Ohováranie v práci
zazili ste uplne toxicke prostredie v praci, od rana do vecera, denno denne ohovaranie viacerych kolegyn seba navzajom? je to neskutocne unavne a toxicke. ohovara sa krizom krazom nadriadeny, podriadeny, lietaju aj vulgarizmy, zle sa robi v takom prostredi. starsie si medzi sebou dokazuju, ktora je starsia/mudrejsia, potrebuju uznanie, vsetko mlade/mladsie je hlupe, nerespektuju ani mladsich nadriadenych. neda sa nekonfrontovat s tym, ak ste v tom prostredi, ale da sa od toho odosobnit? clovek sa sam v svojej podstate nemeni, ale toxicke prostredie ovplyvnuje kvalitu zivota...vzdy sa bojim, aka budem v ich veku, co ak taka, ale toto nemam v povahe....len ma to ovtazuje,otravuje,da sa nejak vnutorne nastavit a fungovat s tym?
tak to je blbé...
To je proste ženský kolektív a je to všade. Je úplne jedno koľko majú rokov a vzdelanie..Vždy sa nájde jedna čo tým žije ( mať niekoho stále v hube😂) a zatiahne do toho aj druhe. Už je len na tebe ako sa k tomu postavis a ako ich ,,upraces,,...a dá sa na to vnútorné nastaviť. Ja to tak robím a už som 15 rokov v jednej firme. Ale hlavne ja osobne si vyberám s kým chcem byť a s kým sa budem rozprávať aj mimo firemných záležitosti. A tie ostatné čo nemajú čo iné robiť a drkocu beriem ako prázdne duše,bez rodinného zázemia čo budú radšej ohovárať a posudzovať ako by žili svoj vlastný život.

Nie,vobec