icon

Nevhodné správanie kolegu na pracovisku

12. jún 2025

Ahojte . Začiatkom apríla som nastúpila do práce , robím cca 4 hodiny denne kým máme dcérku v škole , robotu mám kúsok od domu , zájdem na bicykli. Vo firme kde pracujem , pracuje aj môj muž, svokor , svokra . Pracuju tam sami chlapy , iba ja a svokra sme tam dve baby 🫣😁. Začal si ma tam viac všímať jeden kolega , teda 50 ročný chlap , má také poznámky také lichôtky , ide okolo mňa , chytí má za zadok , za brucho , dnes som dokonca išla domov tak počkal kým sa prezleciem a zastavil má poprial mi pekný víkend a dal mi pusu na krk , ja to nemôžem dostať z hlavy , stále ho mám pred očami .. ako z toho vyjsť von .. pomooooc 🫣

Strana
z2
julialeffer
12. jún 2025

Podla toho ako pises, si bud uchyl, alebo typ zeny, ktory tieto veci bude vzdy vyhladavat. Nemala si sa v prvom rade vydavat. Uzivaj si kolko chces ak neublizujes tym ostatnym.

ivik4
12. jún 2025

Fuj
Pusa na krk od cudziehk starsieho chlapa ...

simik22
12. jún 2025

Raz by ma cudzí chlap chytil za rit…

julialeffer
12. jún 2025
@simik22

Raz by ma cudzí chlap chytil za rit…

@simik22 tak co by si spravila??

mandzula
12. jún 2025
@julialeffer

@julialeffer ja som taky bordel v praci narobila, ze cela chodba vedela.

autor
12. jún 2025
@julialeffer

Podla toho ako pises, si bud uchyl, alebo typ zeny, ktory tieto veci bude vzdy vyhladavat. Nemala si sa v prvom rade vydavat. Uzivaj si kolko chces ak neublizujes tym ostatnym.

@julialeffer v prvom rade , nie som vydatá , s chlapom som 15 rokov , máme spolu dcérku , a určite toto nevyhľadávam , mám doma úžasnú rodinku ktorú milujem nadovšetko

domkakvet
12. jún 2025

Tak ty sa nechas len tak oblapkavat?

zuzanita1609
12. jún 2025

A ty to považuješ za úplne bežné bozkávať kolegyňe na krk, chytať za zadok? 😯 (teraz neviem,či ženatý,alebo dokonca slobodný úchylný 50tnik,ktorá varianta horšia) 🤭

autor
12. jún 2025
@zuzanita1609

A ty to považuješ za úplne bežné bozkávať kolegyňe na krk, chytať za zadok? 😯 (teraz neviem,či ženatý,alebo dokonca slobodný úchylný 50tnik,ktorá varianta horšia) 🤭

@zuzanita1609 práveže z rozprávania .. .slobodný , nemá ženu ani frajerku

zuzanita1609
12. jún 2025

Tak to veru nie je výhra 😁

s11e22
12. jún 2025

Máš dieťa, píšeš ze máš úžasnú rodinu ktorú miluješ a vzťah ktorý trvá 15 rokov a ty sa necháš obchytkávať od kolegu a necháš si dať bozk od cudzieho chlapa na krk? Toto kebyže mne urobí nejaký, tak by dostal takú kopačku že by sa namna už ani len nepozrel... nedokazala by som sa pozrieť svojmu muzovi ani len do oci ak by mi toto iny chlap robil...prepáč ale ak niekoho milujem a mam s nim rodinu bolo by mi proti srsti toto zažívať od iného. Nikde si neuviedla ze ta to obťažuje co ma zaráža asi najviac. Tvoj život tvoj vzťah ale premna je toto neprípustné a nečudujem sa ľuďom ze sa už nikto nechce viazať keď sa toto deje vo vzťahoch bežné tak je to veľmi smutné...

julialeffer
12. jún 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 Ale nezavadzaj. Takych chlapov ktori bez impulzu len tak chytia za zadok a zacne aktivne balit je ako safranu a hlavne ked vedia ze vo firme robi tvoj muz. Zena je ta ktora vysiela signaly, koketne pohlady, zohnutia v nespravnych momentoch. Podla toho ako pises si to vyslovene uzivas, takze neviem aky feedback tu cakas od ostatnych. Ten chlap je chlapom, ja by som na jeho mieste robila to iste ak vidim ze mam pozitivnu odozvu.

julialeffer
12. jún 2025
@s11e22

Máš dieťa, píšeš ze máš úžasnú rodinu ktorú miluješ a vzťah ktorý trvá 15 rokov a ty sa necháš obchytkávať od kolegu a necháš si dať bozk od cudzieho chlapa na krk? Toto kebyže mne urobí nejaký, tak by dostal takú kopačku že by sa namna už ani len nepozrel... nedokazala by som sa pozrieť svojmu muzovi ani len do oci ak by mi toto iny chlap robil...prepáč ale ak niekoho milujem a mam s nim rodinu bolo by mi proti srsti toto zažívať od iného. Nikde si neuviedla ze ta to obťažuje co ma zaráža asi najviac. Tvoj život tvoj vzťah ale premna je toto neprípustné a nečudujem sa ľuďom ze sa už nikto nechce viazať keď sa toto deje vo vzťahoch bežné tak je to veľmi smutné...

