita je ina. A v case korony som bola stastna prestastna,ze som vobec nasla robotu.
vnimam to podobne od pondelka som na PN skus zajst za obvodnou nech ta vypise
a kolko robis v tej novej praci? a za ten mesiac co si nerobila si sa ako citila
@loginexistuje 4 mesiace. Za ten mesiac,co som bola doma som bola v siedmom nebi len posledny tyzden som uz bola nervozna z toho,ze zase musim ist do roboty. Ten mesiac som si uzila,oddychla a uplne vypla. Citila som,ze by to chcelo viac
Dobrý deň.. skúste osloviť iveta bacikova.sk...mam osobnú skúsenosť s nou a som veľmi spokojná s jej pracou.pomocou s nasmerovanim v zivote...

A keby si sa stala profi rodičom?