icon

Nevhodné správanie kolegu na pracovisku

12. jún 2025

Ahojte . Začiatkom apríla som nastúpila do práce , robím cca 4 hodiny denne kým máme dcérku v škole , robotu mám kúsok od domu , zájdem na bicykli. Vo firme kde pracujem , pracuje aj môj muž, svokor , svokra . Pracuju tam sami chlapy , iba ja a svokra sme tam dve baby 🫣😁. Začal si ma tam viac všímať jeden kolega , teda 50 ročný chlap , má také poznámky také lichôtky , ide okolo mňa , chytí má za zadok , za brucho , dnes som dokonca išla domov tak počkal kým sa prezleciem a zastavil má poprial mi pekný víkend a dal mi pusu na krk , ja to nemôžem dostať z hlavy , stále ho mám pred očami .. ako z toho vyjsť von .. pomooooc 🫣

Strana
z2
autor
12. jún 2025
@katkatet

Ries to, povedz to svojmu mužovi. Nedovoľuj to tomu "kolegovi" a brán sa neostávaj sama a rozhodne nebud ticho lebo sa to len stupňuje !!

@katkatet myslíš žeby bol niečoho schopný ?

autor
12. jún 2025
@pribinak

Zastav to! Lebo ešte ty z toho vyjdeš najhoršie ….

@pribinak určite to zastavím !! Ďakujem ❤️ za všetky rady

katkatet
12. jún 2025

Jasné pokiaľ mu ty nedáš stopku bude si dovoľovať čoraz viac sama píšeš že najprv ťa chytal teraz bozkal na krk. Ja sa ti čudujem že si o tom nepovedala svojmu mužovi už v zárodku mlčis a tu si pýtaš rady od žien. Konaj, si svojpravna hádam vieš čo máš robiť !

julialeffer
12. jún 2025
@simik22

@julialeffer lebo mám s takými skúsenosť v práci tiež, čím starší, tým uchylnejsi

@simik22 Takze mas skusenosti s kopackami 🙂 Vyzeras byt oslahana vetrom a skusenostami.

vanilkovazmrzka
12. jún 2025

Si troll ze

levantinka
12. jún 2025

Niekedy sa nestacim cudovat co za temy sa tu vymyslaju aby sa rozduchali vasne...

1sally12
13. jún 2025

Normálne mi to príde že si sa vlastne prišla pochváliť a nie sťažovať😳 veď tebe to robí dobre normálne a len tak okrajovo spomenieš že manžela miluješ...jasne ;) keby to tak bolo tak kolegovi na mieste jednu strelíš

evcagabi
13. jún 2025

Takmer som sa dogrcala. Humus.

evcagabi
13. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Si troll ze

@vanilkovazmrzka urcite troll

terezka1947
13. jún 2025

Keď toto nie je vymyslená téma,......ak je to celé divné.
Vo firme,kde ti pracuje priateľ,jeho mama.... ti niekto takto preukazuje sympatie???

som_realistka
13. jún 2025

Zastavit si ho mala pri prvej nevhodnej poznamke. Teda ak cele toto nie je vymysel. Aby jedna dospela zena, ktora tvrdi ze ma spokojny vztah sa nechala obchytavat a bozkavat. V tomto pripade chlap urobil prvy preslap, ale ty si ho nezastavila. Tak si mysli, ze mas zaujem.mozes z toho vyjst ako ta najhorsia p...a.

anathol
13. jún 2025

Si šlápota mojo 🤌🏻

mimikarol
13. jún 2025

A ty si čo urobila? Nič? Ja by som spravila taký prievan že by roky na mňa nezabudli. Okamžite by bol na koberčeku u šéfa

oslo1
13. jún 2025

Toto je sexualne obtazovanie. Jednozbacne nahlasit. U Nas by ho vyhodili z roboty

ivik4
13. jún 2025

To som jedina ktora si myslela ze ona je z toho paff ( usudzujem podla poslednych viet ) a ked vidi ze tu nema odozvu tak jej to vadi a je to vlastne myslene inak ? 😃

zuzanita1609
13. jún 2025
@ivik4

To som jedina ktora si myslela ze ona je z toho paff ( usudzujem podla poslednych viet ) a ked vidi ze tu nema odozvu tak jej to vadi a je to vlastne myslene inak ? 😃