@s11e22 Myslis tu futbalovu topanku? 🙂

pribinak
12. jún 2025

Tebe sa páči keď tá obchytkava 50 ročný starý chlap? 😳😳😳😳
Take zaucho by mu letelo, že by mu stena dala druhe

gab1sol
12. jún 2025

Uvažujem, ako žena, ktorá nadovšetko miluje svoju rodinku (teda predpokladám aj partnera), dovolí, aby sa k nej cudzí chlap priblížil opakovane tak blízko, že ju chytí za zadok, za brucho, dokonca jej dá pusu na krk?
Raz by sa mu mne takto niekto priblížil, rýchlo by si zapamätal, že do “osobnej zóny” sa nevstupuje…

julialeffer
12. jún 2025
@gab1sol

Uvažujem, ako žena, ktorá nadovšetko miluje svoju rodinku (teda predpokladám aj partnera), dovolí, aby sa k nej cudzí chlap priblížil opakovane tak blízko, že ju chytí za zadok, za brucho, dokonca jej dá pusu na krk?
Raz by sa mu mne takto niekto priblížil, rýchlo by si zapamätal, že do “osobnej zóny” sa nevstupuje…

@gab1sol Suhlasim, ale z tvojej spravy citit emociu ze si to nechcela a tu emociu by si mu komunikovala. Citis taku emociu z toho co pisala autorka? Ona o nom ste sniva. Takze sa bavime o uplne inom probleme ako obtazovanie.

really8
12. jún 2025

Mozno to doteraz robil tvojej svokre ale prislo mladsie masko. Ty nebudes uplne v poriadku ked len tak povies ze ti oslintaval cudzi dedulo krk.

s11e22
12. jún 2025
@julialeffer

@s11e22 Myslis tu futbalovu topanku? 🙂

@julialeffer aký má zmysel táto odpoveď? :D kopačka bola samozrejme myslená štýlom kopnúť a nie obdarovať nejakého 50 ročného sexuchtivého robotníka kopačkami. 🤣

zuzanita1609
12. jún 2025
@julialeffer

@zuzanita1609 Ale nezavadzaj. Takych chlapov ktori bez impulzu len tak chytia za zadok a zacne aktivne balit je ako safranu a hlavne ked vedia ze vo firme robi tvoj muz. Zena je ta ktora vysiela signaly, koketne pohlady, zohnutia v nespravnych momentoch. Podla toho ako pises si to vyslovene uzivas, takze neviem aky feedback tu cakas od ostatnych. Ten chlap je chlapom, ja by som na jeho mieste robila to iste ak vidim ze mam pozitivnu odozvu.

@julialeffer no,ten môj môže vo svojej firme plieskat po zadku len chlapov,ale opýtam sa,či to považuje za bežný prejav dobrej vôle 😅

simik22
12. jún 2025
@julialeffer

@julialeffer už by to viac neurobil ;) starý slizky kkt

gab1sol
12. jún 2025
@julialeffer

@gab1sol Suhlasim, ale z tvojej spravy citit emociu ze si to nechcela a tu emociu by si mu komunikovala. Citis taku emociu z toho co pisala autorka? Ona o nom ste sniva. Takze sa bavime o uplne inom probleme ako obtazovanie.

@julialeffer tak ale potom, na čo píše, že svoju rodinku miluje… Z mojej strany to skôr bola taká rečnická otázka, že teda asi až tak svojho partnera nemiluje, keď si toto nechá…

julialeffer
12. jún 2025
@s11e22

@julialeffer aký má zmysel táto odpoveď? :D kopačka bola samozrejme myslená štýlom kopnúť a nie obdarovať nejakého 50 ročného sexuchtivého robotníka kopačkami. 🤣

@s11e22 To bol vtip medzi riadkami 🙂 Ale ano, bolo by to dramaticke keby dostal krabicu s kopackou vnutri, s ktorou ho nakopem.

pribinak
12. jún 2025

Zastav to celé čím skôr ….je otázka času kedy si to niekto všimne a začnú sa súdiť reči, ktoré sa určite dostanú k tvojej rodine

Potom už bude neskoro vysvetľovať ….

Aby si neprišla o svoju úžasnú rodinku.

s11e22
12. jún 2025
@julialeffer

@s11e22 To bol vtip medzi riadkami 🙂 Ale ano, bolo by to dramaticke keby dostal krabicu s kopackou vnutri, s ktorou ho nakopem.

@julialeffer to by bolo určite zaujímavé spestrenie, ale neviem ci by na to bolo toľko času. 🤣

julialeffer
12. jún 2025
@simik22

@julialeffer už by to viac neurobil ;) starý slizky kkt

@simik22 si drsna :D

julialeffer
12. jún 2025
@s11e22

@julialeffer to by bolo určite zaujímavé spestrenie, ale neviem ci by na to bolo toľko času. 🤣

@s11e22 Mozno len na tu kopacku cakal, co vies. Dnes je tolko fetishov na svete. :D

simik22
12. jún 2025
@julialeffer

@simik22 si drsna :D

@julialeffer lebo mám s takými skúsenosť v práci tiež, čím starší, tým uchylnejsi

autor
12. jún 2025
@pribinak

Zastav to celé čím skôr ….je otázka času kedy si to niekto všimne a začnú sa súdiť reči, ktoré sa určite dostanú k tvojej rodine

Potom už bude neskoro vysvetľovať ….

Aby si neprišla o svoju úžasnú rodinku.

@pribinak ďakujem , určite mi to je neprijemne , aj svokra ho opisuje ako sympatického , že rád žartuje , takého tam aj poznajú na firme , ja som aj mužovi veľa krát povedala čo mi hovori , nenechám to len tak , ja tam už budem pracovať iba do konca tohto mesiaca , potom už na dcérka prázdniny , budem doma potom

katkatet
12. jún 2025

Ries to, povedz to svojmu mužovi. Nedovoľuj to tomu "kolegovi" a brán sa neostávaj sama a rozhodne nebud ticho lebo sa to len stupňuje !!

pribinak
12. jún 2025

Zastav to! Lebo ešte ty z toho vyjdeš najhoršie ….

Strana
z2