Oplatí sa podnikať s plienkovými tortami na materskej?
Oplatí sa začínať takíto biznis na materskej? Či je to už totálne out. Vďaka.
@tenerifka Presne, veď je to intimna hygienická potreba, ktorá, by sa mala vybrat z obalu na to urcenom, tesne pred použitim a nie nechať obchytať a zapadať prachom a potom vsetky, tie nanosy, ktore sa na plienocke nachadzaju zacapit novorodencovi na citlive intimne miesta. Keď, už, tak normalny darčekový koš pre novorodenca, kde bude nejaka zakladna kozmetika a potreby pre babo, nejaka hrkalka,hryzadlo, hračka, fĺaška atd.
@really8 aky hejt? Bola otazka, odpovedali sme ze nie. Proste nazor, ze takyto dar podla nas nebude biznis pretoze o to uz nie je zaujem. Nic viac nic menej. Este sme jej poradili, nech radsej skusi nieco ine ako tieto torty.
@baskustek tieto cimprlátka mi prídu ešte väčší gýč,ako tie nešťastné tu spomínané torty😁
Nepáči sa mi to ani na deťoch ani na kočaroch...príde mi to ako keby išli z jarmoku ovešané haraburdami, čo predávajú v každom stánku🤷😁
V UK to nastastie nefici, tak sme ziadnu plienkovu tortu nedostali.
Myslim, ze ked pred 20 rokmi boli jednorazove plienky drahe, tak vtedy to bola dobra volba.
Ja by som SA mamicky opytala, co chce.
Moj syn pouzival latkpve plienky, na utieranie som pouzivala male uteraciky z IKEA.
Plastovu flasku a camel nevedel pouzit, nakolko bol plane kojeny.
Autorka, ked chces pekny dsrcek, tak 100 % bavlnu hoci aj z tesca. Alebo my kup kvalitneho mojkacika/deku do locika a daj tam vysit meno babatka. Syn to dostal a bol to najkrajsi darcek.
To je trend v dnešnej dobe. Žiadny dar nie je dobrý, čo nie je drahý, špeciálny 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Urob radosť kamoškám a uvidíš ako sa budú tváriť. Píšeš že to robiť za 50€ nechceš. Ja som pred vyše 8 rokmi pracovala v darčekovej predajni a plienkové torty sme pod 50€ nerobili. Ja by som do toho už v dnešnej dobe nešla. Pekný deň
Hovoríš, že matky sú precitlivené lebo by nedali dieťaťu ochytanú plienku - ale zamyslí sa, keby si dostala vložkovú tortu s rozbalenymi vložkami tak ich v pohode použiješ? Verím, že nie 😁
Tu nejde o to, že ľudia sú nevdacni,a nevedia niečo oceniť. Ale prečo by mal niekto oceniť gýč, ktorý ani nechcel..?lebo ho dostal z lásky? Mám sa tešiť z niečoho, čo nepotrebujem, nechcem, vyhodim, zbytocny odpad, prípadne zbytočná práca navyše so zháňaním, komu to posuniem? Prosím ťa....
Načo sa pýtaš na názor, keď eprijimas odpovede a ideš si svoje? ....
Ja si myslim ze je to zbytocnost. Kazdy si to vyrobi aj sam, my sme taku tortu pred 9 rokmi dostali tiez a jedine tie peniaze ktore sme dostali v "torte" ma potesili viac za ktore sme dcere kupili co potrebovala. Plienky boli obrovske a este aj take co sme vobec nepouzivali, napr. na pampers mala dcera alergiu a tie boli prave v "torte". Mozno ked tortu tak z latkovych plienok, tie vyuziju mamicky aj ako podbradnik alebo ako plienku na zadocek. V tomto by som videla vacsi bisnis. Ale je pravda ze tie latkove plienky su drahe.
@pralinka86 heheh to netusil ani moj muz ked kupil synovi plienky pre novorodencov a ja som ho balila do plienok o velkosti 2 lebo bol taky velky😁 ja som sa cudovala ze co mi ta plienka nejde zapnut 😁ale nastastie len na noc, synacika som mala latkovaneho aspon cez den, cez noc mal jednorazovku. A zas dcera ked sa narodila, jej sme museli davat plienky pre tie male babatka predcasniatka taka bola malicka ked sa narodila a fčil ma 9 rokov a pomaly vysoka jak jej tato a vyssia nez ja.😁uz teraz ma 149cm a nohu pomaly jak ja 39
Ja som 2x dostala plienkovu tortu a boli super. Len plienky a hracka. Boli to c. 3, takze ked mal maly 3 mesiace, tak este musel dorast. Ja som sa potesila. Plienky sme vyuzili, aj hracku. Aj inym drobnostiam v nej by som sa potesila. A ano, dostala som uz len tak aj plienky do ruky. Tak, torta je urcite krajsia aj vkusnejsia.
Ale ci ti to pojde, neviem. Vsak skus a uvidis... Na zaciatku zopar spravit.

@lucia13022023
@really8 ano, tie torty su prišerné, ale zakladatelka sa pytala, ci je to uz out a napisali sme, ze ano, ze s tymto uz velky kšeft neurobi, ako hobby plus nejake drobne privyrobenie povedzme ok, ale potrebuje aj nejaku sebaprezentciu, teda aspon FB stranku.