icon

Oslava menín a narodenín v práci

glamorous55
22. jún 2025

Ahojte, v práci som 1.mesiac, blíži sa termín, kedy oslavujem sviatok a rozmýšľam, ako oslavovať v práci. Ako je to u Vás, keď ste v malom kolektíve? Lebo ráno o 7 v pondelok nájsť niekde čerstvé zákusky bude problém a + v tomto teple.

Strana
z2
sara07
22. jún 2025

u nás sa už sviatky neoslavuju žiadne, vôbec ,nie su prachy a ani chut už na to .

anavixy
22. jún 2025

Ved ich najdi den predtym 🙂 alebo dones zmrzlinu, nanuky, ovocie, nieco slane, pitie, sladke balene.. u nas sa stale na narodeniny, meniny nosi kto ma ake moznosti a schopnosti, niekto napecie, niekomu napecu, niekto kupi.

sissy27
22. jún 2025

@glamorous55 u nas zvykne oslavenec priniest nejaky kolac, pagaciky atd. Ved nemusis zakusky, upec jednoduchu bublaninu, alebo nejake pizzove trojuholnicky alebo sprav natierku a kup k tomu chlebik a paradajky…

vanilkovazmrzka
22. jún 2025

Nastastie nijako

maca1984
22. jún 2025

Manžel bude mať meniny, u nich v práci nosia, aj na narodeniny.Každý podľa svojich možností, schopností.
Tento rok upečiem pagáče a asi pizza slimáky.
Zákusky takto v teple nenosí, cestuje.

0silvia0
22. jún 2025

@glamorous55 u nas bud niekto prinesie upeceny kolac, komu sa nechce, kupi marlenku alebo bonbonieru.

evcagabi
22. jún 2025

Meniny mam cez vianoce, narodeniny mam ked je sviatok, tak ja som neriesila vobec 😅

sima_20
22. jún 2025

Marlenku dones, ta sa zje 🙂

pribinak
22. jún 2025

Zákusky cez leto nie. Kuo zmrzlinu, nanuky, teda ak máte mraznicku

Šéf u nas prinesie melóny hrozno jahody nektarinky…..vserko sa poje len taký fukot

muchotrafka298
22. jún 2025

U nas kto chce donesie, kto nechce nedonesie. Nas sef s managerskym platom kupi 1 melon a ten rozkraja. Na hanbu sveta.

zobaka
22. jún 2025

v Kauflande su mrazene torty, ktore ked rozmrazis su ako cerstvo upecene, kazda kolegyna zvykne to doniest, ja som objednala v cukrarni a dala si doniest

zobaka
22. jún 2025
@muchotrafka298

U nas kto chce donesie, kto nechce nedonesie. Nas sef s managerskym platom kupi 1 melon a ten rozkraja. Na hanbu sveta.

@muchotrafka298 😄 s najlepsimi platmi su najskupejsi vacsinou, aj u nas to tak plati

muchotrafka298
22. jún 2025
@zobaka

@muchotrafka298 😄 s najlepsimi platmi su najskupejsi vacsinou, aj u nas to tak plati

@zobaka to je este nic, u nas kolegyna doniesla pre 30 ludi 10 chlebickov. Nikomu nic nepovedala, tak sme ani nevedeli, ze to je v kuchyni. Za hodinu ich zobrala, ze berie zvysok domov, ked to nikto nechce 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ha_ha
22. jún 2025

@glamorous55 Začala by som tým, že sa opýtam kolegov, ako to majú zaužívané. Možno nezvyknú oslavovať.

barny
22. jún 2025

My nosime, kto co chce, niekto pecie, niekto kupi, ja som mala v stredu, kupila som zakusky utorok a dala som si spravit par chlebickov, ktore som rano bola zobrat v pekarni. Ako kolektiv sme ok pozname sa dlho a vieme kto kedy ma sviatok.

oliviakatka
22. jún 2025

Meniny - prinesiem do kancelárie koláč + pozvem na kávu, v lete kolegyne na miešaný nápoj (sme v kancelárii 3)
Narodeniny: už máme tradíciu: bowling, pizza/večera, koláč, alko (po pracovnej dobe) ✌🏼to nás chodí 5

sisaka
22. jún 2025

Neoslavujeme. Na nástenku dáva každý mesiac sekretárka zoznam ľudí a deň kedy oslavujú, mame to pri šatni, tak sa rano pozrieme a ak ten človek v ten deň robí, tak mu zablahoželáme. Veľa ľudí si na narodeniny bráva voľno…

siska53
22. jún 2025

@glamorous55 u nas niekto vo velkom, prinesie kolac alebo/a chlebicky, niekto vobec nic a niekto len bonbonieru a nejake chipsy. Nemame presne zauzivane, co sa musi priniest. Je to na kazdom.

