icon

Páčila som sa im, no neprijali ma. Prečo?

15. júl 2024

Som trocha sklamaná. Minulý týždeň som mala pohovor. Osoba ktorá viedla pohovor bola i tá, ktorá sa rozhodla koho vezme. Neviem ako to chodí na pohovoroch ale tuto mi dali pocítiť, že som presne tá, ktorú hľadajú. Neustále ma vychovali, ako dobre hovorím cudzím jazykom. Mám dobré komunikačné zručnosti. Mali sme aj cvičnú situáciu kde sa vyjadrili, že "ich som si kúpila". Jednoducho celý pohovor sa tvárili aká som super, na konci mi povedala, že sa ešte určite vidíme a dnes ráno mi písali, že je im to ľúto ale neprijali ma.
Netrápi ma až tak to, že ma neprijali. Skôr ma mrzí, že mi dali falošnú nádej. Ak by aj pohovor prebehol neutráljnešie tak by som si nerobila až také nádeje..toto sa bežne robí na pohovoroch? Teraz si hľadám prácu, tak aby som vedela do budúcna..

Strana
z2
petronela1985
19. júl 2024

V tých personalistoch sa ani divá sviňa nevyzná. Raz som šla na pohovor, rodinná firma. Ešte recepčná ma ľutovala, že idem na pohovor k horšiemu z dvoch bratov. Obaja boli riaditelia a robili si pohovory sami. No cítila som sa pri pohovore strašne zle, ten človek nemal absolútne jednanie, ja som to brala tak, že toto mať za šéfa ani náhodou, ale tak každý pohovor ti niečo dá. Na druhý deň mi volala jeho asistentka, že ma vybral 😅 neviem, čo ho tak zaujalo, každopádne som sa poďakovala, že už nemám záujem. Zavolal mi, že či to akoze myslím vážne, že nemám záujem. No, reku áno a dôvod minimálna mzda na papieri, toto sa nerobí. Zostal ticho, že aha 😅

elzena2
10. okt 2024

Žiadny rešpekt nečakaj. Bud rada, že ti vôbec napísali, že ta neberú, ja som po mierne pozitívnom (nie až takom super, ako to opisujes ty) osobnom pohovore nedostala žiadnu odpoveď, ani len automaticky email.

Strana
z2