Netypický mail na personálne
Ahoj dievcata,
Suurne potrebujem pracu,poslala som si ziadost o zamestnanie aj zivotopis do jednej firmy,je blizko mojho bydliska,aj zmeny mi vyhovuju,robotu by som urcite zvladla robit,to sa nebojim,je to pasova robota,nic extra...ale pochybujem,ze ma prijmu,kedze mam velky sklz v zivotopise..malo odrobene,veelmi dllllho na materskej...navyse ziadost som si napisala tak uplne klasicky, podla vzoru 😒
Ale od vcera upenlivo rozmyslam,ci si mozem dovolit,ci sa neznemoznim poslat mail (pretoze nemam kam zavolat,vybavuje tieto veci mailom jedna pani na personalnom asi) ale tak svojimi slovami,akoby som sa s nou rozpravala na ulici..nic tabulkovo,oficialne (alebo ako to nazvat) v zneni :...samozrejme pouzijem lepsie slova,slovosled...atd...len to zhrniem sem takto..
Dobry den,pani XYZ...
Posielala som vam taku a taku ziadost...mozno vas odradi ma prijat,pretoze nemam ziadnu prax,dlho som bola nezamestnana,ano mam deti,ale nastastie sme uz s castych soplikov vyrastli 😀 Ale kedze surne potrebujem pracu,navyse sa mi pozdava vykonavana praca,Rada by som vas poprosila,ci by ste mohli prehliadnut moj zivotopis a prijat ma...Na pracovisku som nekonfliktna,prisposobiva,viem byt napomocna a na prvom mieste si hladim aby bola praca vykonana riadne a vcas.Vazim si,ze ste venovali cas mojmu mailu a tesim sa na osobne stretnutie.Dakujem
Uuuf dievcata,no ked to po sebe citam,je mi divno..ale tak nejak to chcem napisat,proste sa votriet...lebo urcite sa tam hlasia ludia s lepsou "minulostou" 🙄
Prosim,povedzte mi svoj nazor,skusenost,ci niekto nieco taketo skusal..a ak to odsuhlasite,nasiel by sa niekto,kto by mi to vedel slohovo vylepsit? Pisem narychlo,taka som nervozna....
Dakujem
Jasne...V powerpointe, normalnu prezentáciu..o sebe na pár slideov, najzaujímavejsie milníky(ktoré sa hodia do motivacneho listu) pekne graficky spracovat.(na nete stiahnes kopec peknych podkladov)
Vážená pani,
reagujem na Váš inzerát uverejnený na portáli www.profesia.sk na pozíciu xxx. Vzhľadom na moje predchádzajúce pracovné skúsenosti a získané zručnosti, spĺňam Vami uvedené požiadavky. Ponúkam Vám zodpovedný a flexibliný prístup k práci, orientáciu na výkon, zručnosť a pozitívny prístup k práci. V prípade potreby som ochotná pracovať aj v nepretržitej prevádzke. Do zamestnania môžem nastúpiť okamžite.
V prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať.
Prajem Vám príjemný deň a vopred ďakujem za odpoveď
xxxxxxxxxx
podla toho co som pochopila hladas pracu manualnu, tzv. za pasom... takze tomuto by som to aj podriadila...
boze baby.... ja nevravim ze su to zle rady... ale treba hadam zohladnit aj to aku pracu si tato kocka hlada....
Ahoj, ja som personálna manazerka a trosku by som ti to poupravovala, slovo som ochotna mi znie ako "ked uz teda budem musiet, tak to urobim", napis miesto vety Som ochotná vzdelávať sa ďalej a získavať pracovné skúsenosti, mojim cieľom je neustále rozvíjať svoje zručnosti a vzdelávať sa, aby som bola pre Vašu firmu prínosom. Skus sa s tym este pohrat, toto mi pridu ako take otrepane frazy skopirovane z internetu. Ak budes chciet poradit, kludne cez internu postu 🙂 Drzim palce pri hladani zamestnania
az teraz som si vsimla ze som pisala nie na tvoj povodny list, ale na ten uvedeny vyssie, co napisala chloeela, ten tvoj sa mi paci viac, je pisany uprimne a od srdca, i ked dalo by sa aj s tym cosi porobit 🙂
@maznacik007 kazdy si tu moze nieco najst...tema sa vola netradicny list na personalne..nemusi sa to naveky tykat len jednej zeny..kopec ludi riesi problem s robotou , velke mnozstvo ludi , ktorí sa neorientuju v problematike ,mozno nevedia ako presne by mal ML vyzerat , co zaposobi a co nie..Ale je pravda co chces asi tym prispevkom povedat, ze neexistuje jedno univerzalne CV ani ML..Treba sa potrápit a do kazdej firmy poslat osobité
@loxa sak ok ale naco ju mylit .... ona si hlada isty typ prace... ok ... tak ako ked si hladam takuto pracu tak nepojdem robit prezentacie, nahravat sa a pod.. ved to je smiesne...
uplne najlepsie je ist cez znamostnu linku ... ze ta niekto odporuci... alebo ist niekam brigadne a uvidis mozno jej ponuknu neskor TPP,
ak by hladala iny typ prace tak jej mozno odporucim linkedin.com pridam si ju do siete poradim ako co vyplnit... kam sa pripojit atd...
osobne nemam velmi rada taketo vseobecne HR kecy... ale teda kazdy sa niecim zivime... 😀
a vobec som tym nechcela povedat ze treba mat viac CV atd... ja mam len jedno ... resp. si ho doplnam podla projektov a systemov co aktualne robim, ale to je jedno ja pracu aktualne nehladam... ale ak ma oslovia so zaujimavou ponukou tak zivot je zmena...
