Neprijatie do kolektívu
Ahojte, som v práci najmladšia, mám 20 rokov. Kolektív je čisto ženský, jeden chlap. Cítim že ma kolegyne nemajú radi pritom sú vo vekovej kategórii 25+. Kvôli čomu? Nič som im nikdy neurobila a zazerajú krivo na mňa, keď potrebujem pomoc tak síce mi pomôžu ale je to takým štýlom vysvetlené ako keby som hlúpa. Od kedy som prišla tak sa cítim taká vyčlenená. Neviem či mi závidia že som pekná, mladá, lebo je to tak keď som sa o tom rozprávala s inými, povedali že možno kvôli tomu že som najmladšia a už som v takej prestížnej práci. Nechcem upresňovať kde presne. Nejaké típy/rady?
no ak su 25 rocne zas tak mlada niesi .. a krasa je objektivna.. mozno si naozaj hlupa ked sa tak bavia s tebou alebo hlupo posobis... ak si ta "pipina" ... skus sa chovat dospelo a budu s tebou komunikovat normalne 🙊
závisť. na závisť môže byť dôvod hoc aký. možno si myslia že s sa tam dostala po známosti. Preto ten odpor voči tebe.
Keď si taká hlúpa a namyslená aj v skutočnosti ako v úvodnom príspevku, tak sa ani nečudujem.
@anonym_autor Sa nečuduj, ony už sú staré a škaredé a ešte stále v takej trápne práci.
no ak su 25 rocne zas tak mlada niesi .. a krasa je objektivna.. mozno si naozaj hlupa ked sa tak bavia s tebou alebo hlupo posobis... ak si ta "pipina" ... skus sa chovat dospelo a budu s tebou komunikovat normalne 🙊
@anonym_5e803c robim modeling takze to bolo orientované na toto 🙂 a keď kolegyne porovnám no nie sú veľmi pekné, nestarajú sa o seba, nešportujú, len sú celé dni doma a riešia čo budú varit 😅
Keď si taká hlúpa a namyslená aj v skutočnosti ako v úvodnom príspevku, tak sa ani nečudujem.
@anonym_16b7eb tomu sa hovorí sebavedomie, nebudem predsa o sebe tvrdiť že som škaredá. Myslím si, že je normálne ak sa človek cíti pre seba pekný
@anonym_5e803c robim modeling takze to bolo orientované na toto 🙂 a keď kolegyne porovnám no nie sú veľmi pekné, nestarajú sa o seba, nešportujú, len sú celé dni doma a riešia čo budú varit 😅
@anonym_autor To sa mi nechce veriť, v dnesnej dobe sa len mizivé percento žien o seba nestará, jedno, o akej vekovej kategórii sa bavíme.
@anonym_16b7eb tomu sa hovorí sebavedomie, nebudem predsa o sebe tvrdiť že som škaredá. Myslím si, že je normálne ak sa človek cíti pre seba pekný
@anonym_autor urcite ti zavidia to sebavedomie 😉
Vsetky su beštie,len ty si lietadlo. Ak sa tak spravaju vsetky,tak rada znie...zamysli sa nad sebou a svojim spravaním ( nie nad svojou " krásou")
@anonym_autor To sa mi nechce veriť, v dnesnej dobe sa len mizivé percento žien o seba nestará, jedno, o akej vekovej kategórii sa bavíme.
@grof_monte_christo pár z nich už majú deti
Len vek tak ospravedlnuje. Aj ked v 20ke uz by si sa mohla trocha spamatat, pises ako 14rocna
@anonym_autor áno je to závisť a boja sa že ich vysachuješ aké tak buď stále milá ku nim a keď ťa budú takto zhadzovať tak si povedz sa pre seba že to nie je tvoj problém že sú škaredé a zanedbané ale ich
Tak neviem,ale z tvojho príspevku už len z písaných riadkov vyžaruje,že ty zase si o nich v podstate myslíš,že sú "škaredé, lenivé a len sa starajú, čo variť"
A ak toto zase vyžaruje z teba na nich,tak nečudo,že aj ony si o tebe zrejme myslia ,že si" len hlúpa a namyslená fiflena"
Podľa mňa ste si navzájom kvit.
Tak neviem,ale z tvojho príspevku už len z písaných riadkov vyžaruje,že ty zase si o nich v podstate myslíš,že sú "škaredé, lenivé a len sa starajú, čo variť"
A ak toto zase vyžaruje z teba na nich,tak nečudo,že aj ony si o tebe zrejme myslia ,že si" len hlúpa a namyslená fiflena"
Podľa mňa ste si navzájom kvit.
@jaskolka ja si to len o nich myslím ale nedávam im to na javo. Im ako keby vadí že ja neriešim také veci aké riešia oni
@jaskolka ja si to len o nich myslím ale nedávam im to na javo. Im ako keby vadí že ja neriešim také veci aké riešia oni
@anonym_autor a práca ti ide ako?dobre?nemusia ti kolegyne niečo viackrát vysvetľovať ?prípadne po tebe opraviť prácu?
@anonym_autor a práca ti ide ako?dobre?nemusia ti kolegyne niečo viackrát vysvetľovať ?prípadne po tebe opraviť prácu?
