icon

Neustále striedanie práce

babydesire
3. okt 2022

Tak ta osoba stale strieda prace, vzdy si najde vyhovorku preco ju vyhodili/preco dala vypoved, je originalna, tusim ani raz nepouzila ten isty dovod 🤔 za 10rokov co ju poznam stihla vystriedat asi 10 zamestani ( z toho bola 6rokov na rd) pricom za poslednych15 mesiacov ma teraz 5.zames.dlhsie ako rok nikde nevydrzala...nechapem, preco toto robi...viem vsak, ze tak ako u nas v rodine ,tak aj v dedine ako aj v jednom kolektive (jeden job sme zial mali isty cas spolocny, ma skoro piclo ked tam zacala robit) ju ludia nemaju radi..odchadza a klame lebo ju uz kolektiv neznesie ? Ale odchadza aj po jednom dni, ci po par tyzdnoch...ved ak nechce robit, nech sedi doma ,zivy ju chlap a alimenty od otcov jej deti.nemusi obtazovat zamestnavatelov..navyse je zrejme zas nabuchana, tak naco to divadlo zase... fuj. Myslite ze je to len o cistej vypocitavosti? Moze byt mentalne chora ?

Komentare typu - naco sa staram a pod (nato lebo ta osoba stale dost obtazuje a zatazuje moju rodinu).

lilyianka
3. okt 2022

@babydesire mentálne chorý mi tu príde niekto iný

babydesire
autor
3. okt 2022

@lilyianka naozaj ? A kto ?

babydesire
autor
4. okt 2022

@lilyianka vies detaily o tej osobe som nenapisala..ta osoba sa vtrepala do mojej rodiny a aj ked uz do nej nepatri nevie sa vzdat mojich rodicov...je to nadlho a ver mi ze by si nechcela mat v rodine niekoho ako je ona...vsetci co ju poznaju dlhsie nam hovoria co je za cloveka,,jedna rodina je uz rada,ze sa jej zbavila

diewcatqoo
4. okt 2022

No pokial zatazuje tvojich rodicov, ty s tym asi nic nezmozes. Ak to nezatrhnu rodicia sami, ty asi mozes chrlit jed aj nadalej, a zbytocne.
Btw, nezijeme uz v socializme, kde ak si nemala 20 rokov tu istu pracu, pozerali na teba ako na debila.

buberova
4. okt 2022

Je to čudné určite.. možno je rozmaznaná a bez pracovných návykov a ťažšia povaha. A možno ozaj ešte nenašla zamestnanie, kde by bola ochotná stráviť 8 hodín denne

jumama
4. okt 2022

Poynala som cloveká co podobne striedal prace. Mal maniodepresiu. Bol to inteligentmy clovek, ovladal dva kazyky, cize vedel si najst aj pokojnu a nenarocnu pracu trebars ako recepcny v hoteli, no ak nebral lieky slo to s nim dolu vodou. Ak ich bral, utlmovali ho, stale by spal, tak ich nakoniec vzdy vysadil... Tam bolo toho vela nespracovaneho z jeho detstva, jeho mama ho tyrala. Cize nikdy nesud. Moze v nej byt vselico. Zaroven chapem, ze sa to tazko prijima, ze to narobi problem nielen tomu cloveku, ale aj jeho okoliu.

liljana
4. okt 2022

Vela ludi nie je naucenych pracovat, tak neustale hladaju pracu, kde sa nenarobia a vela zarobia. A stale taku nemozu najst. Ale vies, ako to je. Nehas, co ta nepali.

danica2711
4. okt 2022

vypľula si jedovatú slinu, uľavilo sa ti? Lebo ináč ti MK nepomôže, vlastne ani nie je v čom, tvoj príspevok je čistá nenávisť (možno opodstatnená, možno nie), s tým si musíš poradiť sama, kategorizácia dotyčnej osoby ti v ničom nepomôže

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
babydesire
autor
6. okt 2022

@diewcatqoo ver ci nie toto viem (ta posledna veta) uz rokyyy dozadu ked ma moja mama sprdla,ze nemozem striedat zamestnanie (vtedy asi 3.) ze to zle ukaze, a nebudu ma chciet zamestnat, tak som jej jemne povedala aka je dnes doba, urazila sa...dnes byt v jednom zamestnsni od skoly do dohodku neexistuje...ale ist do roboty, o dva tyzdne povedat, ze ju vyhodili lebo prepustaju, potom do dalsej, nechat sa odviezt sanitkou, lebo jej prislo zle a tak ju tiez vyhodili..o cosi neskor ina praca, odisla sama po 2mesiacoch lebo ju nemal kto zaucat, to tvrdila, potom po takmer roku z ineho lebo jej davali vela poobednych (osobne viem, ze je to blbost), potom po jednom dni lebo vraj takto si to nepredstavovala, potom po mesiaci lebo je vraj tehotna ... a neviem co tam este bolo, bolo toho viacej...uvaszat v cv ze "o deti ma postarane" (1.to do cv absolutne nepatri, 2. rozumej - o deti sa jej postaraju moji rodicia jej EXsvokrovci, kym ona bude v praci, pricom tvrdi ze potrebuje pracu aby mohla vodit deti do a z skoly/skolky),,ma pri sebe druheho chlapa , tak nech sa zapaja

babydesire
autor
6. okt 2022

@buberova 8hodin denne ?? Pracovala na 6hod.uvazok !!!! A ocividne sa jej to zdalo moc, ja neviem..

