icon

Oplatí sa podnikať s plienkovými tortami na materskej?

25. aug 2024

Oplatí sa začínať takíto biznis na materskej? Či je to už totálne out. Vďaka.

autor
25. aug 2024

Tak štrikovať bohužiaľ neviem 😬
A nebojte tie plienky už určite robiť nebudem prešla ma chuť 😬🤣

slnkompobozkana
Autor odpoveď zmazal
andrea78
25. aug 2024

Ved odpovede dostavas. Kazda vyjadri len svoj nazor. Problem je, ze to nie su odpovede, ake chces ( super, uzasne, nic lepsie by som nemohla dostat a pod)
Pridam aj ja odpoved ma otazku. Je to neprakticke, nepaci sa mi to, plienku bez ohladu na aj neviem aku drahu znacku vybalenu z povodneho obalu a zmachlanu do torty pozadovaneho tvaru by som nepouzila, rovno by som to vyhodila. Co by tam bolo prilozene by som pozrela, co by vyhovovalo by som vyuzila, co nie by som spotrebovala inak ( napr. sampon ak by mi nevyhovoval by bol dobry do vody na umytie podlah, okien). Take torty boli ,,in,, a strasne oblubene , ked som mala syna novorodenca. Ma 17 rokov😁

autor
25. aug 2024

@andrea78 a ďalšia ktorá ma pozná a vie co chcem počuť. Jasne som napísala, čo mi vadí na správaní niektorých žien. 🙂 Nie čo chcem počuť.

pralinka86
25. aug 2024

Ak rada vyrábas veci, tak mozno skús ine dekoracie, praktickosti.. ak sa ta torta podari, tak je to mile, ale len na foto... Rozbalovat to potom a mat veci z nej ktore ani nechces, pripadne uz mas doma, to su take vyhodene peniaze ..
ja neviem, vyrabaj vence dekoracne na dvere. Odfotis, ponuknes, vies, ze tam je istota, ze si niekoho potesila, lebo si to vybral, ze sa mu to páči. Alebo nieco ine. Ale takyto princip.
Totiz, aj ked sa spytas ake plienky a velkost, tak mozno 10% ludi ti povie tak, ze sa aj trafi. Niekedy ani otec dietata netusi velkost, ked to nekupuje.

really8
25. aug 2024

@andrea78 a co sa tej plienke stane?

autor
25. aug 2024

@really8 choleru dostane plienka. A dieťa dostane všade vyrážky. 🤣🤣🤣 A potom sa čudujeme že deti sú večne doma bo sú choré.

patka06
25. aug 2024

Je to síce úplne iný žáner, ale ak si tvorivá a máš vkus, skús vyrábať dekorácie na hroby. O 2 mesiace budú Dušičky, dopyt sa zvýši.
To by som si kúpila, keďže nie som moc šikovná na takéto veci.
Kúpila by som si aj peknú vianočnú deko - napr. adventný veniec

ukulela
25. aug 2024

Autorka, ani mňa by takáto torta nepotešila. Radšej 2 balíky plienok, ako plienky rozbalené, pokrútené, zabalené v celofane, atď... A nie je to o tom, že som nevďačná. Darca nemusí vedieť značku, či veľkosť plienok. Povie si, že dám najdrahšie pampersky, ale mne napr práve tie smrdeli.

miroslava21
25. aug 2024

A co ti vadi? Ze ti napisali ze gyc nechcu a ze ho vyhodia? A co maju robit s nevhodnym darcekom? Dat na policku zapadnut prachom? Ty proste nechces pochopit, ze vacsine zien sa plienkove torty nepacia. Keby radsej zeny ako ty pochopili, ze takymito darcekami robia radost iba samy sebe a nie tym darovanym. A nebol by problem co s takymto gycovym darom.
Ja som takuto tortu dostala, dotycna cela happy z toho aku nadheru urobila. V torte plienky, ktore sme nepouzivali lebo maly ich precikal, v okoli som mala jednu maminu co mala ale vacsie dieta. Takze tie plienky som memala komu dat, ani predat ( pozuzvane plienky nikto nechce), dat sli do kosa.

vyrovnanaosoba
25. aug 2024

A ináč, mňa plienky veľmi potešili. Svokra sa ma pýtala, čo by som chcela pre deti, hneď som povedala, že plienky, presnú značku, veľkosť. A ešte dojčenské mlieko, keďže som nekojila. To boli pre mňa najpraktickejsie veci, lebo som vedela, že ich využijem. A nie je to lacná záležitosť.

najinka
25. aug 2024

@patka06 ja som tak robila, len pre rodinu, a nakup materialu ma vysiel viac ako dekoracie, co si ludia vedeli kupit uz hotove v kvetinarstve alebo inych obchodoch..(a to som kupovala vo velkoobchode) takze na tom sa narobis a tiez moc nezarobis..tiez vence na dvere som robila, a aby som aspon 10e na nejakom mala zisk, som musela davat za cenu, za ktoru nikto nekupil, lebo radsej kupili nejaky z ciny 🤷🏻‍♀️ v dnesnej dobe temu a aliexpresov tazko nieco taketo vyrabat. Este tie hackovane veci, to snad ano..

