icon

Nočná služba v DSS - pracovná náplň

22. okt 2025

Pekný podvečer všetkým. Mám otázočku. O mesiac začnem pracovať v DSS, viem,plat nič moc,no som rada že mám daku prácu, v našom regióne sa dosť prepúšťa a ktovie čo bude po novom roku 😢. Budem pracovať 12tky,čo mi tiež nevadi... zmeny 6-18hod. a 18-6 hod. Je mi jasné, že na dennej službe sa asi nezastavím, no čo robíte prosím ,keď máte nočnú? Jasné,večer ešte večera...atď...určite behačky,no keď všetci spia, máte nejaké konkrétne úlohy? Veľmi ďakujem, budem rada, ak mi budú odpovedať len ľudia, čo majú reálne skúsenosti.

Strana
z2
doriiis
22. okt 2025
@stellarstar

@anonym_autor nie ja som sa nezachovala drzo normálne som sa pýtala ktorý región si

@stellarstar .... Pracovných ponuk môže byť dosť, ale nie každý vyhovie ich požiadavkám. By si sa divila,koľko ľudí nevie ani jeden cudzí jazyk a nemá ani vodičák. A hneď nevyhovuje mnohým inzerátom

autor
22. okt 2025
@kacena4

ahojko mas moj velky obdiv aka mas k tomuto vztah. sestra tak tiez robi. je to namahava praca. aj v noci sa dost robi stary ludia tolko nenaspia casto su hore a treba ich obriadovat. casto zvoni zvoncek nepretrzite celu noc. ale predsa je to len o nieco jednoduchsie ako denna. drzim palceky

@ewwe
@amdornik ďakujem, presne si to vystihol 👍
@oslo1
@kacena4 všetkým vám veľmi veľmi moc ďakujem, pomohli ste mi. Prajem pekný večer 😍

autor
22. okt 2025
@anonym_27be0a

Ecco prepúšťalo už dávnejšie. od 1.9boli všetci na UP.
Kia tiež už robila zoznamy na prepúšťanie. No bieda.

@anonym_27be0a no presne tak...zial sa u nás zatvára aj veľa obchodíkov, človek sa prejde centrom a veľa obchodov zatvorených 😢..Proste momentálne zohnať prácu nie je také ľahké, no ja som šťastná,že mám a viem, že má bude baviť, mne ťažká práca nikdy nevadila

simiik12
22. okt 2025

Dss nie sú len starí ľudia, momentálne nám ich chodí dosť mladých. U nás nočná kúpe a je k dispozícii celú noc keď niečo sa vyskytne. Sú noci kedy sa nezastaví a potom tie kde sa aj oddýchne 🙂 veľa síl 🍀

anonym_6b0fbb
22. okt 2025
@stellarstar

@amdornik tak zaujímalo ma kde sú tie výpovede lebo fakt nič som nepočula nezastrehla že by niekde dávali až 600 výpovede

@stellarstar potichučky sa prepúšťa naprieč celým slovenskom, t.j. tak aby sa nemuselo hlásiť hromadné prepúšťanie....

anonym_77ba56
22. okt 2025
@alica110

A kde sa prepúšťa? Ja vidím všade inzeráty, všade niekoho hľadajú.

@alica110 prepáč, ty si sa kde zasekla? To, že všade vidíš inzeráty, neznamená, že sa neprepúšťa.

alica110
22. okt 2025
@anonym_77ba56

@alica110 prepáč, ty si sa kde zasekla? To, že všade vidíš inzeráty, neznamená, že sa neprepúšťa.

@anonym_77ba56 Neviem o tom, že by sa prepúšťalo 🙂 Nesledujem to.

anonym_77ba56
22. okt 2025
@alica110

@anonym_77ba56 Neviem o tom, že by sa prepúšťalo 🙂 Nesledujem to.

@alica110 tak už vieš, dali ti tu konkrétne firmy, ktoré už prepúšťajú. ďalšie sa na prepúšťanie chystajú a poznám dosť podnikateľov, ktorí svoje podnikanie presúvajú za hranice, ale to sa dalo v podstate čakať pri smerovaní našej vlády

alica110
22. okt 2025
@anonym_77ba56

@alica110 tak už vieš, dali ti tu konkrétne firmy, ktoré už prepúšťajú. ďalšie sa na prepúšťanie chystajú a poznám dosť podnikateľov, ktorí svoje podnikanie presúvajú za hranice, ale to sa dalo v podstate čakať pri smerovaní našej vlády

@anonym_77ba56 Aj v Česku sa prepúšťa, hlavne teda v priemysle. Ono ta automatizácia a robotizácia, green deal a všelijaké povolenky, si pýtajú svoju daň.

anonym_77ba56
22. okt 2025
@alica110

@anonym_77ba56 Aj v Česku sa prepúšťa, hlavne teda v priemysle. Ono ta automatizácia a robotizácia, green deal a všelijaké povolenky, si pýtajú svoju daň.

@alica110 to mi je jasné, len sa nedá porovnávať pracovný trh v Česku a u nás, ani život, napriek tomu, ako u nich dopadli voľby, čosi málo o tom viem

alica110
22. okt 2025
@anonym_77ba56

@alica110 to mi je jasné, len sa nedá porovnávať pracovný trh v Česku a u nás, ani život, napriek tomu, ako u nich dopadli voľby, čosi málo o tom viem

@anonym_77ba56 Voľby dopadli veľmi dobre si myslím a ten pracovný trh.. no ak nie si odborník, tak máš nízky plat aj tu.
Česi tiež odchádzajú do zahraničia.

ghoul_
4. nov 2025

@anonym_autor jaké mesto ?

Strana
z2