@barborab1411 práca mi ide dobre ale keď príde nejaká udalosť s ktorou som sa nestretla a neviem čo robiť tak jasné že poprosím pomoc
Trosku pokory dievča by ti nezaskodilo
🤣 tiež by som sa s tebou nebavila a to mi stačia tvoje 3 vety, nie to ťa vidieť 8h denne
Neukázať že ťa to štve a nenechať si ani sr....na hlavu .Aj oni kedysi začínali a zabudli na to
@a0
@anonym_9af654 kvôli čomu akože presne? To že si verím? Že si nedám skákať po hlave? To že je niekto najmladší a vie sa posúvať tak čo? Od malička som bola učená že dokážem všetko čo si zaumienim. A nie to nie je rozmaznanosť. Je to zdravá výchova. Prajem Vám aby ste boli tak sebavedomé ako ja. Nejd emi do hlavy, kde sa v ľuďoch berie toľko nenávisti. A to už len pozrú na človeka, na základe toho čo robí, ako pôsobí. Typické stereotypy. Inak vlastne pokiaľ viem, len nespokojný človek rieši a komentuje a zazerá na druhého 😊 pretože vyrovnaný človek nepotrebuje riešiť nejakú mladú babu, práve naopak ešte jej bude chcieť pomôcť. Prevažne sa rozprávam s chlapmi, pretože vy ženy ste poniektoré tak neprajné a závistivé až to nedokážem pochopiť.
@a0
@anonym_9af654 kvôli čomu akože presne? To že si verím? Že si nedám skákať po hlave? To že je niekto najmladší a vie sa posúvať tak čo? Od malička som bola učená že dokážem všetko čo si zaumienim. A nie to nie je rozmaznanosť. Je to zdravá výchova. Prajem Vám aby ste boli tak sebavedomé ako ja. Nejd emi do hlavy, kde sa v ľuďoch berie toľko nenávisti. A to už len pozrú na človeka, na základe toho čo robí, ako pôsobí. Typické stereotypy. Inak vlastne pokiaľ viem, len nespokojný človek rieši a komentuje a zazerá na druhého 😊 pretože vyrovnaný človek nepotrebuje riešiť nejakú mladú babu, práve naopak ešte jej bude chcieť pomôcť. Prevažne sa rozprávam s chlapmi, pretože vy ženy ste poniektoré tak neprajné a závistivé až to nedokážem pochopiť.
@anonym_autor Sebavedomy a vyrovnaný človek nerieši, co si o ňom myslia druhi. Niekde bude u teba chyba v programe.
@anonym_autor Sebavedomy a vyrovnaný človek nerieši, co si o ňom myslia druhi. Niekde bude u teba chyba v programe.
@anonym_b85150 to máš pravdu ale nie pokiaľ si skoro celý deň, každý deň v týždni v kontakte s ľuďmi, chceš sa v práci cítiť príjemne predsa alebo? Jediný s kým sa viem normálne porozprávať, či už o súkromných záležitostiach alebo pracovných, je môj šéf, takže chyba v systéme je inde
@anonym_b85150 to máš pravdu ale nie pokiaľ si skoro celý deň, každý deň v týždni v kontakte s ľuďmi, chceš sa v práci cítiť príjemne predsa alebo? Jediný s kým sa viem normálne porozprávať, či už o súkromných záležitostiach alebo pracovných, je môj šéf, takže chyba v systéme je inde
@anonym_autor no neviem, ale ja som v 25ke nezavidela 20rocnym ich vek a necitila som sa stara 😅 ved to je najlepsi vek 😊 problem bude inde, nie v tom, ze su "stare"
@anonym_autor sledovať si svoje, pracovať čo najlepšie
@anonym_autor asi im vadí,že tak dobre vychádzaš so šéfom
@a0
@anonym_autor iba preto, že si mýliš ego so sebavedím. Ako keby si bola jediná, ktorá niečo “dokázala”. Chýba ti pokora a úcta k druhým ľuďom. A to nemá nič spoločné s vekom, lebo predstav si, väčšina komentujucich tu nemá o moc viac rokov ako ty a nie, 25 ani 30 ročné ženy ti nebudú závidieť, že máš 20. 🙂
Píšeš, že ide o prestížnu prácu. Nezaregistrovala som nikde, o akú prestížnu prácu ide. Spomínaš, že robíš modeling, ale to asi nie je tá práca, ktorú myslíš, keďže na modelingu nie je nič prestížne. V každom prípade, kým budeš mať ego väčšie ako máš mať, kým budeš arogantná, bez rešpektu a úcty voči iným, kým budeš hejtovať ľudí za to čo ty sama robíš, tak môžeš byť aj anglická kráľovná, ľudia ťa nebudú mať radi. A nebudeš sa mať rada ani ty sama. Zapracuj na sebaláske a sebavedomí. Potom nebudeš takáto toxická osoba a bude sa ti spokojnejšie žiť.
@a0
@anonym_autor píšeš že len nespokojný človek rieši komentuje a zazera na iný h...a teraz sa pozri ako ty opisujes tvoje kolegyne....sebavedomie je fain aj zdravé napriek tomu všetci úspešní a naozaj úspešní ľudia ktorí to niekam dotiahli majú v sebe riadnu dávku pokory a aj rešpektu voči ostatným .čo je niečo čo sa budeš musieť naučiť ....

@anonym_autor “Neviem či mi závidia že som pekná, mladá“
Trošku sebareflexie neuškodí