icon

Oplatí sa šiť a predávať oblečenie a živiť sa tým?

23. okt 2023

Ahojte 🙂
Chcela by som si založiť vlastnú značku oblecenia , nie nejakú predraženú ale myslím že mám dobre nápady . Čo myslite keby sa to ujme oplatí sa mi to. ? Robiť na živnosť ? Premýšľam čo budem robiť a vždy vo mne bol ten podnikateľsky duch . Viem že to chce veľa času . Ale vás názor ? A ak nie toto , tak v čom inom podnikať ?

Strana
z2
lelelienka
23. okt 2023

@zuzanka.zuzu ozaj si to myslim a rovnako tak si myslim, ze si svoju klientelu urcite najdu, nebudes to mozno ty ani ja, ale budu to ini. Len z mojho okolia - vacsina znamych, ktori si brali hypo, vyuzili sluzby financneho poradcu, dalej navstevuju jazykove online kurzy - rovnaka kategoria podnikania prakticky bez nakladov, dalej kamosky vyuzivali poradenstvo v oblasti stravy/jedalnicka a mohla by som menovat dalej…

julia_a_romeo
Odpoveď bola odstránená
luccija
23. okt 2023

Určite nie.Pri dnešných cenách detského oblečenia nie.

daniela2202
23. okt 2023

Nie , každý radšej zablúdi, kde je viac obchodov pohromade

heln
24. okt 2023

ak si vo faze, ze mas napad a pytas sa ci sa to oplati, tak odpoved je, ze nie. uz davno si mala mat nieco usite, podarovat rodine, nech mas spatnu vazbu alebo ponukat predaj cez internet.
uz davnejsie som citala blog od jednej zeny, najskor sila pre svoje deti satocky a veci, ludom sa to pacilo, tak zacala sit pre znamych, ludom sa to pacilo tak zacala predavat cez sashe. ale nestihala plnit poziadavky, lebo to robila popri praci. tak do toho isla naplno, aby zarobila na naklady a mala nejaky zisk, musela sit od rana do vecera kazdy den, bolo to narocne a klesala kvalita jej prace. tak s tym nakoniec skoncila.
druha vec, oblecenia su haldy, mnozstvo, mrte... naozaj by si musela prist s niecim novym.

angeli121212
24. okt 2023

@heln asi tak, nechcela som to tak napísať ale mne je kus až smiešne keď niekto sa takéto veci pýta proste akoby zostúpil z obláčiku alebo čo

Strana
z2