petamich
25. aug 2024

@really8 cize len preto, ze si niekto dovoli vyjadrit nazor, ze sa mu plienkove torty nepacia, tak to hned musi byt nerelevantna vzorka? mne osobne sa tiez nepacia a bolo mi luto, ked som jednu dostala a musela som veci z nej darovat - plienky boli rovno male, lebo sa nam narodil valibuk, dudliky znacky, ktoru dali do torty nikdy neakceptoval, retiazku na dudlik mi dali spravit kamosky, lebo presne vedeli aku chcem a k nej aj hrkalku, takze ani tieto veci som nevyuzila a kedze bol ekzematik od babatka tak ani kozmetiku, takze na co? Akokolvek nevdacne to vyznie, radsej naozaj, ked by prisli s DM poukazkou alebo hoc aj balikom plienok, len sa nas mohli spytat alebo pokojne nicim, bola som vdacna za zaujem a pokec

A niekto s tym stravil x casu, stalo ho to aj nejake peniaze a u nas totalne mimo

lucia13022023
25. aug 2024

@petamich áno, tu keď nesúhlasís s autorkou alebo vyjadris iný názor, ale stále odpovieš na otázku, tak už si nevdacna, nerelevntna vzorka, milionárka a neviek ešte aké slová tu dámy použili.

petamich
25. aug 2024

@lucia13022023 tiez som si vsimla 🤷‍♀️ a napr. zrovna v tejto teme reagovali komentujuce uplne v pohode, proste vyjadrili nazor

Nereagujes podla predstav a uz to ide 😵‍💫

really8
25. aug 2024

@petamich nie tak to nemyslim. Ved ale autorka to nejde nikomu davat. Ona to vyrobi, preda pre niekoho kto to darovat chce a nie pre mamicky ktore to dostanu. Ak to budu babky tetky svokry kupovat, tak jej to pojde. To ci mamicky vyuziji ale nie je jej problem ked sa tak na to pozries. Ja teda tiez viem o lepsich darcekoch len nechapem ten strasny hejt co sa tu spustil.

dskjhfdlkdjhl
25. aug 2024

@really8 A kde vidis hejt? Proste jej zeny napisali, ze ony by to nechceli. To je hejt?

really8
25. aug 2024

@dskjhfdlkdjhl Naozaj chuda torta nebola usetrena. Moj pocit. Hovorim ze torta dostala naklad ako keby to bola uranova tyc. Pritom pred rokmi aka slava. Mila originalna pozornost ktorej sa tesili tisice mamiciek a teraz je to gyc a pomaly zivot ohrozujuca kravina. Pritom vsetko sa ta urobit krasne s vkusom. Ale ako som pisala vyssie. Nie je ani tak podstatne ci to mamicky chcu ale ci to budu kupovat ti co za mamickami idu😀

guudy
25. aug 2024

@andrea78 suhlasim, tie torty boli popularne pred 15+ rokmi.

kristina0909
25. aug 2024

Mne sa to páči ale len keď je to pekne urobené napr. Tie čo pridala @really8 vyzeraju super- za mňa zaujímavejšia-kreatívnejšia forma darčekového koša . No ako biznis veď vyskúšaj , ale nečakaj hneď že to pôjde kedže si to už každý vie urobiť sáˇ

oblecenie99
25. aug 2024

Prečo sa to musí volať torta, prečo??? 🙈🙈🙈

zuzana76
25. aug 2024

https://www.plienkove-uterakovetorty.com/ tato pani sa tomu venovala tiez ako podnikanie

dskjhfdlkdjhl
25. aug 2024

@really8 jasne, nie je podstatne, ci to niekto chce, ale ze to niekto pre niekoho kupi, zaujimavy koncept. Ako sa hovori, pride hlupy, co kupi.

really8
25. aug 2024

@zuzana76 toto su z mna presne tie hruzy ktore si kazda pod pojmom plienkova torta predstavi.🙈

danyelia
25. aug 2024

Ja som takú tortu dostala pred 6-rokmi, potešila- plienky, hračky, oblečko aj kozmetika sa z nej využili, pre mňa to bola vtedy novinka. Ak by som ju dostala dnes, využila by som ju tiež, nevadia mi ,,obchytkané,, plienky 😁 Ale je pravda, že ja by som ju už nikomu nedarovala, radšej by som dala darčekovú poukážku...Ani by som to nevyrábala, bála by som sa, že si to nikto nekúpi, resp. neobjedná 🤔

mk1111111111
25. aug 2024

Ved vyrob a predavaj, ak to nepojde, tak skoncis. Ziadny problem. Netreba na to ani diskusiu otvarat.
Ja si myslim, ze by som vedela cas aj uzitocnejsie vyuzit, zarobok na tom ziadny, tak na co?

petamich
25. aug 2024

@really8 suhlasim s tebou 🙂 vzdy sa najdu ludia, ktori to kupia a pride im to ako vhodny dar, takze z tohto pohladu autorka kludne moze skusit a k tomu drziaky na cumle, ...pripadne cervene snurky uz ako je zrucna, dopyt po takychto veciach je a co si o tom pomysli prijemca je druha vec (vravim u nas zbytocne a nemyslim to ako hejt, proste zial nevyuzili sme a mrzelo ma to o to viac, ze baby to robili same)

lucia13022023
25. aug 2024

@really8 áno, je pravda, že pod pojmom plienkové torta som si predstavila to co poslala @zuzana76, čo sa mne nepáči. Tie co si poslala ty, sú pekné, no stále nie sú vhodne. Podľa mňa, samozrejme.

tenerifka
25. aug 2024

Mne to pride velmi nehygienicke pouzit pre novorodenca taketo obchytane a bohvie kde sa predtym povalujuce plienky