Neviem si nájsť prácu
Dobrý deň, som už zúfalá. Som mladá mamička, po rodičovskej dovolenke, dcéra akurát nastúpila do škôlky. Už som tretí mesiac nezamestnaná. Ani len ako upratovačka sa neviem zamestnať. Nemám žiadnu prax, lebo po škole som porodila, nikde som nepracovala. Mám technickú školu, avšak v odbore pracovať veľmi neviem- tam sa väčšinou pracuje na 3 zmeny. Denne 8h, aby som vedela chodiť po malú do škôlky nič. Nemáte nápad, do akých firiem sa môžem ísť osobne opytat, kde nevyžadujú prax a dajú šancu aj mamičke ? :(
Pošta, obchody na pol úväzok, pomocnícka do kuchyne
Predavacka, casnicka, postarka, pomocna sila v kuchyni.
Neviem odkial si, ale my mame napriklad v Bratislave problem najst zodpovednu pani na upratovanie, ktorej by sa "chcelo". A to sa vieme totalne casovo prisposobit, a ponukame 15e/hod
skus napisat lokalitu
Ja si myslím, že vo veľa firmách to tak majú, že ťa vezmú, ak máš čo ponúknuť a vieš sa predať. Sama som mala jedno dieťa ešte počas školy (SŠ) a druhé o 3r neskôr a s prácou som nikdy nemala problém a to som veľmi preberala čo sa práce týka, lebo som deti nosila do aj zo škôlky ja. Ale počas rodičovskej som si dala fest záležať, aby som mala vo svojom odbore dostatočné vedomosti.

Skusila si dat zivotopis na profesiu? Akoze priamo nie len vyhladavat. Mne sa tak ozvali viaceri az som bola prekvapena. A neviem odkial si, no v BA som teraz videla viacero ponuk priamo na predajni - DM na skrateny uvazok, v potravinach malina, v Pantarei...