mimikarol
22. jún 2025

V bývalej práci sa to robilo vo veľkom. Nosili slané viac druhov, tak isto kopu všeliakych zákuskov + sa ostatný kolegovia skladali na darček.
Kolegyňa oslavovala okrúhle narodeniny, tak sa skončilo skôr a mala oslavu. (Verejná správa a vo štvrtok - nestránkový deň)

zobaka
22. jún 2025
@muchotrafka298

@zobaka to je este nic, u nas kolegyna doniesla pre 30 ludi 10 chlebickov. Nikomu nic nepovedala, tak sme ani nevedeli, ze to je v kuchyni. Za hodinu ich zobrala, ze berie zvysok domov, ked to nikto nechce 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

@muchotrafka298 to je plan, este jej aj na veceru ostalo 😀

eri84
22. jún 2025
@zobaka

v Kauflande su mrazene torty, ktore ked rozmrazis su ako cerstvo upecene, kazda kolegyna zvykne to doniest, ja som objednala v cukrarni a dala si doniest

@zobaka presne a tie tortičky sú odtiaľ vynikajúce 🙂

janka1011
22. jún 2025

@glamorous55 kto chce donesie, kto nechce nedonesie. Však 1 koláč si vieš upiecť v nedeľu alebo si daj upiecť niekomu ak ti to nejde.

zobaka
22. jún 2025
@eri84

@zobaka presne a tie tortičky sú odtiaľ vynikajúce 🙂

@eri84 ja som tiez bola prekvapena ake to je dobre

katica06
22. jún 2025

@glamorous55 vôbec nijako ani narodeniny ani meniny

glamorous55
autor
22. jún 2025
@katica06

@glamorous55 vôbec nijako ani narodeniny ani meniny

@katica06 tak to sa máš ;)

muchotrafka298
22. jún 2025

U nas je to individualne, niekto donesie, niekto si berie v den sviatku dovolenku. Kazdeho vec. Zvykli aj pri odchode nieco doniest a naposledy odchadzala dost lakoma a zavistliva osoba. Dohodla sa so mnou, ze ona pride odovzdat veci tak, aby ju co najmenej ludi videlo a stretlo. Cize prisla v piatok o 16,00 s tym, ze mi vopred pisala, kolko je tam ludi 😂😂😂
Citala som ale tu MK, ze sa zvyknu robit aj oslavy take v praci, nie pri jubileach, ze rezne, obed kompletny pre 40 ludi a pod. Toto mi pride uz naozaj prehnane.

rozculena
22. jún 2025
@glamorous55

@katica06 tak to sa máš ;)

@glamorous55 si tam mesiac...nič by som nenosila

mircalla
22. jún 2025

Po mesiaci urcite nic

letfenixa
23. jún 2025
@muchotrafka298

U nas je to individualne, niekto donesie, niekto si berie v den sviatku dovolenku. Kazdeho vec. Zvykli aj pri odchode nieco doniest a naposledy odchadzala dost lakoma a zavistliva osoba. Dohodla sa so mnou, ze ona pride odovzdat veci tak, aby ju co najmenej ludi videlo a stretlo. Cize prisla v piatok o 16,00 s tym, ze mi vopred pisala, kolko je tam ludi 😂😂😂
Citala som ale tu MK, ze sa zvyknu robit aj oslavy take v praci, nie pri jubileach, ze rezne, obed kompletny pre 40 ludi a pod. Toto mi pride uz naozaj prehnane.

@muchotrafka298 podobné sa stalo u nás. Jedna kolegyňa odchádzala do dôchodku, my sa vtedy zbierame, prišla počas vyuc.hodiny, každému položila na stôl tofiffe, zobrala si od vedenia kyticu a obálku a nikdy sme ju už nevideli.

nelka93
23. jún 2025

Meniny neoslavujeme a narodky sa dohodneme, ze ktorý deň oslávime a vtedy oslávenec donesie zakusok, tortu, chlebíčky, podľa toho čo chce a dostane darcek od nás. Tiež sme malý kolektív, je nás 6.

Strana
z2