Overená práca z domu
Nemá niekto náhodou nejakú overenú prácu z domu?
@lenka2321 akú myslíš? Lepenie obálok, skladanie pier? Predaj kozmetiky, či zodpovedanie na ankety? 😄
Uctovnictvo, prekladatelstvo…
Robím v marketingu z domu. Kamoš je zas v IT, tiež home office, susedka robí niečo s bezpečnosťou firiem, tiež je na HO, aj projektanti vedia mať aspoň čiastočný HO… prác je veľa, otázne je čo vieš ty?
No
@anonym_6fc5f2 niečo také by nebol problém
@lenka2321 to myslíš vážne, že toto hľadáš? 😄
No
@anonym_6fc5f2 niečo také by nebol problém
@lenka2321 robí si z teba srandu
Wow ovládaš word? Nehovor😃
Pracu s word excel a AJ? To ovlada priemerny maturant po SS, dovolim si tvrdit,ze uz aj sikovny absolvent ZS. To fakt nie je nic zaujimave pre HO.
@1sally12 a excel trošku = vôbec
@anonym_faca95 aaaale ,veď určite tá troška znamená zapísať slova do jednotlivých okienok, pripadne ho zapnúť 😉
Ste trápne 😄
@lenka2321 nebudes to chcet pocut, no 99% pozicii je takych, ze sa prihlasis na klasicku office poziciu a ako overeny pracovnik ti, prepytujem mozno, dovolia flexi rezim alebo telepracu. Tak som teraz ja, a ani som sa na to nehrabala🤣. Inak, ako tu uvadzaju damy, pracovne portaly plus linkedin pod filtrom full remote. Zaujem mas o administrativnu robotu, ak som to spravne pochopila.

@lenka2321 je tu asi 150 podobných tém. Co ovládaš? Co vieš zamestnávateľovi ponúknuť?