@ivik4 ona to tak aj myslela nazačiatku,potom otočila 😉

katkaseiner
13. jún 2025

Noooo, divne co citam... ak je to pravda, nieco s tebou a tvojim kolegom nie je v poriadku. Ja mam fajn kolegov, ale aby si niektori dovolil ma chytit za zadok alebo za brucho, pusa na krk, to fakt nehrozi... a to su aj mladi aj pohladni, ale nie, proste NIE

eviq
13. jún 2025

Pri prvom takomto pokuse by mu letela taka bomba, že by nestihol ani zákrutu vybrať.

iwesska
13. jún 2025

Tak,kedze si ticho a razne mu nevies povedat dost,tak sa ti to asi paci🤷‍♀️

wilkova
13. jún 2025

1. Troll.
2. Samé nezmyselné témy posledné mesiace.
3. Ešte aj tie zmeny názvov tém ako keby, s prepáčením, blázon robil.
👎👎👎

eviq
13. jún 2025

Jaj, ci tebe sa to paci....tak potom neviem no....skus ho prekvapiť, keď pôjdeš najbližšie okolo neho, chyť ho za gule a zatahaj alebo tak

wudz
13. jún 2025

Počkať, nech si to zosumarizujem. Chlap, kolega, nie kamarát, ma len tak chytí za zadok, brucho, dá mi pusu na krk. A ja, žijúca v partnerskom vzťahu, miesto toho, aby som sa ostro a rázne vyhradila, že neopováž sa na mňa takto siahať, je to sexuálne obťažovanie, to nechám tak, mlčím a anonymne sa pýtam na sociálnej sieti, čo robiť? Ja ti poviem, čo si mala robiť. Už po prvom nevyžiadanom fyzickom kontakte si mala ísť za nadriadeným. Prčic, veď tam máš celú rodinu! Bežala by som v momente za mužom, svokrom, svokrou, že doprdele, prečo zamestnávajú človeka, ktorý si toto dovolí. Grc!

renesance80
13. jún 2025

tak ale to si ho mala od zaciatku zastavit nech si nedovooluje

denkabemommy
13. jún 2025

Ešte keď som ako študentka brigádovala v jednom bare, raz ma za zadok chytil chlap (bol mladý), držala som podnos v ruke a práca nepráca takú som mu s ním tresla, že sa mi ešte na ďalší deň došiel ospravedlniť s čokoládou. A nikdy sa ma viac nik tam nechytil. 1.je to sexuálne obťažovanie 2. Ak nedáš chlapovi jasne na javo, že je za hranicou, tak si bude dovoľovať ďalej.. takže očividne si to ty neriešila, takže ťa berie ďalej ako kus, u ktorého má šancu (áno, si preňho kus, vec, sexuálny objekt). Raz sa mi to stalo aj vo fitku (nie tak dávno) od majiteľa fitka - pozná sa s mojim mužom, rovno som mu povedala, že prekračuje moje hranice, keď sa ma snažil dotknúť, prestal 🤷🏼‍♀️. Takže, ak by ti to vadilo ozveš sa. Bodka.

petronelag
13. jún 2025

Niektorí takýto muži to robia každej prijateľnejšej žene, ja som ich tiež vždy zastavila, nech si nájde jednu.

janinah
13. jún 2025

Buď si taka hlupa alebo sa ti to páči.O asertivite a zenskej hrdosti si v živote nepočula...
Povedz to svojmu mužovi nech adpon on narobi poriadky ak ty si taka nijaka...
Ja nepoznam slušnu ženu,ktora by kolegovi dovolila to čo ty.

Strana
z2