icon

Nočné smeny pri trojročnom dieťati

bambina18
8. dec 2014

Maminky myslite ze sa daju zvladat nocne smeny pri 3rocnom dietati?mate skusenost?

alietam
8. dec 2014

@bambina18 ahoj ano daju sa zvladnut nocne akurat som po nocnej a mam dve deti takmer 6 rocny a dcera bude mat za tyzden 3 roky.Pokial nie su chory tak rano ked pridem z nocnej tak klasika naranajkuju sa umyju oblecu a idem s nimi do skolky.A mam cas spat.A ked su nahodou chori ako napr.dnes tak dcerku som odprevadila do skolky zo synom k dr.a potom sme ho odviezli k nasim nech sa lieci lebo zajtra mam rannu smenu a nema kto byt s nim kedze tyzden bude doma.Ale da sa to zvladnut pred 2 tyzdnami boli obaja doma a ja po 2 nocnych s nimi a potom som sa nevedela dospat xixi to bola zabava 😀 a dnes zalomim s dcerou uz o 8 smej kedze stavam rano o 4 tej

ingrid22
8. dec 2014

Ahoj!Aj ja som dnes po nočnej,tiež mám 2 deti vo veku 6,5 a 4,5r.Nastúpila som po materskej,keď mala malá 2,5r.Dá sa to zvládať...aj keď je to občas náročné.Prichádzam z nočnej,zobudím deti,vychystám...kým sú deti v škole,škôlke si pospím a potom mám čas sa im venovať.

sissy27
8. dec 2014

@bambina18 robila som nočné pred tehotenstvo,počas tehotenstva, po polročnej materskej som sa opäť vrátila na nočné a prácu som zmenila, keď mala dcéra 7 rokov... A občas mi tie nočné normálne chýbajú 🙂