Nedeľné úzkosti z práce
Ako riesite nedelne uzkosti z prace?
Väčšie znamenie že treba nový job už snáď ani neexistuje
Mylite sa velmi. Skuste si o teme viac precitat.
V čom sa podľa teba mýlia? Keby ta práca bavila a naplnala tak z nej nemáš uzkosti
Nemylia sa baby, prešla som si tým tiež. Teraz keď som v robote spokojná nepociťujem žiadne úzkosti ani v pracovný deň nie ešte cez víkend
Co si majú o téme viac prečítať ved tam nemáš nič konkrétne písané tak na základe jednej vety ťažko určiť problém
No tak, keď máš svoju pravdu, prečo sa pýtaš tu? ... keď Ťa robota baví, máš zdravé pracovné prostredie, nie je dôvod na úzkosť.
Ano,preto som momentalne uz tyzden doma. Tolko stresu z prace az som si povedala ze staci,skoncila som a hladam si novu.
A ak máš s práce uskosti tak niečo evidentne nieje v poriadku
@janka_23 mylis sa
@matullienka Ludia spokojni v praci tiez mavaju uzkosti.
Ok tak sa teda všetky mylime, ale môj názor aj osobná skúsenosť je taka ze keď mam prácu v ktorej som spokojná žiadne úzkosti nemám. A ver mi viem o com hovorím, lebo 10 rokov som bola v práci kde som chodila s krcami v bruchu a teraz ked mam konecne novu pracu tak kazde ráno s úsmevom
@dzulli1980 Nevies nic o problematike a poucujes.
@kvietok2891 A co nie je u teba v poriadku?
Toto zas bude nejaký troll ... nemáš inú zábavku na nedeľný večer?
No a ty keď o nej toľko vieš prečo sa tu pýtaš? Či aby si mohla poučovať druhých?
U mňa ???? Veď ti píšeš že máš úzkosti
Ziadno, nemam. Kukam serial momentalne 😉
@matullienka presne ako by som to ja pisala, uz 4 roky uplna pohoda.
@kvietok2891 Precitaj si zadanie. Zapajat sa mas, len ak sa ta tema tyka.
@srferreira supis
Nastastie som nikdy nedelnu uzkozt z pondelkoveho nastupu do prace nemala. Nie, ze by som skakala radostou az do neba, ze konci vikend a treba ist do roboty ale kedze z niecoho zit treba tak som to brala ako nevyhnutne zlo.
@viestta zadanie je ine
treba najst spustač, urcite tam nieco nie je v poriadku
Si si ista, ze su to uzkosti? Vyznievas ako vseobecne prednasrdena a to moze byt pricina tvojej nepohody
Keď som po škole nastupila na ARO začiatky boli naozaj ťažké občas som si aj poplakala a mala som aj úzkosti. Všetko to prešlo keď som vedela v každej situacii správne zareagovať a vedela som ovládať každý prístroj. Takže som musela na sebe poriadne zamakat, čím viac som vedela tym lepšie som sa citila. Teraz chodim do prace relaxovať 😂.
Nepovedala si co konkrétne ti tie úzkosti spôsobuje takže je to veľmi všeobecná téma
Mňa to čo robím napĺňa a neviem si predstaviť robiť nič iné, ale napríklad tieto dva týždne ma toho čaká hrozne veľa, aj úlohy, ktoré až tak nemusím, aj také ktoré ma bavia, ale nakopilo sa toho veľa a som z toho v strese, cítim takú vnútornú nepohodu "na žalúdku" a viem, že sa dnes v noci dobre nevyspím.. nestáva sa mi to pravidelne, ani často, ale raz za čas, keď je také obdobie to príde... tak neviem či niečo takéto myslíš.. ak chceš aby tu prebehla normálna diskusia, mohla by si to trošku špecifikovať a normálne odpovedať, nie len "prskať", že všetci sa tu mýlia, hlavne ak sa delia o vlastnú skúsenosť, ktorá síce môže byť iná ako tvoja, ale majú ju... späť k veci, keď mám taký deň ako zrovna dnes, tak sa snažím aktívne oddychovať, zamestnať sa, odpútať od toho myšlienky, lebo keď napr. len pozerám seriál, tak mi to stále niekde na pozadí v hlave beží, takže radšej sa vybúrim v posilke alebo niečo podobné, čo ma vyslovene nakopne do života...prípadne si spravím to do list na najbližšie dni, rozplánujem si čo kedy ako a to ma vie ukľudniť...a myslím, že celý týždeň treba dbať na work-life balance, aby si sa mala na čo tešiť aj počas týždňa a nečakala na víkend ako na spasenie, lebo potom je jeho koniec o to náročnejší
Neviem či si čítala o správnej problematike. Nemyslela si stres? Lebo mať stres je normálne, máš ho aj na materskej. Lebo veď zhon, nič nestíhaš ➡️ máš stres. To je normálne aj v práci, ktorá ťa baví. Ale mať ÚZKOSŤ je podstatný rozdiel. To je už vyslovene strach/no comfort. Tam ti už telo signalizuje to, čo si ty v hlave nechceš priznať. Ak sa musíš do tej práce v pondelok ráno dotlačiť, tak tú prácu nemáš rada, nie je pre teba príjemná niečím. Takže najprv sa zamyslí a potom sa tu púšťaj do žien, ktoré vedia o čom hovoria, narozdiel od teba. Neviem čo za kraviny si čítala, ale ľudia nemajú úzkosť iba tak. A ak majú, tak majú problém v hlave. Takže nie, vôbec to nie je normálne a nebojuje s tým každý.

Zmena zamestnania