Neprišla som do roboty
Ahojte..
Dnes rano si najdem zmeskany hovor...z roboty..
Stres, panika..uz som vedela...
Mala som dnes robit - ale do kalendara som si to zle poznacila...
Volam naspat - kolegyna nasrata...o hodinu vola sefka tiez "diplomaticky nasrata"...
Si myslia, ze si sedim doma z vylozenymi nohami "hurraa"
Mam mega stres...este sa mi to nestalo...
Co teraz ?
@141117 Neboj sa, bude to všetko ok. Stať sa to môže naozaj hocikomu, aj tým dokonalým, čo ti tu píšu sprostosti 😀 Môžeš sa poprípade šéfke ešte raz z očí do očí ospravedlniť, veď si to neurobila naschvál. A to, že musíš byť s malou a máš ďaleko prácu a bez auta, ani ja by som sa tam netrepala, ale vysvetlila si to s vedúcou. Drž sa. 🙂
@141117mmn Jeej, ano, srdenko je top slovo 😀D nemáš začo 🙂 nie je to znamenie aby si ju opäť vyhľadala, srdeenko? 🙂
@zuzubb007 sesternica zije vo svajciarsku, jej syn chodil do skolky 8-12 tak tam mali skolku len
Co sa stalo už nezmeníš, tak sa netráp. Šéfke kúp čokoládu, ospravedln sa a vybavene. Ved ona je sefka ona musi s takýmito situaciami počítať. Ak si dobra zamestnankyňa tak ta nevyhodia. Už keby videli túto diskusiu, tak by videli aká si z toho zúfalá tak ta nevyhodia. Netráp sa, život ide ďalej. Zajtra sa to môže stať tvojej kolegyni....
Celé ráno si sedela na koňovi.Pamatam si nick.Nieco tu nesedí.
myslím že skoro každému sa stalo že zaspal do roboty 😀
Kolegyňa napr raz zaspala to bolo piatok 13. 😀 Volala do roboty že čo a ako ale neprišla nakoľko býva ďaleko a busom by sa to neoplatilo. Napísali jej DOVOLENKU a bolo 😉 Aj ja som zaspala asi 3x, aj stres bol ale napísala som do roboty že zaspala som a bolo ok keď som prišla tak len každý že či sa mi dobre spinkalo 😀 naposledy jak som zaspala tak otvorím oči a namiesto stresu že som zaspala som otvorila oči, pozrela na hodinky a povedala nadávku 😒😀 napísala som že budem meškať došla som o hodinu neskôr, odrobila som si tú hodinu a život šiel ďalej.
Mne sa to však stáva keď máme napr veľa toho alebo ťaháme nadčasy, neraz sa mi stalo že som že som ráno otvorila oči a dumala aký je deň že som zaspala do roboty 🤣🤣🤣 alebo keď som po nočných večer zaspím, zrazu otvorím oči kuknem na hodinku a sestra už len SPÍ ĎALEJ, dneska je sobota 🤣
Myslím že základ je dať vedieť 😉
@141117mmn no inak mozno to auto je na zamyslenie ked robis takto odveci daleko, lebo to je na figu.
@141117mmn kašli na to,netráp sa,stane sa.. nám menia rozpis zo dňa na deň len nám to zabudnú povedať
.. máme si to z palca vycuckat 🤭😅
.. kúp bonboniéru a vydiskutujte si to, všetko je o komunikácii 🙂
Kým nejde o život,ide o h*vno... stávajú sa horšie veci
@141117mmn presne👍 systém ako u nás.. čím viac sa ich okolo rozpisu šmotle, tým je dodrba**jší🥴
@141117mmn tak už vôbec sa nestresuj, ešte raz sa ospravedlň, vysvetlí a ešte raz ponukni, že si to odrobis a si ochotná sa s kolegyňou vymeniť kedy jej bude vyhovovať.
A hotovo. Nie je dôvod sa 100x ospravedlňovať.
Naozaj ťa to mrzí, vážiš si, že to poriesili dovolenkou, viac sa to nestane a si ochotná to narobiť podľa toho ako im bude vyhovovať.