Nepredĺženie pracovnej zmluvy zo strany zamestnanca
Dobrý deň chcem sa opýtať, 14.9.2025 mi končí pracovná zmluva nechcem ďalej pracovať v tom zamestnaní chcem sa spýtať či mi automaticky 14 zanikne alebo ako to funguje. Samozrejme o tom budem informovať aj zamestnávateľa. Vopred ďakujem za odpovede 🙂
No povieš,že nechceš predĺžiť a oni ti ju nepredlzia
14.9. budeš mať výstup, pracovať už nebudeš, uzavrieš svoje pôsobenie po formálnej stránke, môžu ti dať podpísať papiere, že všetko je vyrovnané, odovzdáš náradie a montérky ak si vyfasovala, rozlúčiš sa s kolegyňami, potrasieš si ruku s majstrom a na vrátnici im ukážeš prostredník. Solved.
14.9. budeš mať výstup, pracovať už nebudeš, uzavrieš svoje pôsobenie po formálnej stránke, môžu ti dať podpísať papiere, že všetko je vyrovnané, odovzdáš náradie a montérky ak si vyfasovala, rozlúčiš sa s kolegyňami, potrasieš si ruku s majstrom a na vrátnici im ukážeš prostredník. Solved.
@sevrin a na to si ako prišla? Pokiaľ jej trvá prác.zmluva do 14teho...tak je to jej normalny pracovný deň,, cize ho normalne musi odpracovať a v rámci neho odovzdať zverené prostriedky...
@nikiya1 no, pokial tuto temu neotvoril zamestnavatel, 14.9. normalne pracuj a poobede zbehni na hr, nech ti v ten den urobia offboarding, aby tam prislusna panicka bola a nezmeskala si ju. Sice urobis vseobecne povzdvizeni a par ludi bude na infarkt, no to je riziko povolania😁. Naucia sa tak, ze o zamestnanca sa maju zaujimat, nie brat ho ako samozrejmost.Mna sa mojej terajsej praci manazerka osobne prisla zo zahranicia spytat, ako to vidim s pokracovanim v praci. Spojila to s pravidelnym review, ktore mavame. Bolo to cca tyzden pred koncom zmluvy na dobu urcitu. No ona ma vysoky osobny standard jednania s ludmi.

Ano