Oslava menín a narodenín v práci
Ahojte, v práci som 1.mesiac, blíži sa termín, kedy oslavujem sviatok a rozmýšľam, ako oslavovať v práci. Ako je to u Vás, keď ste v malom kolektíve? Lebo ráno o 7 v pondelok nájsť niekde čerstvé zákusky bude problém a + v tomto teple.
Ved ich najdi den predtym 🙂 alebo dones zmrzlinu, nanuky, ovocie, nieco slane, pitie, sladke balene.. u nas sa stale na narodeniny, meniny nosi kto ma ake moznosti a schopnosti, niekto napecie, niekomu napecu, niekto kupi.
@glamorous55 u nas zvykne oslavenec priniest nejaky kolac, pagaciky atd. Ved nemusis zakusky, upec jednoduchu bublaninu, alebo nejake pizzove trojuholnicky alebo sprav natierku a kup k tomu chlebik a paradajky…
Nastastie nijako
Manžel bude mať meniny, u nich v práci nosia, aj na narodeniny.Každý podľa svojich možností, schopností.
Tento rok upečiem pagáče a asi pizza slimáky.
Zákusky takto v teple nenosí, cestuje.
@glamorous55 u nas bud niekto prinesie upeceny kolac, komu sa nechce, kupi marlenku alebo bonbonieru.
Meniny mam cez vianoce, narodeniny mam ked je sviatok, tak ja som neriesila vobec 😅
Marlenku dones, ta sa zje 🙂
Zákusky cez leto nie. Kuo zmrzlinu, nanuky, teda ak máte mraznicku
Šéf u nas prinesie melóny hrozno jahody nektarinky…..vserko sa poje len taký fukot
U nas kto chce donesie, kto nechce nedonesie. Nas sef s managerskym platom kupi 1 melon a ten rozkraja. Na hanbu sveta.
v Kauflande su mrazene torty, ktore ked rozmrazis su ako cerstvo upecene, kazda kolegyna zvykne to doniest, ja som objednala v cukrarni a dala si doniest
U nas kto chce donesie, kto nechce nedonesie. Nas sef s managerskym platom kupi 1 melon a ten rozkraja. Na hanbu sveta.
@muchotrafka298 😄 s najlepsimi platmi su najskupejsi vacsinou, aj u nas to tak plati
@muchotrafka298 😄 s najlepsimi platmi su najskupejsi vacsinou, aj u nas to tak plati
@zobaka to je este nic, u nas kolegyna doniesla pre 30 ludi 10 chlebickov. Nikomu nic nepovedala, tak sme ani nevedeli, ze to je v kuchyni. Za hodinu ich zobrala, ze berie zvysok domov, ked to nikto nechce 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@glamorous55 Začala by som tým, že sa opýtam kolegov, ako to majú zaužívané. Možno nezvyknú oslavovať.
My nosime, kto co chce, niekto pecie, niekto kupi, ja som mala v stredu, kupila som zakusky utorok a dala som si spravit par chlebickov, ktore som rano bola zobrat v pekarni. Ako kolektiv sme ok pozname sa dlho a vieme kto kedy ma sviatok.
Meniny - prinesiem do kancelárie koláč + pozvem na kávu, v lete kolegyne na miešaný nápoj (sme v kancelárii 3)
Narodeniny: už máme tradíciu: bowling, pizza/večera, koláč, alko (po pracovnej dobe) ✌🏼to nás chodí 5
Neoslavujeme. Na nástenku dáva každý mesiac sekretárka zoznam ľudí a deň kedy oslavujú, mame to pri šatni, tak sa rano pozrieme a ak ten človek v ten deň robí, tak mu zablahoželáme. Veľa ľudí si na narodeniny bráva voľno…
@glamorous55 u nas niekto vo velkom, prinesie kolac alebo/a chlebicky, niekto vobec nic a niekto len bonbonieru a nejake chipsy. Nemame presne zauzivane, co sa musi priniest. Je to na kazdom.
V bývalej práci sa to robilo vo veľkom. Nosili slané viac druhov, tak isto kopu všeliakych zákuskov + sa ostatný kolegovia skladali na darček.
Kolegyňa oslavovala okrúhle narodeniny, tak sa skončilo skôr a mala oslavu. (Verejná správa a vo štvrtok - nestránkový deň)
@zobaka to je este nic, u nas kolegyna doniesla pre 30 ludi 10 chlebickov. Nikomu nic nepovedala, tak sme ani nevedeli, ze to je v kuchyni. Za hodinu ich zobrala, ze berie zvysok domov, ked to nikto nechce 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@muchotrafka298 to je plan, este jej aj na veceru ostalo 😀
@glamorous55 kto chce donesie, kto nechce nedonesie. Však 1 koláč si vieš upiecť v nedeľu alebo si daj upiecť niekomu ak ti to nejde.
@glamorous55 vôbec nijako ani narodeniny ani meniny
@glamorous55 vôbec nijako ani narodeniny ani meniny
@katica06 tak to sa máš ;)
U nas je to individualne, niekto donesie, niekto si berie v den sviatku dovolenku. Kazdeho vec. Zvykli aj pri odchode nieco doniest a naposledy odchadzala dost lakoma a zavistliva osoba. Dohodla sa so mnou, ze ona pride odovzdat veci tak, aby ju co najmenej ludi videlo a stretlo. Cize prisla v piatok o 16,00 s tym, ze mi vopred pisala, kolko je tam ludi 😂😂😂
Citala som ale tu MK, ze sa zvyknu robit aj oslavy take v praci, nie pri jubileach, ze rezne, obed kompletny pre 40 ludi a pod. Toto mi pride uz naozaj prehnane.
@katica06 tak to sa máš ;)
@glamorous55 si tam mesiac...nič by som nenosila
Po mesiaci urcite nic
U nas je to individualne, niekto donesie, niekto si berie v den sviatku dovolenku. Kazdeho vec. Zvykli aj pri odchode nieco doniest a naposledy odchadzala dost lakoma a zavistliva osoba. Dohodla sa so mnou, ze ona pride odovzdat veci tak, aby ju co najmenej ludi videlo a stretlo. Cize prisla v piatok o 16,00 s tym, ze mi vopred pisala, kolko je tam ludi 😂😂😂
Citala som ale tu MK, ze sa zvyknu robit aj oslavy take v praci, nie pri jubileach, ze rezne, obed kompletny pre 40 ludi a pod. Toto mi pride uz naozaj prehnane.
@muchotrafka298 podobné sa stalo u nás. Jedna kolegyňa odchádzala do dôchodku, my sa vtedy zbierame, prišla počas vyuc.hodiny, každému položila na stôl tofiffe, zobrala si od vedenia kyticu a obálku a nikdy sme ju už nevideli.
Meniny neoslavujeme a narodky sa dohodneme, ze ktorý deň oslávime a vtedy oslávenec donesie zakusok, tortu, chlebíčky, podľa toho čo chce a dostane darcek od nás. Tiež sme malý kolektív, je nás 6.

u nás sa už sviatky neoslavuju žiadne, vôbec ,nie su prachy a ani chut už na to .