Neschválená žiadosť o vzdelávanie
Ahojte,
máte skúsenosť s tým, že bola niekomu neschválená žiadosť o vzdelávanie z dôvodu, že sám vykonáva zamestnanie, ktoré je nedostatkové? ....Mne sa to stalo, som celkovo z toho dosť sklamaná. Chcela som zmeniť profesiu, nemám finančné možnosti si platiť rekvalifikačné kurzy.
vitaj na slovensku, to su len pekné kecy ale dlažba na up je tvrda , ja sa nečudujem
Ano muzovi prisla taka odpoved, medzicasom zmenil zamestnavatela a uz mu to schvalili
Tak maju svoje pravidla. Ale mozes sa zaregistrovat ako nezamestnana na UP a potom ti ho schvalia.
Ja som nezamestnaná a podala som žiadosť na kurz a zamietli mi ho ..keďže som chcela ten kurz sama som si ho zaplatila .povedali mi že teraz zamietaju skoro všetky kurzy..a to som si myslela že si cez úrad porobim kurzy aby som si našla iné zamestnanie
Ja som nezamestnaná a podala som žiadosť na kurz a zamietli mi ho ..keďže som chcela ten kurz sama som si ho zaplatila .povedali mi že teraz zamietaju skoro všetky kurzy..a to som si myslela že si cez úrad porobim kurzy aby som si našla iné zamestnanie
@daniela89 Žasnem 😳
Áno, mne
@iwesska Hm,keď predložíš,kde budeš robiť a pečiatku zamestnávateľa,že ťa vezme po absolvovaní kurzu inak ty ho neschvália.
@mackar3p toto keby som vedela skôr len mi to nikto nepovedal, neviem ale ktorý zamestnávateľ bude na teba čakať kým počas žiadosť 30 dní kým začne kurz ďalší čas . To je skôr pre tých čo už sú v tej firme a chcú ísť na inú prácu .
Akú profesiu vykonávaš a aký kurz si chcela absolvovať?