babydesire
autor
6. okt 2022

@jumama ja nikdy nesudim,, zivot kazdeho znas nejak zacal, bol ovplyvnovany,,za vsetkym zlym sa skryva zlo ktore to dalsie zlo vytvorilo..a ona mala blbe detstvo,,ale to jej nedava pravo nicit zivoty inym..ci ???

A tak ona neviem aku poruchu ma ale isto ma (klame aj vtedy ked jej musi byt jasne ze loz bude odhalena, je nepozorna atd).. inteligentna neni, je totalne blba, co mi povedali aj iny (kolegovci), ale to som uz vedela

babydesire
autor
6. okt 2022

@liljana skor je to len zastierka pre nas ostatnych - take, ze ukazem im ako strasne chcem pracovat ale mam taku smolu, ze nic nieje vhodne.och och.

babydesire
autor
6. okt 2022

@danica2711 a vies ze ulavilo ? A chcel niekto od MK pomoc ? Dala som prispevok, postazovala sa, dala otazku s uvahou. Vies kolko som tu uz videla prispevkov o tom ako toxicky clovek nici zivoty inym ? Preco reagujes na nieco , ked jediny tvoj ciel bol Dnes budem protivna trebars na tuto. Napada ma - no to je jedno, aj tak teraz tu vnikne hadava atmosfera.

babydesire
autor
6. okt 2022

@danica2711 a az mi ta osoba znici okrem brata aj rodicov pojdem sa jej podakovat...tak ako tebe Dakujem Danica 🙂

babydesire
autor
6. okt 2022

@elizabet173 zmeni - mam skym otom pokecat, alebo uz modry konik nieje o debatach o hocicom ?????????

kassandra25
6. okt 2022

@babydesire vies, existuje vela takychto nápodobných ludí, ako si ty opísala danú osobu. Aj ja som sa stretla s kolegami, atd, ktorí sa ozaj ohriali a potom isli inam, dozvedali sme sa o nich znova, ze sa niekde ohriali, potom znova a znova, su taki ludia, ktorym nic nie je dobre a nic nevydrzia. No a aby sa sami pred sebou ospravedlnili, vyhovorky su rozne. Ale nikto nie je slepy, kazdy si mysli svoje. Mozu to druhi riesit posmeskom, srandou, alebo pokyvanim hlavy na danu osobu, ale ta osoba si zije svoj vlastny zivot, ona si vedie, ci skonci raz v kanáli alebo pod mostom alebo na 55.tom pracovnom mieste v zivote. Ty si z toho mozes vyvodit len ponaucenie, ako sa to robit nemá, mozes sa zasmiat, ohovorit, mozes vo chvíli nejakej vlastnej depresie si spomenúť na takýchto nešikovných ľudí, od ktorych ty dávaš ruku preč , ale na vlastný úkor nejako patologicky sledovať a znášať danú osobu, až s posadnutosťou, ti veľmi škodí..... neumáraj sa druhým človekom, ak ti nejak robí zle, treba sa odstrihnúť.

babydesire
autor
6. okt 2022

@kassandra25 dakujem..vies je to ex svagrina,,s mojim bratom ma 2 deti,,stale byva v jeho dome s jej milencom, len kusok od nas..stale zatazuje mojich rodicov jej zivotom (nielen vnucata,ale oni zanu riesia jej (ne)pracovne zalezitosti, pomahaju jej atd)..odrbkdla ich syna a oni sa k nej spravaju akonk dcere...ja ju neriesim, len sa otom vsetci v dedine bavia, doma sa otom bavim smuzom ( ten z yoho salie viac ako ja) ..ja len tisko cakam co zas vyvedie dalej...len sa trocha obavam, kam to moji rodicia nechaju zajst, co ich to bude este stat..preto sa neda nato len tak vykaslat, len tak sa nestarat, len tak to neriesit... tie "chytre" co tu domna rypali si myslia ze som ja ta zla, ale js som svojho muza nepodviedla so susedom, neohrozovala som zivot svojich deti ako ona, nemam exekucie o ktorych som "zabudla" povedat (kazdeho vec viem, ale raz tym sposobila problemy pribuznej lebo to zatajila z to nemala kec jej pomahala), neobtazujem rodicov mojho ex ako ona ..atd

babydesire
autor
6. okt 2022

@kassandra25 ked mi ex najkamoska uz svojou toxicitou ublizovala, povedala som dost..je to uz 10rokov co som snou neprehovorila a nelutujem..ale tu som si do zivota vybrala sama, sama som sa jej tyrania zbavila..lenze tuto osobu som si do rodiny ja nevybrala,,drzi sa nasej rodiny jak Matovic vlady 😖