@maznacik007 ja som si neprecitala o aku robotu ide ja idiot😀DDDDDDDDDDDDDDD ...ok nepocuvajte ma🙂
dakujem dievcata,vazim si vase rady,zaklad mam spraveny...ale idem uz spat....hned rano to musim zbuchat,lebo im to chcem aj hned zaniest...
@maznacik007 @loxa @zuzkakosta @chloeela máme tu na Koníkovi skupinu, ktorá sa venuje osobnému a profesionálnemu rozvoju. Je tam už aj článok o tom, ako napísať životopis, ako si hľadať zamestnanie a samozrejme pripravujeme aj veľa ďaľších veci (samozrejme motivačný list, pracovný pohovor atď).. Keď chcete, tak sa zapojte - super sú nielen otázky, ale aj vlastná skúsenosť, resp. ak v HR oblasti niekto priamo pracuje, tak o to lepšie- každá máme vlastné skúsenosti, alebo dobré zdroje
@miskap2111 dakujem
@miskap2111 super, navstívim 🙂
no koceny.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
konecne som to napisala,podla vasich rad,prepisala som aj ziadost,aj zivitopis...krasne vytlacila,podpisala,dala do obalu...proste bola som s tym spokojna 🙂 .poobliekala sa...a sup do firmy...aj ked som bola pripravena ,ze ma na vratnici otocia,mala som v plane sa nedat odbit...no,ale zial donutili ma tam tie dokumenty nechat,ze oni im to daju,dali mi cislo na pani.Doma som jej hned volala,ze som jej sice poslala mail,ale nebola som spokojna,ako som to napisala,preto som to prerobila a rozhodla sa zaniest jej to osobne...a zazitok s vratnicou...a pani,ze ano,oni jej to daju,ale zial maju plno,v celej fabrike..... 😠 😠 😠 a s takym nadsenim som tam cupitala,verila som na nahodu,ze ked uz som zacala aktivnejsie hladat robotu,hned v ten den mi prisiel na mail inzerat,ze asi z toho nieco bude...prd....
uz som zhltala celu cokoladu.... ☹ ☹
@miskap2111 kde prosim najdem tu skupinu?
@chloeela nezufaj, hladaj urcite dalej! Skupina je vo fotoblogoch - chod na fotoblogy a dole na lavej strane su Skupiny - otvor si zoznam skupin a pohladaj "Osobny a Profesionalny rozvoj". Ja som tam predvcerom zavesila vsetky mozne sposoby na hladanie si prace - su tam linky na pracovne portaly, aj personalne agentury a este ine tipy. Skus preluskat viac zdrojov, lebo hladat pracu v sucasnosti fakt nie je lahke. Drzim palce.
prosím vás uvádza sa do životopisu aj kurz angličtiny v hladine alfa alebo radšej nenapísať nič? aby som sa nestrápnila. dakujem
@pancake to si tam nedávaj. Nikoho nezaujíma, ako si sa jazyk učila, ale či ho ovládaš.
dakujem
baby,tak poposielala som to do xy moznych firiem naokoli a nikto nic...aj som volala osobne..stale plno...neplanuju priberat,ale mam si znova poslat papiere,nech sa to aktualizuje...poslala som postou-obycajne...ci mam radsej doporucene??
vedel by mi prosim este niekto prepracovat motivacny,pripadne ziadost? Nechcem to mat take tabulkove,formalne...dakujem....
ja som zufala,surne potrebujem robotu...

Motivačný list
Vážená pani Personalistka (konkretne meno,ktore je v inzerate)
Na základe Vášho inzerátu uverejneného na stránke ww.pracujeme sa uchádzam o pracovnú pozíciu „pracovníčka u vas
Rozhodla som sa reagovať na Váš inzerát,keďže s predchádzajúcich zamestnaní mám skúsenosť s obsluhovaním toho a toho.Svoju prácu som vykonávala riadne a načas.Na pracovisku som bola obľúbená,nekonfliktná,nápomocná.K riešeniu problémov pristupujem zodpovedne a s chladnou hlavou.V prípade potreby som ochotná pracovať aj nadčas.Som ochotná vzdelávať sa ďalej a získavať pracovné skúsenosti.Taktiež som flexibilná pre prácu v nepretržitej prevádzke.
V prípade,že som Vás zaujala,rada poskytnem o mne ďalšie informácie ,napríklad na osobnom pohovore.
Za Vašu odpoveď už vopred ďakujem.
S Pozdravom
chloeela
Prílohy: životopis ,žiadosť o zamestnanie
na modrom konikovi dnes
kocky,moze byt??