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kassandra25
6. okt 2022

@babydesire je to velmi velmi zla a smutna situacia. Lebo je to Tvoj Brat. A takto dopadol. Takto žije. Takto žije On. Je svojpravny. Je kompletny. Rodicia su svojpravni. Su kompletni. Samozrejme, ze aj ja to vidim tak, ako ty , tvoj muz a ludia v dedine, ze : krava nasla dobreho vola a s volskymi rodicmi. No nebudeme si tu klamat. Ale pre vase vlastne dobro ta len prosim a mozem ti napísať, ano, ty ako blizky rodinný príslusnik si mozes vyjadrit svoj názor na oboch stranách, poznámku...., no sú to ludia, ktorí majú ich rozum, tak aj ty s tvojim manzelom musis mat ten svoj. Pre vase vlastne dobro a vas vlastny zivot. A sa tak aj komplet so vsetkym zariadit. Ano, toto su velmi smutne veci, ze ked rodicov a brata, s ktorymi si vyrastala spolocne od mala, nemaju a nevedu plnohodnotny zivot kvoli novej rodinnej prislusnicke, ktora im v urcitej fáze života nastúpila ku nim a oni kvoli nej prisli az takto o rozum, vygumovanie, o zdrave zmyslanie a činy. Je to velmi smutné a bolestivé s tým zit, ked sú nazive a vsetci vidite realitu.... v prvom rade chran seba, svojho manzela, rodinu a bohuzial : distanc. Je to velmi smutné a az neprekonatelné, by som povedala, ze brat , ktory by sa mal zachovat a správat ako dospelá osoba, s vlastnymi usudkami, skoncil zial ako sluha, posluhovac alebo ako kanda, kandaulizmus...., jednoducho, zije zvráteny smer života a s tvojimi rodicmi nie sú na poriadku. Prajem vela síl vo svojom zivote dat hlavne tvojim detom to, aby nedopadli ako tvoj brat a tvoji rodicia!

babydesire
autor
6. okt 2022

@elizabet173 ublizila mojmu bratovi, ublizuje mojim rodicom,,,boli ma ked vidim co sa mojim milovanym deje..nemiesam sa do toho,,nikde som nenapisala, ze by som sa do toho miesala, vies ☹... nic nikomu nehovorim, nechavam to plynut, nijako to neriesim,,moj muz by chcel ale vravim mu,ze to nieje mozne, ze sice ma to trapi ale nic stym neurobim...tiez nemam rada ked sa niekto niekomu miesa prilis do zivota, ono nie vzdy to moze pomoc, skor prihorsit, poznam aj take pripady, preto sa tomu vyvarujem,,a nakoniec vsetci mame dost toho na vlastnych bedrach samy za seba,nikto z nas nieje dokonaly,,niesom ziadna bezctina koza co riesi druhych a na seba sa nepozrie,,takze utoky na moju osobu tu su neopodstatnene, kedze som sa len chcela postazovat, to neni hriech, kazdy znas potrebuje zo seba dostat aj negativne pocity

babydesire
autor
6. okt 2022

@kassandra25 to si napisala uplne trefne ! Ano, tiez vravim, ze zial je to smutne,bolestive ale nic stym nespravim,, teraz chranim s muzom jeden druheho a nase deti,,moj brat sa rozhodol ako sa rozhodol jeho volba, moji rodicia to iste, su dospely svojpravny, este nie senilny..je to ich volba...tiez dufam, ze to nedojde tak daleko, ze napacha skody sktorymi sa nebude dat nic urobit a potom to uz uplne priamo zasiahne aj mna,manzela,nase deti..tam uz stazovanie sa na konikovi nepomoze,neprinesie ulavu,ako teraz ked sa mozem z toho vyrozpravat ..dakujem zz tvoj prispevok

anonym_a68151
27. júl 2025

Pekný deň Prajem. Striedať často zamestnania môže aj jedinec - osoba, ktorá sa tím spôsobom stále vzdeláva. Je to tak rýchlejšie než chodiť pravidelne do školy - dlhé roky. Ja to tak robím od Strednej školy + mám ešte iné činnosti ktoré dokážem spolu s tým skĺbiť. Človek sa môže učiť celý život, no aj tak skoro nič nevie. Ďakujem za pochopenie.